zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Circa 100 mensen bij protestactie tegen beleid regering in Suriname

VIDEO: Circa 100 mensen bij protestactie tegen beleid regering in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de protestactie tegen het beleid van de Surinaamse regering, zoals door activist Sibrano Pique was aangekondigd, hebben zich vanmorgen circa 100 mensen verzameld bij de laatste bus terminal op de Kruising van de Fred Derby en de Dr. Sophie Redmondstraat in Paramaribo.

Deze foto is om 10.45u gemaak toen de protestactie al 45 minuten bezig was en er circa 100 mensen waren. Volgens Pique zouden er nog bussen komen, maar die waren er tot op moment van schrijven niet.

De menigte aldaar raakte verhit toen twee politieauto’s alsook militairen aankwamen, om de boel in de gaten te houden en de orde te handhaven. Vernomen wordt dat de groep richting Onafhankelijkheidsplein wil lopen.

Een filmpje van de situatie ter plekke. Opmerkelijk daarin is dat NDP prominent Patricia van Ommeren ook wel bekend als ‘Mama’ of ‘Deki Bolu’, prominent daarbij aanwezig is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

39 REACTIES
 1. Deze mensen moeten gaan staan prosteren bij die parasiet, DDB, die is de veroorzaker van alles. Deze regering is vleugellam, en moet roeien met de riemen die er nog over is.
  MPP didibri, vuile schoft heeft Su helemaal naar de kloten geholpen. Vuile rat, NDP NOOT MEER !!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 2. Zijn er al verkiezingen geweest of is deze van geboorte vrouw tijdelijk afwezig geweest net als de voortvluchtige onschuldige crimineel boefdraad. Zodra chan hem te pakken heeft komen de honderden miljoenen los en kunnen deze mensen ook genieten van het geld van hun land
  👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾


  Maak melding
 3. ..REGERING..CHANNIE..IS..NOOIT..
  GELIEFD..GEWEEST..BIJ..HET..SURINAAMSE.VOLK..(DIT..IS..MAAR..HET..BEGIN)..DEZE..REGERING..
  GAAT..HET..HEEEEEL..ZWAAR..KRIJGEN..


  Maak melding
 4. Ga naar ocer en leonsberg bij opa D protesteren. Want hij en zijn paarse criminele boevenbende hebben jullie in deze ka gezet. Ga van ze eisen dat ze alle gestolen geld en rijkdommen weer teruggeven aan de staat, paarse djamoe edes. diki boloe, wat voor belijdsadviezen heb je gegeven, agoe tobo?


  Maak melding
 5. Ter attentie van de internationale media:
  Dit groepje vertegenwoordigt NIET het volk van Suriname !
  Dit is een kleine groepje Boutisten.
  We kennen allemaal de overtreffende trap:
  dom – dommer – domst – boutist.
  Het is gewoon een groepje mislukte Surinamers.

  Dus a.u.b. (internationale) media, zeg in uw bericht niet dat het volk van Suriname staakt.
  Een passende headline zou zijn:
  “eenkennige paarse papegaaien op wandeltour”.

  Tje poti.


  Maak melding
 6. Dit lijkt wel de macht van tien. De eerste keer waren er nauwelijks tien mensen te porren. Nu ca honderd. Wie weet komen er meer. De derde keer zullen er duizend mensen aanwezig zijn. Dit begint aardig op wat te lijken. De vierde keer kunnen we tienduizend mensen verwachten. De exponentiële groei van het Sibrano-virus valt op termijn niet te onderschatten. Hoe gaat men zich daartegen bewapenen? Het enige juiste antwoord luidt dat de regering nog beter aan de behoeften van Arthur met de pet en Cecilia zonder mondkapje, zal moeten voldoen.

  2025 is nog verdomd lang te gaan. Please ,keep in mind ,a hungry man is a very angry man. Het stabiliseren zal de komende maanden niet gehaald worden. Daar is toch wel meer tijd voor nodig. De vraag is ook naar welke situatie men terug zou willen. Ten tijde van aantreden van deze regering, kon men op dat moment niet voor de volle honderd procent bevroeden hoe de komende maanden zich zouden ontvouwen. Het betekent dat men niets anders kan doen dan de plannen bijstellen. De menselijke factor is even belangrijk als het halen van doelen. Een president met een mooie volle en ronde buik ,kan onmogelijk aan zijn burger bevelen de broekriem aan te halen. Een president met een mooie volle en ronde buik ,staat niet toe dat er onder zijn bewind, handelingen plaatsvinden die het daglicht niet kunnen verdragen.


  Maak melding
 7. En daarom moet een voortvluchtige onschuldige crimineel ex governor met een volle ronde pens boefdraad zich per direct komen melden, zeker als je de volle ronde pens niet hebt gekregen met eigen geld maar met het geld van de bevolking van ons land.
  het volk pikt het niet langer dat hij niet wordt opgespord dat hij de honderden gestolen miljoenen niet komt terugbrengen
  zodra hij zich komt melden, hij hoeft nergens bang voor te zijn want hij is onschuldig dan kan ook stenley met en zonder pet een mooie ronde buik krijgen
  voor hilda geld dat voor een ronde buik ze iets anders moet doen. adviseur steve meye kan haar helpen


  Maak melding
 8. Deze waren gewend om nooit te werken en alles gratis te krijgen. Werken was een virus voor deze mensen. Het liefst zien ze Ronny als President en Bordo als V.P

  Chan is een hindoestaan dat is de grootste probleem van deze waterhoofden.


  Maak melding
 9. @Wim:
  Een mooi repliek, alleen is dat tegen dovemansoren gezegd, die ‘papieren tijger’ is al net zo geïndoctrineerd als die Capitoolbestormers.


  Maak melding
 10. Hebben ze honger 🤔😅🤣.
  Nou ik zie alleen maar ahum ‘proportioneel gevormde’ derrières.
  Zoals gewoonlijk 90% vrouwen, de ndp mannen duiken weer onder.

  Dus ….
  Wat is de les kindjes?
  Stem bewust slim, anders wordt je later als je groot bent, net als deze mensen.


  Maak melding
 11. Deze arme zielen worden misbruikt door de veroordeelde moordenaar crimineel ddb misbruikt om onrust te zaaien in Suriname voor een bordje linzensoep.

  Hetzelfde dat trump doet met de mislukte extreem rechtse racisten in de USA.

  Zie wie aan het kortste eind trekt als er doden, gewonden vallen en zie wie hoog en droog in hun ivoren torentjes zitten.


  Maak melding
 12. Mensen neem het voorbeeld van wat er op 6 januari in Amerika is
  gebeurt. Door ondoordacht anderen te volgen kun je in grote
  problemen komen. Terwijl de veroorzaker vrij is.

  HELP ELKAAR OM VOORUISTREVEND te ZIJN
  WANT DIT IS GEZAMELIJK ZINKEN.


  Maak melding
 13. Dit zijn mensen die in naam van land van zich zelf houden, i.p.v. in eigen naam van hun land houden en dienen. Ze willen het liefst zonder offers te brengen in Dubai leven whahahaha….. Na deng soort dies ei brokko kondre!


  Maak melding
 14. =Zie maar hoe sommige Surinamers in elkaar zitten……..10 jaar Bouterse hebben ze NOOIT geklaagd en nu is het niet goed.

  Wel misschien krijgen ze nu harde valuta’s van Bouterse om deze acties op te zetten om te voorkomen dat Bouterse de gevanvenis ingaat.

  Pique en co, wat een goed voorbeeld voor jullie fam.


  Maak melding
 15. Volgens Pique zouden er nog bussen komen.

  Wie sponsort dit, kost geld allemaal, zo gezegd jullie pinaren, waar doen jullie het van?
  Zijn die paarse ratten jullie weer aan het opjutten? Zou deugdelijk zijn als jullie meer moeite deden om het land weer helpen op te bouwen i.p.v. deze regering proberen kapot te maken. Misschien krijg je dit regering kapot, wat betekent alweer 5 jaren of meer achteruitgang. Boeriekie’s, als jullie (NDP) status maar gestreeld wordt toch, a kondre kang yang ka toch.

  SUCCES MET JULLIE ONZIN!!!


  Maak melding
 16. Waarom staan deze kansloze, werkloze, hersenloze en laaggeschoolde paarse ja-knikkers en meelopers niet bij de verdachte aardappel en uienpooier Adhin aan het tuinhek om die 200 miljoen gejatte kasreserves, 140 miljoen gestolen pensioengelden en verkwanselde goudvoorraad, op te eisen??????


  Maak melding
 17. Dit soort acties zal er juist toe lijden dat het buitenland denkt zoek het maar lekker zelf uit, mijn geld krijgen jullie niet, ik leen jullie niets en ik geef jullie niets, ook geen kwijtschelding. medicijnen en andere eerste levensbehoeftes zullen straks ook niet meer geimporteerd kunnen worden omdat het buitenland zegt eerst betalen en dan gaan wij verzenden.
  Dus volk van Suriname bedenk eens goed aan wie jullie dit te danken hebben.
  Eigenlijk hoef je niet goed na te denken, het zijn dit soort mensen oproerkraaiers
  ik weet wel wat je met ze zou moten doen. maar ja je verlagen tot hun niveau
  nog meer onrust is precies wat ka bouter wil.


  Maak melding
 18. Allemaal dikke vette volgevreten figuren met vetrollen en vervormde lichamen…het is afgelopen voor ze. Een beetje honger lijden is niet erg. Ze kunnen wel enkele jaren teren op het paarse vet vd END D P!!


  Maak melding
 19. bouta zal nooit gaan zitten.
  die nachtelijke afspraak van chan en bouta… chan heeft hem beloofd niet op te sluiten.
  anders had die paarse rat allang vastgezeten.
  de grote jongens van de ndp worden niet aangepakt, omdat chan dan bij bouta uitkomt.
  dus hoe je het went of keert?
  deze regering heeft totaal geen ballen en speelt gewoon hun eigen spelletje met familie en vrienden op de goede posities.


  Maak melding
 20. Awari Domries, hier op WKT, deze mensen mogen demonstreren, wie zegt dat het alleen NDPers zijn, zij demonstreerden ook tegen de vorige regering en met succes. Maar jullie hier op WKT zaten lekker achter de pc drie hoog op 9000km afstand, dus een beetje respect voor deze mensen, die meer ballen hebben dan de gemiddelde apenkop hier op WKT.


  Maak melding
 21. Was er toen ook corona toen ze vroeger demonstreerden?
  Was het ook binnen 7 maanden nadat er een nieuwe regering was

  Indien ja, dan heb je gelijk
  Indien nee, hou dan je go want je kraamt een lo ka uit


  Maak melding
 22. hé pony ,jij kunt toch die volgevreten paarse schepsel toch wel trainen , daar op het plein , , o sorry , zal wel niet lukken hé bijlmer rat , het vliegtuig neemt alleen mensen mee naar Suriname en geen paarse ratten , dus houdt in vervolg je klep , en houdt je bezig met je paarse ratten vriendjes daar in de bijlmer.


  Maak melding
 23. hé paki-rat-igri , was jij niet bij die demonstratie paarse droplul , zal wel niet hé , te ver van mijn bed show hé stinkdier , , maar wel anderen ophitsen om deze regering te dwarsbomen , , maar paarse stront , er komt geen volgende demonstratie meer van die klojo , en waar wil jij duizend of zelfs duizenden ratten vandaan halen , die zijn er straks niet meer omdat ze dood zijn gegaan van rattengif in de pakketten van je baasje , want het werd wel een grote rattenplaag.


  Maak melding
 24. @ directeur zonder bedrijf … met alle respect !!! nota bene U moet deze opmerking maken… Uw naam zegt genoeg …. daarnaast kent U ” democratische juridische stappen ” ? … iedereen heeft recht op eerlijk proces.. anders was het niet democratisch namelijk … mocht het onrechtvaardig voelen , er is nog iets als karma… das pas n genadeloze bitch 😉


  Maak melding
 25. Haha Pakira ( = hangbuikzwijn )…. laten we een beetje humor erin houden … heb je het over n virus ? Ja kan dat covid / hiv kan zich ver-tienvoudigen… n beetje respect voor je eigen land en medeburgers en vooral n voorbeeld voor de jongeren in covid tijd ? t betreft elke burger en vooral elke surinamer…. is nog t minste wat kan toch? fijne zondag

  Pony… dus dat keur jij goed zonder vergunning in corona tijd? En ja klopt wat jij zegt … t hoeft niet van n politieke partij te zijn ….dat is mijn punt dus …. maar wat wil je dan voor chaos veroorzaken instabiliteit , roof en moord ? dus misschien krijg je iets gratis wat een ander verdient heeft ? Netjes vragen kan ook misschien krijg je het of leert iemand hoe je het kan krijgen op een eerlijke manier als voorbeeld voor anderen… ps 100 idioten = 0,001% haaahaha …Suri kids … zie hoe dom… zelf eur vangen in/van holland en anderen dom houden … fijne zondag


  Maak melding
 26. Haha Realitymaster, goedemorgen, om meteen maar met de deur in huis te vallen, demonstreren is een Grondrecht met of zonder toestemming. Een Overheid kan een vergunning verlenen of niet en een Overheid kan een demonstratie die onwelgevallig is verbieden of zelfs als de demonstratie gaande is stopzetten of met geweld uit elkaar slaan, naar gelang de omstandigheden dat vragen. Een Overheid kan ook on-democratisch handelen, vandaar de burgerrechten als bescherming tegen een “bruut optredende” Overheid, ach dit weet je zelf ook.

  “Pony… dus dat keur jij goed zonder vergunning in corona tijd?” Als de vraag persoonlijk bedoelt is dan heb ik mijn bedenkingen ivm corona, dan zou ik een afwachtende houding aannemen. Maar is de vraag in algemene zin, dan zeg ik dat een ieder het recht heeft ten alle tijde te mogen demonstreren met in achtneming van alle veiligheidsmaatregelen. Het is gewoon een Grondrecht, finito.

  Waar blijft de tegendemonstratie van de aanhangers van de grote Coalitie, als je niks doet dan kom je politiek in de verdrukking. Langs de kant ach en wee roepen helpt ook niet, je moet je laten zien, horen en gelden, anders wordt er door één elftal gevoetbald, het is weliswaar dan geen wedstrijd, maar ze genereren wel aandacht en er wordt naar ze gekeken, om het in voetbal sferen/termen te zeggen.
  Hadden de leiders van nu de ballen gehad en via demonstraties hun ongenoegen geuit in de periode dat Bouterse het voor het zeggen had, dan zat Sranan nu misschien niet aan de bedelstaf. De NDP heeft een vaste aanhang, maar het draait bij verkiezingen om de grote zwijgende meerderheid, die bepaalt wie gaat winnen. Dus mensen hier in Sranan en op WKT komen jullie in actie ipv achter een pc te zitten en ongezouten kritiek te leveren op de tegen partij, die wel laat zien hoe het moet. Maar nee jullie denken nog steeds met z’n allen dat jullie verstandig en redelijke denkende lui zijn dan zij die wel de straat op gaan. En dan vinden jullie deze burgers dom en lui haha.

  Realitymaster, waarom denk je dat Piqué steeds weer oproep tot demonstratie, hij is niet uit op chaos, roof en moord, nee hij is erop uit om aandacht te krijgen van de regering, die blijft immers altijd gevoelig voor zulke acties, de demonstranten hopen dat de regering naar hen gaat luisteren ( je ziet Bee heeft al toegehapt) en eventueel rekening gaat houden met hun wensen en grieven. Ze willen niks gratis zoals jij in het algemeen stelt, waarom die sneer.
  Trouwens een nieuwe wereldorde ontstaat altijd uit chaos heeft de geschiedenis ons geleerd. Een fijne zondag, Jip en Janneke.


  Maak melding
 27. Ze moesten gaan demonstreren toen die 100 miljoen van de postspaarbank verdwenen was en toen aloe baba aangaf voor 100 miljoen aan aardappelen en uien te hebben gekocht. Waar waren ze toen?? Het antwoord weet ik wel,… ze hadden geen geld bij de postspaarbank en de aardappelen en uien zaten in hun voedselpakketten.


  Maak melding
 28. Realitymaster, waarom denk je dat Piqué steeds weer oproep tot demonstratie lees ik hier
  het antewoord is zooooo voor de hand liggend

  hij zoekt zoals gebruikelijk een njang voor zichzelf. wie er ook aan de macht is deze man zal demonstreren. bij wijze van spreken al 1 dag na aantreden.
  een leuke job als adviseur.
  Voor het volk? haha,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES