dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBasiszorgverzekering (BAZO) wordt verlengd tot eind februari

Basiszorgverzekering (BAZO) wordt verlengd tot eind februari

-

Does Travel - naar Suriname

De veel besproken basiszorgverzekering (BAZO) in Suriname, wordt verlengd tot eind februari 2021. Dit is afgesproken tussen de coalitiefractie en de Surinaamse regering, meldt ABC Online zojuist.

Over de verzekering was veel te doen de afgelopen dagen. Dit omdat ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) een gewijzigde procedure voor de aanvraag en afhandeling van de premiesubsidie voor de basiszorg verzekering had ingesteld. 

Het is niet de eerste verlenging: personen wiens BAZO-kaarten op 31 oktober vorig jaar zouden vervallen, konden nog twee maanden (november en december) gewoon gebruik ervan maken.

Vice-president Ronnie Brunswijk zei vorig jaar op de regeringspersconferentie dat er een evaluatie gemaakt wordt over wie in aanmerking zal komen voor de BAZO-verkering. Maandelijks betaalt de staat namelijk 500 miljoen SRD aan premie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Met 500 miljoen per maand premie? dan heeft iedereen een bazo kaart en 3 auto,s ook de miljoenairs hebben een bazo kaart.Wat een failed state.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES