woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vrouw springt op motorkap van haar auto tijdens diefstal

VIDEO: Vrouw springt op motorkap van haar auto tijdens diefstal

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw is woensdag aan de Jozef Israelstraat gesprongen op de motorkap van haar auto toen een rover ermee vandoor ging. Ondanks haar dappere poging lukte het haar niet om de verdachte tegen te houden. Zij kwam te vallen van het voertuig en raakte gewond aan haar elleboog en knie.

Het slachtoffer is door de politie verwezen voor medische behandeling. De vrouw verklaarde dat zij haar auto met draaiende motor voor een winkel geparkeerd had en snel erin ging om spullen te kopen. Toen zij eruit kwam zag zij dat iemand achter het stuur zat en ermee wegreed.

De vrouw rende naar de auto en sprong op de motorkap om te voorkomen dat de rover die buitmaakte. De verdachte reed door en ging weg met het voertuig. De vrouw is bijna aangereden.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding van het gebeuren en ging ter plaatse voor onderzoek. Het gaat om een grijze Nissan Tida met kentekennummer PA 44-61. De politie in Suriname werkt aan het achterhalen van de rover en de auto.

Hieronder een filmpje van het voorval dat vastgelegd is door een beveiligingscamera.

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1288701958171312/

De gestolen auto.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Een auto heeft dus echt de status van heilige koe. Want wat heeft zij door eigen gedrag(auto met draaiende motor te verlaten)bereikt? Zij in de kreukels , auto weg .


  Maak melding
 2. Wat een wanhoopsdaad. Gelukkig voor haar dat ze niet ernstig gewond is geraakt.
  Maar mensen het leven is een leerschool.
  Nooit denken ik ga eventjes dit doen of dat doen. ALTIJD!!! Je voertuig afsluiten ook al sta je erbij.
  De mens is niet te vertrouwen, nietsnutters, die azen op spullen van anderen. Go wroko, ie wan rij oto, foe tra sma swetie.
  Aan de potige lichaamsbouw te zien is het iemand die sterk genoeg is om in een werkkamp tewerk gesteld kan worden.

  Overheid, het wordt tijd dat gedetineerden moeten werken voor hun natje en droogje. Zet ze niet zomaar in Santo Boma op kosten van de belasting betaler, maar open werkkampen waar ze keihard moeten werken voor een bordje eten.


  Maak melding
 3. Schijnbaar is deze mevrouw niet op de hoogte van de criminaliteit in suriname, of is mevrouw te naïef
  Wederom hard optreden, en de straffen verharden


  Maak melding
 4. Overal in de wereld is de OVERHEID laks of machteloos want er is
  geen geld om criminelen te vangen en op te bergen. Het speurwerk wordt
  overgelaten aan (BURGERS)/POES en MELK.

  Die actie van die vrouw is een reflex gebeurt en is een teken van
  machteloosheid. Het niet kunnen rekenen op een overheid.


  Maak melding
 5. Als je met bloed, zweet en tranen voor je goederen werkt, cq auto. Doe je er alles aan dat criminelen je goederen stelen. Zelf bereid ben je eigen leven voor te geven.

  Een dappere vrouw, die alles aan doet dat de dief niet met haar auto vandoor ging. Ik wens haar sterkte en beterschap toe en dat de politie heel snel haar auto weer kan terug vinden en aan haar kan terug bezorgen.

  Surinamers kijken jullie uit naar het voertuig, Nissan Tida met kentekennummer PA 44-61, van deze mevrouw en mocht u de auto ergens zien. Geef meldt dit bij de politie: 115

  Maak het criminelen niet gemakkelijk om met je goederen vandoor te gaan, haastige spoed is zelden goed. Werk met een agenda.

  Samen Werken, Samen Sterker.


  Maak melding
 6. Als je erachter komt dat die mooie vrouw waar je mee getrouwd bent, zoveel domme dingen na elkaar doet, dan is het tijd om een echtscheiding aan te vragen.


  Maak melding
 7. @pa winti in jouw ogen misschien een eenvoudige auto, je weet niet hoelang die vrouw gespaard heeft voor deze auto. Misschien rij jij in een veel duurdere, of misschien heb je zelf een broko brimbrim!!
  Ik weet niet hoe ik gehandeld zou hebben. Ik kan wel roepen dat ik hetzelfde doe, maar op het moment sta ik radeloos. Of ik zeg vooraf dat ik niets ga doen, maar op het moment zelf krijg ik zo’n adrenaline rush en reageer ik heel helthaftig. Verder ben ik het eens met Passant.


  Maak melding
 8. Pa Winti 8 januari 2021 At 09:25

  Voor een auto je leven wagen zou ik niet doen. En ook nog een eenvoudige auto no mang.

  Eenvoudig of niet…..DIEVEN moeten met hun POTEN van andermans spullen afblijven. Ik hoop dat ze hem pakken en een correcte behandeling (dumpen in de laadbak ) geven. Verder wens ik aan alle DIEVEN slapeloze nachten, want ze stelen, maar zullen nooit wat hebben. KARMA IS A BITCH.


  Maak melding
 9. Dom van die mevrouw om haar auto met een draaiende motor achter te laten. ER zijn mensen op dit forum die zo laatdunkend over de actie van mevrouw over haar auto schrijven. Maar mensen ze leeft niet in een luxe situatie zoals wij die op dit forum acteren. Voor haar is de auto van vitaal belang die ze met bloed, zweet en tranen heeft kunnen kopen. Voor deze auto had ze haar leven willen geven. Zegt heel veel voor mij.


  Maak melding
 10. Een stilstaande auto met draaiende motor is meestal moeilijk
  te starten en moet soms worden geduwd om op gang te komen.

  Onderlinge mededogen/medelijden betekend bij sommige
  bevolkingsgroepen ZWAKTE/VRIENDJE.
  HARTELOOSHEID is de norm/maatstaf om met elkaar om te gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES