zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenJustitie en politieAsociale bestuurder gebruikt rijwielpad als extra baan en veroorzaakt ongeval

Asociale bestuurder gebruikt rijwielpad als extra baan en veroorzaakt ongeval

-

- Advertisement -

Een van de grootste frustraties op de Indira Gandhiweg in Suriname, is sinds jaar en dag het asociale gedrag van bestuurders die het rijwielpad gebruiken als extra rijbaan. Zo ook vandaag aan het einde van de middag: een automobilist die wilde afslaan knalde tegen een aso die notabene in tegengestelde richting op het rijwielpad reed.

- Advertisement -

De benadeelde reed rond 17.30u over de Indira Gandhiweg en wilde rechts afslaan in de Rahemalweg. Deze bestuurder had niet door dat er een busje in flinke vaart over het rijwielpad in tegengestelde richting reed. Dit gedrag zorgde bij het afslaan voor een flinke aanrijding.

Niemand raakte gewond maar de voertuigen zijn wel behoorlijk beschadigd zoals op de foto’s te zien. Het is te hopen dat de Surinaamse politie gepaste maatregelen treft tegen dit hinderlijke gedrag op deze drukke weg.6 REACTIES

  1. Nou politie en justitie nu is het toch wel duidelijk dat deze asociale bestuurde van die auto , zijn rijbewijs voor eeuwig wordt in gevorderd , en dit een signaal geeft aan al die andere asociale weggebruikers. Daar op de Indira Gandhiweg doen veel buschauffeurs hetzelfde , ook deze asociale buschauffeurs als ze gepakt worden voor eeuwig rijbewijs invorderen.


    Maak melding

  2. Het zijn allemaal djoekas die dit doen.Met hun illegale goud kopen ze rijbewijs in Suriname.
    Ze moeten verbannen worden naar hun dorpen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.