VIDEO: Gewonden bij aanrijding tussen bus en truck op Afobakaweg

6
Gewonden bij aanrijding tussen bus en truck op Afobakaweg
Screenshot uit filmpje van Renswick Mugabe Atlantic Driver Alg/Facebook

Op de Afobakaweg in Suriname zijn vanmiddag een aantal mensen gewond geraakt, na een aanrijding tussen een bus en een truck. Het ongeval gebeurde rond 14.00u vanmiddag ter hoogte van mast 43.

Volgens de eerste berichten waren er drie gewonden. Twee zijn met twee ambulances afgevoerd.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. Uit videobeelden, die hieronder te zien zijn, blijkt dat de vrachtwagen op de verkeerde weghelft terecht is gekomen. Hoogstwaarschijnlijk is het ongeval hierdoor ontstaan.

Een getuige van het ongeval maakte onderstaande beelden:


6 REACTIES

 1. Het probleem in su is dat de wegen niet breed genoeg zijn en die idioten denken dat het een racebaan is. Als je nl even niet oplet dan raak je van de weg en als je het dan in reflex wilt corrigeren ,wat de surinamers niet kunnen , raken ze in paniek en vervolgens raken ze dan een stroom paal of anders een tegenligger als ze weer hals over kop de weg terugkomen.


  Maak melding

 2. Die snelweg is veel te smal, maak een vier banenwegen van en gescheiden met betonnen pilaren in het midden. De wegen worden drukker dus het is tijd voor bredere wegen in Suriname. Of zijn de regeringen zo gierig om terrein vrij te gegeven voor het infrastructuur.


  Maak melding

 3. Ik heb de indruk dat er heel VEEL schort aan de rijvaardigheids lessen zoals ze worden gegeven in Suriname.En ook de examens , zoals die worden afgenomen . Reken daarbij de vaak misplaatse barvoure van lessers( dat doe ik eventjes , tussen twee boterhammen door).Maar vergeet de wegen , t onderhoud daavan ,en alle factoren die bij komen kijken.
  BEWIJS JE RIJBEWIJS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.