Lijk van man aangetroffen op verlaten plek

10
Lijk van man aangetroffen op verlaten plek

In Suriname is vanmorgen opnieuw een lijk van een persoon aangetroffen. Het zou gaan om het ontzielde lichaam van een man. Dit werd aangetroffen bij een verlaten loods op een locatie in Paramaribo.

De verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse voor onderzoek. Straks meer.

UPDATE: het zou gaan om een dakloze man die iets over 08.00u door een voorbijganger werd aangetroffen bij een verlaten loods aan het molenpad. De politie van Nieuwe haven werd ingeschakeld. Er lijkt geen sprake te zijn van een misdrijf.


10 REACTIES

 1. Ja natuurlijk! Roof, moord, bluffen met geld en oplichten zijn hot items in Suriname en de rest van de wereld. Familieleden en buren hebben geen tijd meer voor een ander.


  Maak melding

 2. Er is geen medische zorg voor mensen die een zwervend bestaan lijden in suriname.

  Daarnaast ben je een lager soort onmens als je een zwerver die zelf niks heeft iets aandoet.


  Maak melding

 3. Dat mensen in zo’n rijk land als Suriname een dakloos bestaan moeten lijden en zonder goede opvang op een verlaten plek doodgaan, terwijl incompetente, ongeschoolde regeringsadviseurs een salaris van SRD 12000/maand toegestopt krijgen, is op zich al een grote misdaad. Deze man is dus niet vermoord, maar het is wel misdadig dat hij onder zulke omstandigheden is gestorven.


  Maak melding

 4. @ Eerlyk
  Onze staatsbestel is verkeerd ingericht, derhalve worden er steedts verkeerde prioriteiten gesteld.De maaschapy biedt afgestudeerden geen ruimte voor werk,door bureaucratie zyn verschillende kanalen door politiek voering dicht geslipt.
  Er worden wetgeving aangenomen maar de uitvoering of naleven van daar is geen controle op.
  een bedryf met negen bazen en een wernemer , de lonen zyn maatschapelyk onaanvaardbaar en onrechtvaardig,dit leidt ook tot crimineel gedrag en misstanden inde maatschapy.
  terwyl bedryven door politicy vry uitgaan,dus niet aangepakt worden,de vakbonden vaak als opstap tot de politiek wordt gebruikt, terwyl men op moet komen voor de werknemers


  Maak melding

 5. Aan deze regering een advies, haal al het gestolen geld terug, zet de charlatan bedrieger bouta achter tralies, bijna 3 miljard dollar geleend en dat geld ontvreemd staat op buitenlandse banken, santoki Brunswijk laat zien dat jullie een mooie land kan regeren voor alle surinamers, zins 1980 is het een klote geworden onder ka bouta, nooit meer, ruim ndp van bouta op, met wortel en tak??


  Maak melding

 6. @Wat
  Ik ken geen zwervers ik ken mensen,zo als jy anderen ratten noem daar onderscheidt je zelf van een sociaal individu , laat je meer van je menselyke kant zien, het zal je sieren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.