zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenPolitiekTrump aanhangers bestormen Amerikaanse parlementsgebouw

Trump aanhangers bestormen Amerikaanse parlementsgebouw

-

Does Travel - naar Suriname

Bizarre beelden uit Amerika: daar hebben Trump aanhangers het Amerikaanse parlementsgebouw bestormt. Demonstranten vernielden ruiten van het Capitool om toegang tot het gebouw te krijgen. Op beelden op Twitter is te zien dat de betogers naar binnen klimmen.

Betogers zijn uiteindelijk het Capitool binnengedrongen en zeker een betoger wist de vloer van de Senaat te bereiken. “Trump heeft die verkiezing gewonnen”, riep hij.

Kevin McCarthy, de leider van de Republikeinen in het Huis van Afvaardigden, heeft op Fox News gezegd dat er schoten zijn gelost in het Capitool. Dat meldt een journalist van de nieuwszender op Twitter. Of er daarbij ook mensen zijn geraakt, is onduidelijk.

Een vrouw is in kritieke toestand nadat ze geschoten in haar borst, meldt een Witte Huis-verslaggever van CNN op Twitter.

De politie in Washington heeft om versterking gevraagd en een avondklok ingesteld. Een Republikeins congreslid noemt het een coup poging:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Yep, te zien op elke internationale zender.
  Who is the third world country. Super slimme Amerikanen. Dit krijg je van al die conspiracy theorieën.
  De hele wereld neemt nu een fatoe.

  Nu nog de live beelden waar hij geboeid wordt afgevoerd. Idioot.


  Maak melding
 2. Domme mensen, die alles wat van trump zegt gelooft. Dit soort typjes zijn niet rationeel en geloven in hun eigen waarheid.

  Dit is de basis dat mensenrechten in alle staten vd VS ver onder de maat zijn voor Amerikanen met een tintje/kleurtje.

  Gelukkig dat na 20 januari 2021 dit voorbij is.


  Maak melding
 3. Een vrouw is in kritieke toestand nadat ze geschoten in haar borst, meldt een Witte Huis-verslaggever van CNN op Twitter.
  +++++++++++++++++et zijn haar nekMo


  Maak melding
 4. DE WERELD KIJKT TOE en is VERWONDERT

  NIET DOOR KRACHT NOCH DOOR GEWELD
  MAAR DOOR MIJN GEEST! ZEGT DE HEERE
  DER HEERSCHAREN Zach. 4 vers 6

  DEREST VOLGT.


  Maak melding
 5. Laat dit een les zijn voor ons Suriname, niet alles wat van “wit” komt is goed. ( het enige wat wit vóór heeft is kapitaal, en daardoor een voorsprong, maar voor de rest pfiff) Je ziet hoe belangrijk het is voor een land om sterke instituties, die onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren, te hebben. Dit zijn de Stong foetoes, hoeksteen van een Democratisch geregeerd land. Dus van deze instituties geen politieke werkarm (verlengde) maken van de regering, zoals nu schijnbaar gaande is in su met de PG en DNA.


  Maak melding
 6. hé pony jij klote paarse rat , , was jou baasje niet degene die alleen macht had en niet de justitie , , want hij spuwde gal naar hen , dus bouta is echt een dictator , , en jij paarse rattenluis , gaat natuurlijk zo jou paarse ratten via media oproepen om naar het DNA gebouw te gaan , en jij loopt voorop en schreeuwt bouta heeft de verkiezingen gewonnen , , maar ze villen jullie.


  Maak melding
 7. En Pompeo kwam just zo lang geleden Suriname en Guyana de les lezen over een orderlijke overdracht van de macht aan de nieuw gekozen regeringen in deze twee landen. Hij had zijn @#$& beter kunnen voorhouden aan de grootste idioot ooit, die door hem erkend wordt als zijn baas.


  Maak melding
 8. lachwekkend de domme reacties weer.
  idioten die denken enig verstand te hebben maar totaal niets weten.
  allemaal kudde dieren die niet zien wat er aan de hand is in de wereld.

  je was niet blj met trump?? maak je borst maar nat…. het gaat nu veel leuker worden


  Maak melding
 9. @Pony,
  Dat is een feit… niet alles wat “wit” is goed…. Maar het omgekeerde dan? Alles wat in jou geval “paars ” is … is dan wel goed ? Zie t wat de wereld betreft … Waar was democratie afgelopen 40 jaar ? Toen heb ik jou niet gehoord… En ga nou niet excuses zoeken dat geen enkele ” donkere ” afgelopen jaren geen ENKELE kans HEEFT gehad? Denk je dat je carriere, diploma of bedrijf moet krijgen net een pakket? De kansen zijn misschien niet eerlijk verdeeld MAAR zijn er …. of anders ben je gewoon op zoek naar excuus van eigen tekortkomingen danwel genoten opleiding ? Probeer ieder geval wat aan te doen …. Fijne dag…


  Maak melding
 10. Directeur zonder bedrijf@@ Ik zie inderdaad wie de kudde dieren en dom zijn. De wereld zit niet te wachten op een paar White Trash uit platteland van Amerika. Deze kudde dieren volgen alles van hun Redneck President Trump met zijn narcistische trekjes.

  De wereld kan nooit gekker worden dan de 4 jaren van deze dwaas.


  Maak melding
 11. Ook in Amerika is een menselijke politieke regering niet in staat zulk geweld de kop in te drukken. Dus de ellende blijft voorlopig zo.


  Maak melding
 12. Weer zo’n knudde opmerking;
  ”Laat dit een les zijn voor ons Suriname, niet alles wat van “wit” komt is goed.”

  Dit is geen zwart/wit onderwerp, dit heeft alles te maken met populisme. Suri heeft haar portie al gehad in de vorm v Bouterse de populist, zgn charismatisch.
  Wat dat betreft zijn de suri’s, (groot deel) hun tijd ver vooruit. Ze hebben ontdekt dat populisme, valt onder eigen belang. Ons belang bestaat niet bij dit soort narcisten en psycho’s. Hou ze dom is hun motto!

  De enige theorie die klopt is dat burgers overal in de wereld, hun deel opeisen. De positieve bijdrage v Facebook is dat je kennis vanuit verschillende hoeken kunt vergaren: verzamelen, screenen en je eigen analyse maken. De negatieve kanten heb je gisteravond kunnen zien.


  Maak melding
 13. USA is een failliete vereniging van staten van de 51 staten zyn er 49 falliet en dat wordt onhoudbaar ,zeker met zo,n begroting tekort .
  er is wel eens gezegd de splinter in het oog van een ander is snel gezien maar door de balk in je eigen oog kun je het bos niet meer zien. dat overkomt de beschermer van de democratie momenteel, dit land deugd van geen kant en kan nooit een voorbeeld zyn voor goedt bestuur
  en zeker niet voor de mensenrechten en vryheden


  Maak melding
 14. realitymaster 7 januari 2021 At 10:11
  @Pony,
  Dat is een feit… niet alles wat “wit” is goed…. Maar het omgekeerde dan? Alles wat in jou geval “paars ” is … is dan wel goed ? Zie t wat de wereld betreft … Waar was democratie afgelopen 40 jaar ? Toen heb ik jou niet gehoord… En ga nou niet excuses zoeken dat geen enkele ” donkere ” afgelopen jaren geen ENKELE kans HEEFT gehad? Denk je dat je carriere, diploma of bedrijf moet krijgen net een pakket? De kansen zijn misschien niet eerlijk verdeeld MAAR zijn er …. of anders ben je gewoon op zoek naar excuus van eigen tekortkomingen danwel genoten opleiding ? Probeer ieder geval wat aan te doen …. Fijne dag…+++++++++

  Realitymaster, als je het stuk goed had gelezen had je kunnen zien dat het stuk juist bedoelt was als ondersteuning voor de instituties in su , deze zodanig te versterken dat in de toekomst anti-Democraten geen voet aan de grond krijgen. Maar ja, hier op WKT zien jullie alleen maar paars.
  Btw, wat heeft mijn reactie nou te maken met een “donkere” die geen enkele kans heeft gehad, staat nergens in mijn stukje, rare constatering, je moet mij geen onzin in de mond stoppen.

  “Waar was democratie afgelopen 40 jaar ? Toen heb ik je niet gehoord.” Natuurlijk niet, dombo, kan ook niet, je kent mij immers niet. Als je mij kent dan zou je zo iets never zeggen, dus……

  Esmeralda, “knudde” , moet je naar je zelf kijken als je een wit persoon tegenkomt, let vooral op jouw reactie.
  Haal jij je kennis van Facebook ,uhh, vandaar de rare hersenkronkels, moet jezelf weten.


  Maak melding
 15. Doe jezelf een lol en geef geen reactie terug, meneertje FC knudde alias pony. Ik weet allang dat je dit niet kunt. Je reactie hierboven bevestigd mijn vermoeden.


  Maak melding
 16. haha Pony,
  wie zei ‘ enige wat wit vóór heeft is kapitaal, en daardoor een voorsprong “… Volgens mij heeft Suriname meer rijkdom per hoofd…. Maar wat is volgens jou democratie fout gegaan dan? Als je niks “KAN”/ wil weten over democratie afgelopen tietallen jaren… waarom kom je hier de wijsneus uithangen … Dombo !!! noem de ze je zo ? jeugdtrauma ? HEB IK JE PAARDEBEK GENOEMD? bijnamen geef je maar aan je eigen…blijkbaar thuis geen manieren geleerd zegt genoeg…. btw NEE ik ken jou niet , en gezien je interne geestelijk gesteldheid / conflict zou ik je ook niet willen kennen adhv je reacties… Jij weet ook niet wie ik ben…BETER OOK… ieder geval wel iemand die met trots kan zeggen dat ik iets beteken voor suriname … ongeacht etniciteit of politieke voorkeur… fijne dag!!


  Maak melding
 17. Realitymaster, haha, komt ervan als je anderen ongenuanceerd wilt bejegenen en denk af te rekenen. Ben jij de enige of voelt het alleen zo, die wat betekent voor Sranan.
  Realitymaster, de rijke landen, meestal zijn het landen met een overwegend witte bevolking, die hebben meer kapitaal dan de rest van de wereld of heb jij een andere mening. Sranan zou per hoofd vd bevolking rijker zijn, ben je misschien op je achter hoofd gevallen, was het maar waar, dan zaten wij vandaag de dag niet in de pinarie stront van de vorige regering en deze regering.
  Eerst denk jij mij te kennen en nu ineens maakt het je geen ene moer meer uit.
  Dombo is geen scheldnaam, hiermee geef je aan als iemand een stomme opmerking heeft gemaakt en dat heb je zeker gedaan.
  En om mijn geestelijk gesteld hoef jij je niet druk te maken, ik ben nog steeds instaat voor mijzelf op te komen; als je het met mijn mening niet eens bent dat is een ander chapter, dat zegt niks over mijn geestelijk gesteldheid. Ciao


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES