Ministers Ramdin en Achaibersing reageren: ‘Geen conflict en geen sprake van opstappen’

26
Ministers Achaibersing en Ramdin bezoeken Nederland en Frankrijk
De ministers Armand Achaibersing en Albert Ramdin.

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken Albert Ramdin heeft zojuist gereageerd op geruchten over een mogelijk conflict en het opstappen van minister Armand Achaibersing. Volgens Ramdin is er absoluut geen sprake van een conflict zoals in een rondgestuurd WhatsApp bericht gesuggereerd wordt.

In een gesprek met de Vliegende Reporter in Suriname gaf hij een toelichting, waarbij ook minister Achaibersing in beeld kwam. De twee hielden elkaar gebroederlijk vast. Achaibersing gaf ook aan dat hij niet gaat bedanken en dat er geen strubbelingen zijn zoals in het bericht te lezen is.

Hij noemt het verspreidde bericht ‘fake’. Check de video hier:

Bekijk ook:


26 REACTIES

 1. Klopt , en zijn boeven partij de ndp , en laat dit fakenieuws door faya pepre op de media zetten , , ze proberen van alles om deze regering te laten exploderen , maar het zal hen niet lukken , , langzaam blazen ze zich zelf op.


  Maak melding

 2. klopt , en zijn boevenpartij de ndp , en ze laten via faya pepre dit fakenieuws verspreiden op alle media’s , ze proberen deze regering op te blazen , , maar het zal hen niet lukken , de ndp zal binnenkort imploderen .


  Maak melding

 3. sorry lijkt op elkaar , maar de eerste werd in eerste instantie niet geplaatst , , maar nu is het toch duidelijk voor die aanhangers van de ndp.


  Maak melding

 4. Waar rook is……………
  Rare Minister van financiën, die bedient zich van trucjes ipv dat hij voor echte stabiliteit zorg. Hij loopt te schuiven met betalingen en houdt zo geld over, laat de koers om hoog gaan om meer SRD’s te ontvangen ipv stabilisatie, draait alle lonen in buitenlandse valuta terug in de contracten, loop te schuiven met de subsidie betalingen aan Overheidsbedrijven etc. en heeft de boel voor de gek gehouden. Nu moeten zij meer betalingen in de maand januari verrichten en komen ze ineens geld tekort. Hij is waarschijnlijk aangesproken door de pres. en is een beetje boos geworden, 🤪 eens kijken hoe het afloopt Jip en Janneke.


  Maak melding

 5. Achaibersing doet aan creatief boekhouden. Maar hij had buiten de stomme uitspraak van onze pres. gerekend. Die was in Nickerie op bezoek en deed daar een uitzonderlijke uitspraak: dankzij prudent beleid heeft deze regering een kleine saldo overgehouden en in zijn enthousiasme deed hij de uitspraak, wij kunnen de medewerkers in de gezondheidszorg een bonus van 750 SRD geven, fantastisch.
  Een saldo op lucht gebouwd. De andere sociale partners, het overheidspersoneel, de bushouders en meerdere groepen die denken nu, Lanti heeft geld, dus kom maar over de brug, kom alle gemaakte afspraken maar na, als je toch geld hebt. Nu zit hij in de knel. Wat een soap!!!! Jip en Janneke


  Maak melding

 6. Pony the hur talk, aan alle minister bewaar de eenheid, en brengt het land vooruit, en de ndp met wortel en tak laten verwijderen uit suriname,
  Bigie rovers partij, en die heks an van ndp, komt nog ndp verdedigen, heks waarom schrijft je niet hoeveel geld is ontvreemd, maar daarvan gaat u go ollo pijn doen, opruimen de ndp,


  Maak melding

 7. Ik bedoel Ann sadi, die go likker van bouta, rot op mang, 10 jaar ndp soso rotzooi en geroofd??
  Santoki en Brunswijk gaat het goed doen even geduld brada nanga sisa??


  Maak melding

 8. Fake nieuws van de digitale disinformatie kakkerlakken leger uit de ocer beerput. Probeer de eerste verspreider te vinden voor een serieus “gesprek”.


  Maak melding

 9. ndp-ers denken dat deze regering een toverstokje heeft waarmee alles wat kapot is gemaakt door de vorige regering goed gemaakt kan worden. Er is in de laatste 5 jaar voor honderden miljoenen dollars geleend waarvan niemand weet waar dat aan is besteed. Alles is verdwenen in de zakken van ndp-boeven. De vice-president is met geleend geld op de internationale valutamarkt gaan speculeren en is miljoenen kwijt geraakt. Om dat onder de mat te schuiven heeft hij voor verklaard aardappelen en uien gekocht te hebben. Bij de SLM heeft de ndp haar vriendjes contracten aangeboden waarbij is afgesproken dat het salaris is dollars zou worden uitbetaald. Heel goed dat deze minister dat ongedaan heeft gemaakt. En dan hebben we het nog niet gehad over die honderd miljoen van de postspaarbank waarvan ook niemand weet waar het naartoe is gegaan. Een minister van financien die zoveel boter op z’n hoofd heeft, dat ie op de vlucht is geslagen. NDP-ers, jullie zouden je moeten schamen om kritiek te leveren, wetende dat jullie boevenpartij het land achter heeft gelaten met grote schulden en zonder inkomsten, want alle inkomsten zijn verpand aan Oppenheimer.


  Maak melding

 10. Minister Achaibersing wordt vanaf zijn aanstelling belaagd. Heel summier wordt hierover bericht. Niet smeuïg genoeg voor de suri media. Waardeloos!
  Zijn gezin is belaagd, zijn dochter is bedreigd met ontvoering en zijn Facebook is tig keren gehackt als zijnde een kredietverstrekker. Nu dit.
  Mijn mening is, als ze twitter, Facebook, instagram v trump dichtgooien, kan dat ook van die paarse idioten in Nederland.

  In gebrekkig Nederlands versturen ze dagelijks appjes naar de niet zo snuggere suri’s die er massaal in tuinen.
  Pak deze mensen aan mbv Facebook Nederland of zo. Ze zijn opruiend bezig.


  Maak melding

 11. Wanneer wordt die d d b nu opgesloten, geen uitstel meer… en die adhinwa alloe baba , al die figuren als parmesar, abdoel, mogen de dans niet ontlopen…
  Ze moeten allemaal opgesloten worden.


  Maak melding

 12. TOT NU TOE HEBBEN DEZE 2 MANNEN SURINAME LETTERLIJK GERED UIT VRESELIJKE LANDELIJKE FINANCIELE PROBLEMEN.

  GA ZO DOOR.

  DE HOGE PRIJZEN IS EEN ERFENIS VAN BOUTA EN HOEFDRAAD.
  HIER MOET AAN GEWERKT WORDEN OM DINGEN BETAALBAAR TE MAKEN.

  DE KNAPKOPPEN WETEN WAT ZE MOETEN DOEN. BELANGRIJK: ALLES IS TRANSPARANT.


  Maak melding

 13. Haha Poeny
  Meestal hoef je hond maar 1 opdracht te geven en hij kruipt in zijn hok===mars ga in je hok=
  jij hebt nog minder nodig===boefdraad===

  en met de staart tussen haar benen verdween poeny.
  straks zal ze terugkomen onder papiritingi

  Weet iemand of boefdraad met al zijn tientallenmiljoenen nog steeds op leeberg zit


  Maak melding

 14. In Suriname tovert men met geld.
  Gisteren 100 euro gewisseld bij cambio kreeg ik 1950 srd.

  De vorige regering was niks, deze zal ook niks worden.
  Hoe wil je een land leiden/besturen met drugshandelaren, bedriegers, dieven, boeven enz.

  Suriname is vanaf 1975 gewoon een criminelenland geworden.

  Te veel aasgieren voor weinig kadaver.


  Maak melding

 15. De aanvallen zullen vd vervloekte ndp-kaml vd vervloekte ddb, en vervloekte ddb-kliek om hem heen komen om de juiste en enige koers omhoog voor het volk van Suriname en Suriname.

  Surinamers wees waakzaam, huidige coalitie, VHP, ABOP, NPS, PL, wees waakzaam en doen jullie wat goed is voor het land en voor de Surinamers, ook internationaal.

  Samen Werken, Samen Sterker


  Maak melding

 16. Het is makkelijk de werkelijkheid niet onder ogen te willen zien omdat men weinig affiniteit kan opbrengen vanuit een verwarmde kamer achter een pc zittend drie hoog. Men voelt niet wat er werkelijk speelt onder de bevolking, men is niet fysiek aanwezig, maar lult er op los.
  Grote groepen mensen hebben het gevoel dat zij de rekening van deze regering moet betalen en vinden dat onrechtvaardig. De arme mensen houden zich niet bezig met, zijn ze tegen of voor deze regering, neen beste mensen, wat men wil, is werk, een eigen woning, de kinderen kunnen kleden en voeden, beter en goed onderwijs voor de kinderen, betaalbare prijzen, de maandelijkse vaste lasten betalen, kortom men wil een menswaardig bestaan, en als dat nou moet komen van links of rechts van Santohki of Bouterse maakt hen geen reet uit.
  Het zijn juist de mensen die het goed hebben die lopen te lullen dat deze regering een failliete boedel heeft overgenomen en weinig kan doen, dus het arme volk moet niet lopen zeiken.
  Hoeveel mensen doen aan politiek, misschien niet eens 20 % van de bevolking waarom moet de 80% de rekening betalen. Ze worden om de 5 jaren door politici voor de gek gehouden, stem op mij en het komt goed.
  Deze regering heeft belooft, stem op mij en ik verzeker u dat wij voor het volk zullen werken, en waar staan wij nu vandaag de dag, we staan aan de afgrond, het water staat ons aan de lippen en deze regering steeds maar roepen Pé a moni dé, waar is Boefdraad, alsof dat de redding zal zijn, en wij maar verhongeren. Dat is de realiteit van de dag en niks anders.
  De regering zeg dat zij geen geld heeft; wel, als je wilt regeren dan moet je maar dat geld gaan zoeken, voor geld zorgen en als je dat niet wilt of kunt dan moet je het maar aan anderen overlaten. Je kunt niet op je krent gaan zitten en zeggen, wij kunnen niks doen want moni no dé.
  Wat heb je eraan dat jouw voetbalclub geen schulden heeft maar elk jaar moet sappelen om het hoofd boven water te houden en over enkele jaren toch moet verdwijnen.
  De boodschapper met slecht nieuws wordt niet gehoord maar gemolesteerd, neen gedemoniseerd. Mensen houd eens op met struisvogeltje spelen, de arme mensen hebben honger. Jip en Janneke.


  Maak melding

 17. Poeny
  Haha die poeny
  Struisvogeltje spelen is hij in jouw geval zij die niet wil zien waar de ellende vandaag is gekomen die niet wil zien dat eerst de rotzooi van jouw paarse shitpartij moet worden opgeruimd voordat er weer perspectief kan worden geboden
  Eerst moet de grond worden gereinigd voordat je huizen kan bouwen snap je dat niet zie je dat niet haal dan je kop uit de stront kont van bouter
  Net zoals misiekeba en anderen hebben gedaan

  Btw bloedraad speelt geen struisvogel door alleen zijn kop in het zand te steken toch

  Ga toch weg met je onzin
  Pas als deze schurk zich aangeeft komen de honderden miljoenen te voor schijn en kan het volk weer eten drinken een huis bezitten hun kinderen kleden naar school sturen enz
  Her ligt dus allemaal bij deonschuldige voortvluchtige crimineel
  BOEFDRAAD


  Maak melding

 18. Ha die Wim, waarom klets je zo dom, welke miljoenen, stel dat je gelijk heb, wat kan deze regering dan doen met die enkele miljoenen die ze denken te kunnen cashen bij de aanhouding van Boefie.

  Btw snap maar eerst wat het werk van een regering inhoudt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.