Glenda Heikerk nieuwe directeur bij MI GLIS

3
Glenda Heikerk nieuwe directeur bij MI GLIS

De Surinaamse president Chandrikapersad Santokhi heeft op dinsdag 5 januari 2021 Glenda Heikerk en Ganeshkoemar Kandhai beëdigd en benoemd tot respectievelijk directeur en hypotheekbewaarder bij het Management Instituut voor Grondregistratie en Land Informatie Systeem (MI GLIS) in Suriname.

Volgens het Staatshoofd is het MI GLIS aan verandering toe. Het programma van modernisering en automatisering zullen volgens Santokhi versneld moeten worden doorgevoerd.

Automatiseren leidt, aldus de president, ertoe dat de burger beter, sneller en makkelijker bediend wordt, terwijl tegelijkertijd de mogelijkheid tot corruptieve handelingen worden verminderd. Vooral de snelheid moet volgens hem worden verbeterd.

De president noemt de functies van directeur en bewaarder buitengewone belangrijke functies binnen het rechtssysteem. Hij heeft er alle vertrouwen in dat Heikerk en Kandhai deze functies deskundig en integer zullen uitoefenen


3 REACTIES

 1. wat ik erg vind in suriname:

  NOOIT NOOIT NOOIT IS ER EEN VACATURE TE LEZEN IN KRANTEN OF EEN WEBSITE.

  EEN VACATURE WAAR IEDEREEN OP KAN SOLLICITEREN.

  DE BESTE KOMT DAN IN AANMERKING.

  ALLES IS REGELEN REGELEN EN NOGMAALS REGELEN.

  MENEER SANTOKHIE: ER MOET EEN LANDELIJKE VACATURESITE KOMEN. IEDEREEN GELIJKE RECHTEN EN KANSEN. LAAT DAT NU IN JE BOLLE KOP DOORDRINGEN ALSOOK IN DIE VAN BRUNSWIJK.

  WAT JULLIE DOEN IS MISSELIJK MAKEND.


  Maak melding

 2. BIJ ELKE FUNCTIE:

  IS ER EEN PROFIEL NODIG:
  WERKZAAMHEDEN
  WERKERVARING
  BENODIGDE DIPLOMA,S
  REFERENTIES.

  hOUD U ZICH AAN DEZE WERKWIJZE. EN GEEF ALLE MENSEN EEN KANS.

  HETZELFDE GELDT VOOR OW WERKZAAMHEDEN. RIAD VERVALT OOK IN VERVAL DOOR ZOMAAR MENSEN ALLERLEI WERKJES TE GEVEN.
  OPENBARE AANBESTEDING VOOR ELK WERK. OF IS DIE AFDELING ONTSLAGEN.


  Maak melding

 3. Tegen deze mevrouw Glenda Heikerk loopt in Nederland een strafrechtelijk onderzoek. Tegen haar is aangifte gedaan wegens oplichting in vereniging met haar opdrachtgeefster, mevrouw Pansa.
  laatstgenoemde is inmiddels veroordeeld tot een celstraf van 42 maanden. Daarbij heeft de rechtbank vastgesteld dat zij deze oplichting in vereniging met Heikerk heeft gepleegd. naar verwachting wordt Heikerk op korte termijn vervolgd door de justitie in Nederland. President Santokhi kan dan wellicht wel een integer persoon op deze positie benoemen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.