Gewapende overvallers supermarkt doen zich voor als prijscontroleurs

10

Bij een gewapende overval op een supermarkt gistermiddag te Powaka, hebben vier rovers zich voorgedaan als ambtenaren die de prijzen in de winkel kwamen controleren. Al snel bleek dat twee van hen gewapend waren met vuistvuurwapens en één met een mes en dat ze niet kwamen om te controleren.

De mannen, waarvan eentje gekleed was in langblauw en een ander in een militair camouflagepak, overvielen de aanwezige 35-jarige Chinese winkelierster en haar 20-jarige zoon. Ze werden beiden gekneveld waarna de mannen toe sloegen.

Ze namen diverse spullen mee waaronder flessen Black Label, belkaarten en mobiele telefoons. Ook een geldbedrag uit de kassa werd meegnomen alsook 10.000 Surinaamse dollars (SRD) uit een doos.

De politie van het station Paranam kreeg de melding omstreeks 15.00u en ging naar de supermarkt aan de Siparipaboparaweg. Daar begrepen ze dat de daders na de roof in onbekende richting vetrokken in een wit gelakte Toyota Ipsum. Aan hun opsporing wordt gewerkt door het Korps Politie Suriname.


10 REACTIES

 1. Dus VIER GEWAPENDE chinezen hebben TWEE ONGEWAPENDE hardwerkende blakamangs overvallen.
  Winkels moeten sluiten dan zullen we zien wie ze te vreten geeft; ondankbare honden
  moge Allah jullie straffen


  Maak melding

 2. Zelfs een epidemie als corona is niet in staat de criminelen in Suriname tegen te houden om de surinamers die het knap moeilijk hebben, niet te teisteren, niet te beroven en vermoorden.De brute berovingen gaan gewoon door.Politie ..doe je werk ,spoor deze criminelen op en stop ze weg voor lange tijd!


  Maak melding

 3. Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga he toch zeggen, de daders zijn weer creogers !!!
  Let op de volgende beroving deze week of volgend week? Een keer raden wie de daders zijn !!


  Maak melding

 4. hebben we nu twee glenn’s , dat wordt moeilijk , , als er nu nog een glenn bij komt , kunnen we het spelletje doen wie van de drie is de echte glenn , , en dan vallen ze alledrie door de mand.


  Maak melding

 5. De chinesen zijn regelmatig doelwit.
  Heel is triest voor deze hardwerkende mensen Een dramatische dag voor deze mensen.Traumatische ervaring.
  Politie ik hoop van harte dat ze opgepakt worden.
  Mensen hier aap noemen heeft niks te maken met de diefstal .De daders zijn niet opgepakt wie ooh wie zijn dat. Er wordt nu gespeculeerd apen creolen .
  Rovers zijn overal in de wereld.Vooral waar armoede heerst.Het is vreselijk strengere straffen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.