Gestolen auto van BBGO lid terug gevonden

3
Gestolen auto van BBGO lid terug gevonden
Het terug gevonden voertuig.

Deze auto van het merk Toyota, is zojuist door de politie surveillance midden aangetroffen in een zijstraat van de Vredeslustweg in Suriname. De auto was maandag 4 januari, vermoedelijk ergens tussen 03.30u en 06.30u, gestolen op een adres aan de Nieuw Weergevondenweg.

Het voertuig behoort aan een lid van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO). De BBGO plaatste gisteren een bericht hierover op Facebook, waarin zij het publiek vroeg om uit te kijken naar het voertuig en dit te melden bij de Surinaamse politie.

De Toyota Porte zal snel weer bij de rechtmatige eigenaar zijn. Er is nog niemand aangehouden. De politie heeft de autodiefstal in onderzoek.


3 REACTIES

 1. Skotoe kan alles terugvinden behalve de grootste dief.
  Ik geloof er niets van dat er ok maar 1 persoon op zoek is naar hem
  Interpol moet chan en heel suriname een draai om zijn oren geven. het bestand komen vervuilen terwijl je weet waar hij zit


  Maak melding

 2. Echt Jane de wit , maar dat vette varken nam een duik en al het water verdween uit het zwembad , en hij zwom op het droge .
  als het waar is dat bouta boefdraad daar schuil houdt , moet men direct ingrijpen , en iedereen daar op leonsberg oppakken en opsluiten , niemand uitgezonderd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.