‘Door 10-jarige doodgestoken man (33) heeft jongetje niet afgetuigd’

9
10-jarige jongen steekt 35-jarige man dood
Het lichaam van de man wordt weggebracht.

De familie van de 33-jarige Anthony, die onlangs door een 10-jarige jongen werd doodgestoken, is niet te spreken over het officiële persbericht van het Korps Politie Suriname (KPS) over deze zaak. Volgens KPS zou de minderjarige jongen vóór de steekpartij door de volwassen man zijn vastgegrepen en flink zijn afgetuigd. Maar dat klopt niet zeggen familieleden tegen de Surinaamse nieuwssite Suriname Herald.

Volgens een nicht was het juist de 10-jarige jongen die de 33-jarige Anthony lastig viel. Het slachtoffer, dat slecht ter been was en moeite had met praten, was altijd rustig en viel niemand lastig. Het jongetje daarentegen had eerder de vader van Anthony, die zijn stiefvader is, bedreigd met een houwer.

De vader die een relatie heeft met de moeder van de 10-jarige, zegt tegen SR Herald dat de 10-jarige in de kamer van zijn moeder wilde gaan, omdat hij wist dat zij geld daar had. Ze had de sleutel bij vertrek aan Anthony gegeven.

De 10-jarige had een mes onder het bankstel bewaard. Toen zijn stiefbroer Anthony voorbij kwam is hij op zijn rug gesprongen en gaf hem gelijk een messteek in de borst, zegt de vader tegen de nieuwssite.


9 REACTIES

 1. Wat een ZOOITJE en intussen is er 1 dood en de ander groeide bop voor galg en rad maar is hopelijk nog jong genoeg om goed te kneden.
  Heeft de familie gefaald in de opvoeding en hulp zoeken?


  Maak melding

 2. jong genoeg om goed te kneden??
  dit is niets en zal nooit wat meer worden.
  moord is toch echt te ver om iemand nog te kunnen heropvoeden.
  gewoon zijn schijtnekje omdraaien en klaar ermee


  Maak melding

 3. boi heb dit gelezen in suriname herald gisteren.

  1 de politie schrijft zomaar dingen die niet waar zijn of onvolledig. De publicatiedienst moet op het matje geroepen worden.
  2 wat een ellendige kleine jongen. misschien al gedaan in het bos vanwaar hij stamt.

  ik vind het erg erg erg. super triest. zo een klein ondeugend schepsel…..nee man.


  Maak melding

 4. Ali@@ Wat is er aan de hand? Vandaag schreeuw je niet en scheldt niemand uit? AiiiBoi..Ali heeft nu pas het licht gezien. Scheld me aub niet uit hoor!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.