Brutale dief steelt gascilinder terwijl bewoners aan het koken zijn

9
gascilinder

De politie in Suriname heeft afgelopen weekend een brutale gasbom dief aangehouden. Bewoners op een adres te Munder waren bezig te koken. Plotseling ging het vuur van hun kooktoestel uit, waarna zij op onderzoek gingen. Tot hun verbazing zagen zij dat hun gascilinder was weggenomen.

Zij liepen toen de straat op en zagen dat een manspersoon met hun gascilinder er vandoor ging. De bewoners gingen de verdachte achterna en hielden hem aan, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Munder. De man J.S. verklaarde aan de politie dat hij niets afweet van het strafbaar feit.

Samen met de gascilinder werd hij door de politie ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte J.S. in verzekering gesteld meldt de politie.

Opmerkelijk is, dat in de maand september 2020 tot en met december 2020 er acht (8) aangiften van diefstal van gascilinders zijn geregistreerd op het politiebureau Munder. Het vermoeden bestaat dat J.S. zich schuldig heeft gemaakt aan deze diefstallen.


9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.