Twee mannen tijdens maaien aangevallen door Braziliaanse bijen

3
gras-maaien-terrein-suriname

Braziliaanse bijen hebben wederom slachtoffers gemaakt in Suriname. Twee mannen zijn maandag tijdens het maaien op een terrein aan de Sumatraweg aangevallen door de dodelijke bijen. Zij moesten medisch behandeld worden en verkeren buiten levensgevaar.

De mannen waren bezig te maaien op het terrein en werden op een bepaald moment aangevallen door de bijen. De slachtoffers renden weg en lieten de machine met draaiende motor achter.

De politie en de brandweer kregen de melding van het voorval en gingen ter plaatse voor onderzoek. Toen de brandweer aankwam trof zij de slachtoffers niet aan. Zij waren reeds per eigen gelegenheid afgevoerd voor medische behandeling. De brandweerlieden hebben de bijen bestreden.


3 REACTIES

 1. Die Invasieven vernietigen land en volk Die bijen de mens die zuiderlingen het binnenland voor hun goudkoorts. En toeval is dat ze dezelfde oorsprong hebben.


  Maak melding

 2. Het valt wel op dat de Waterkant tegenwoordig niet verder komt dan berichtgeving over steekpartijen, Covidmaatregelen en verkeersongevallen.


  Maak melding

 3. Ach Roland Faith ordinair Christenterrorist wat moet WK dan vermelden? Hoe wraakzuchtig Christenen/ gelovigen zijn. Was het niet jij die hier postings plaatste over hoe moslims de wereld aan het veroveren zijn? Waar ben je bang voor baboon … dat er een eind komt aan blank (lees Christen) supremacy ?
  Gelukkig maar zou ik toejuichen !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.