maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTaxichauffeur gestoken door klant die geen geld voor rit heeft

Taxichauffeur gestoken door klant die geen geld voor rit heeft

-

Does Travel - naar Suriname

Een 33-jarige taxichauffeur is afgelopen donderdag aan de Anton Dragtenweg meerdere keren door een klant verwond met een scherp voorwerp, omdat deze klant geen geld had om de taxirit te betalen. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer P. Ch. taxichauffeur is bij een bekend taxibedrijf. Op oudjaarsdag, donderdag 31 december, reed hij een klant naar de omgeving van Clevia. Aan de Antondragtenweg voelde de taxichauffeur plotseling een slag aan zijn nek.

Hij vroeg aan de klant wat er aan de hand was maar werd wederom door hem aangevallen, waardoor de chauffeur uit zijn auto stapte. Met een klein scherp voorwerp dat hij bij zich had, probeerde P. Ch zich te verdedigen, maar de klant bleef op hem afkomen.

Om erger te voorkomen schreeuwde de taxichauffeur om hulp. Enkele medewerkers van een kantoor dat niet ver verwijderd was, schoten hem te hulp. De verdachte S.R. koos het hazenpad, achternagezeten door de medewerkers van het kantoor. Na de omgeving te hebben uitgekamd, werd R. door de medewerkers in een goot aangetroffen.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op 31 december omstreeks 21.55u een melding dat een slachtoffer met steekverwondingen, zich aan de Antondragtenweg ter hoogte van pandnummer 223 bevond. Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer P. badend in zijn bloed aangetroffen.

Hij werd met een steekverwonding aan zijn nek en snijwonden aan zijn onderarm, rug en kin per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, meldt de politie.

De verdachte werd aangehouden en aan de politie overgedragen. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde aan de politie dat hij geen geld had om de taxirit te betalen en daardoor de taxichauffeur met een scherp voorwerp aanviel.

Het scherp voorwerp waarmee hij P. Ch. de steekverwondingen heeft toegebracht, is in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte S.R. in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Moreel verval. Als je geen geld hebt ga lopen ezel, maar nee meneer wil gratis afgezet worden en nu gaat hij moeten boeten. Om aanvallen van klanten in het vervolg te voorkomen is het misschien handig om de ruimte achter te beschermen met een glas wand en de klant bij het instappen voor de rit te laten betalen. Voorkomen is beter dan genezen. Bescherming ook Qua besmetting met het covid virus door de klant en omgekeerd.
  SAVETY FIRST. Elke klant kan een potentiƫle rover zijn ongeacht wie.


  Maak melding
 2. klopt paarse strontzak gio , , en die rbrowny met y , , een kalf zal geen taxi nemen , en het gezegde heet : als het kalf verdronken is , dempt men de put , , domme ezel.


  Maak melding
 3. rbrown , wat ook toepasselijk is voor jullie , en het komt steeds vaker voor nu , dat jou paarse partij en jullie anderen proberen te grazen te nemen , maar door onkunde mislukt het , , wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in , of achter het net vissen (denken nog te regeren) , of met ander mans veren pronken ( gestolen geld van de bevolking ).


  Maak melding
 4. Demoon met gestoord gedrag, 2 jaar opsluiten in LPI. Dit soort zijn een gevaar voor de maatschappij. Suriname is in groot verval geraakt. Los van de berichten aangaande berovingen, lezen we met grote regelmaat berichten over roof, moord en incest.
  De situatie schreeuwt iemand aan te stellen als minister van Justitie die niet alleen sterk in z’n schoenen staat, maar ook een visie heeft om toegenomen criminaliteit i.s.m. OM en PG te bestrijden b.v. door het opleggen van hogere straffen. Tot nu toe is het alleen maar pappen en nat houden.
  Als er niets gebeurd, zullen er nog veel onschuldigen sterven en raken Santo Boma en Opa Doelie overvol.


  Maak melding
 5. Als Boefdraad wordt opgepakt ik schrijf niet gevonden want we weten waar hij zit kan er heel heel veel geld vrijkomen,en kan er meer gedaan worden aan de criminaliteit.
  (72)
  Ik geloof niet dat alleen bouterse weet waar hij is. er moet heel snel wetgeving komen met heel hele forse straffen dat als je mensen beschermt terwijl je weet waar ze zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES