dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man schiet met pistool bij supermarkt in Amsterdamse Poort

VIDEO: Man schiet met pistool bij supermarkt in Amsterdamse Poort

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmorgen is een bizar filmpje opgedoken van een man die met een pistool schiet bij een supermarkt in de Amsterdamse Poort. Het zou gaan om een filmpje dat gistermiddag is gemaakt waarbij met een gaspistool geschoten wordt tussen winkelend publiek.

Volgens de politie is er niemand gewond geraakt, omdat de schutter geen echt vuurwapen gebruikte. ‘Wij noemen dat een gas/alarmwapen’, zo verklaart een woordvoerder tegen de Amsterdamse zender AT5.

Het gebeuren heeft wel veel mensen laten schrikken. In het filmpje dat hieronder staat, is te zien dat de schutter het gemunt heeft op een persoon die vervolgens een winkel binnen vlucht. De man schiet een aantal keer en het winkelend publiek rent verschrikt weg.

De politie heeft nog geen verdachte aan kunnen houden in de zaak en roep getuigen op zich te melden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. @Talk Right, je hebt gelijk! Geen enkele menselijke regering is in staat zulke praktijken de kop in te drukken. Maar Bijlmer kun je vergelijken met Flora en Eframsegen. Zelfde kaliber mensen.Wat een ellende!


  Maak melding
 2. Paul is dat ook n bouta mang????? Joe kaolo japjapie…..ik dacht dat in nederland dit soort dingens niet gebeuren als hoe je smoel je werkt geeft….


  Maak melding
 3. Redskin…joe mpp….zijn jullie tata mangs die bemoeien met suriname……stop je eigen lul in je eigen reet…..suriname failstate??? En waar wordt xtc gemaakt dan? Je bent tog vertrokke van su?????waarom lul je nog….ga rukke mang


  Maak melding
 4. @Gio: Maar zonder Nederland en wij in de Diaspora zou Suriname er nu nog slechter aantoe zijn
  1 vb: Ik betaal mijn ziekenfondspremie trouw elke maand en jaarlijks 385 euro verplichte eigen risico maar als ik nu geen corona krijg op erge schaal maar voor iets anders ic verzorging nodig heb, dan is er geen ic bed want na de 1e golf hier zijn er heel wat bedden en apparatuur naar Suriname gestuurd oa om ondankbare Suri’s het leven te redden omdat ding tontomg foeroe nanga tokotoko . De goeien niet te na gesproken natuurlijk.
  Als je in het Wanica en ‘sLands durft om het woord Nederland uit te spreken dan dondert de boel in mekaar.


  Maak melding
 5. pony en jij soms zwarte man!!!!! , , doe een date met die gio , zal goed met zijn lul in je reet willen , zie zijn reactie , maar pas op voor gassen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES