maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSluiting en invordering vergunning Hotel Stardust Riverclub na massale gevechten

Sluiting en invordering vergunning Hotel Stardust Riverclub na massale gevechten

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuursdienst van Paramaribo-Noordoost heeft in de afgelopen dagen diverse controles uitgevoerd bij ondernemers op de naleving van de door de overheid vastgestelde maatregelen. Tijdens deze controlewerkzaamheden is hard opgetreden tegen overtreders van deze maatregelen.

Zo is in opdracht van districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost in het ressort Blauwgrond overgegaan tot sluiting van Hotel Stardust (Riverclub). Ook de vergunningen van dit hotel werden ingevorderd. De redenen voor de sluiting waren het overtreden van de lockdown van 19.00 uur, het niet naleven van de gezondheidsmaatregelen en ‘onfatsoenlijk menselijk gedrag’.

Vorige week dinsdag werd bij de bar van het hotel een Guyanese jongeman doodgestoken na massale gevechten tussen groepen Guyanese vissers. Dit gebeurde tijdens de lockdown waarbij een grote groep mensen op de locatie aanwezig was:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Zoals al eerder werd gezegd door sommigen, daar was een plaats waar alleen maar rijke mensen kinderen kwamen in de jaren 70 (blue bell) Nu ano 2020/2021 is het een rommel geworden.


    Maak melding
  2. @Paul dat is een hele goede vraag! Ik denk dat ze er goed aan hebben gedaan om de boel daar te sluiten. Verder zijn de kosten voor de eigenaar, ze hebben toch genoeg geld.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES