donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameSergio Akiemboto weg bij Nationale Democratische Partij (NDP)

Sergio Akiemboto weg bij Nationale Democratische Partij (NDP)

-

Does Travel - naar Suriname

Sergio Akiemboto gaat weg bij de Nationale Democratische Partij (NDP). De partij heeft een brief van hem hierover ontvangen, verneemt de redactie van Waterkant.Net van enkele partijgenoten van Akiemboto.

Het zou allemaal te maken hebben met een stukje onvrede in de partij van de Surinaamse ex-president Desi Bouterse. Velen binnen de partij zijn niet te spreken over het feit dat de in het vooruitzicht gestelde evaluatie van de verkiezingen en van de partij, nog niet heeft plaats gevonden.

Van insiders verneemt de redactie van Waterkant.Net verder dat mensen die nog een beetje waardigheid willen behouden, de partij dreigen te verlaten.

Een van die mensen is dus Akiemboto, die tijdens de verkiezingen van 2020 verkiesbaar was voor de NDP in Brokopondo en werd gekozen tot lid van De Nationale Assemblée in Suriname.

Akiemboto geeft in de brief aan dat hij uit de politiek stapt en zich niet zal aansluiten bij een andere partij. Hier de brief in PDF formaat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

34 REACTIES
 1. De NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ MUSU BOSS OPO: DEZE CRIMINELE ORGANISATIE MOET VAN HET POLITIEKE TONEEL VERDWIJNEN.

  DE NATIONALE DEPLORABELE PARTIJ MUSU HARADANG.
  DEZE MOORDENAARS PARTIJ NA WAN VLOEK


  Maak melding
 2. Sergio Akiemboto weg bij ndp. Blijft hij DNA lid en bij welke combi sluit hij zich aan? Een eenmansfractie is dode fractie.

  Hij kan zich het beste aansluiten bij de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP)


  Maak melding
 3. Niks te goed zo deze fascist denkt alleen aan zijn eigen belangen ! Hij moet zich geen illusie maken dat andere partijen zo een fascist zouden inlijven tenzij het de partij van zijn soortgenoten is. Daar is een ieder met meer pk dan iq welkom.


  Maak melding
 4. Ik weet nog, eskimo was zeker van zijn zaak dat ndp zou winnen, hij verliet andere partijen om aan te sluiten bij boef partij, zie er valt niet meer te stelen nu ndp van boutaniet meer aan de macht is?


  Maak melding
 5. Hij heeft iets te verliezen en kiest eieren voor zijn geld en zal opgaan schuiven naar een regeringspartij. Wie biedt het meest na dat hij NDP van zich af gewassen heeft. Hij kan uit zoeken of hij een eigen basis heeft en die bij ABOB of NPS kan voegen voor een verkiesbare plaats.
  Nu zijn het er nog maar 15. Wie is de volgende. Ik denk Kensenhuis.


  Maak melding
 6. Het is nooit te laat om met jezelf in het reine te komen, deze meneer had beter kunnen weten. Met zo een goede reputatie zou hij deze weg nimmer moeten begaan.


  Maak melding
 7. ” …
  Van insiders verneemt de redactie van Waterkant.Net verder dat mensen die nog een beetje waardigheid willen behouden, de partij dreigen te verlaten.
  … ”

  Beste NDP sympathisanten,
  de criminele oprichters van de NDP hebben jullie met droge ogen voorgelogen en opgelicht en hebben jullie meegesleept in hun criminele activiteiten. Een aantal hebben toegehapt en hebben zelf ook strafbare feiten begaan.

  Bezin en bekeer. Verlaat het pad van ellende. Reinig je geweten en geloof in een beter Suriname voor jou en jouw dierbaren en voor ons allemaal.

  Een goed begin is nooit te laat !

  Wees moedig en wordt weer een trotse Surinamer.

  Wij werken aan een beter Suriname. Jij doet toch ook mee. Krakti !


  Maak melding
 8. Meneer zorgt dat hij op tijd van de radar verdwijnt.🤔🤔 De onderzoeken naar het grote graaien is volop bezig, dus hij wil gauw maken dat hij uit beeld is. Maar Chan 🤠heeft hem allang in de smiezen.😜 Hij komt beslist ook aan de beurt.🙃


  Maak melding
 9. Deze mensen van ndp hebben flink gestolen en willen nu hun geld ver weg gaan verstoppen.
  Ze denken dat ze niet gepakt worden en verlaten 1 voor 1 de criminele boeven partij.


  Maak melding
 10. Topman bij I am Gold
  Topman bij Grassalco
  Genaaid door bouterse. Hoe kan zo’n intelligente man zich zo laten belazeren.
  Nou ja Misiekeba heeft het rattenschip ook verlaten.
  Gelukkig hebben ze nog poeny, rob, ric, nbrown, schipper, papirtigri, paraman.robles, konjo en alle andere idioten die nog achter deze sekte staan. (74)Het is gewoon duidelijk dat de dictator zich niet aan zijn woord heeft gehouden. Hij weet dat als hij besluit terug te treden als baas vanzijn sekte hij regelrecht richting boma gaat samen met boefdraad.,
  Is deze dief al opgespoord? Of heeft hij besloten toch maar in de go van zijn schoonpapa te blijven, de man die de ndp steeds verder vernietigt.
  Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.
  Haha I love it


  Maak melding
 11. Ik heb zo’n beetje alle opmerkingen gelezen,maar zie dat geen van jullie het snappen; het feit is dat die Djoeka niet meer in de Staatskas kan graaien en daardoor z’n eigen[ Akiem]boto begint te zinken.Moet je hem in de driedelig pak zien gekocht door de Su belastingbetaler,;denk dat hij zichzelf niet kan geloven voor wat een metamorfose met toen hij maar een Pangie droeg;niets daarvan dat is hun[ tradietsie] schrijf je trouwens zo op z’n paramacaans hahahha.


  Maak melding
 12. Heb zo’n beetje alle opmerkingen gelezen,maar zie dat jullie het niet zo snappen.Hij stapt uit de NDP, dat hij niet meer uit de staatskas kan graaien.Daardoor ziet die Djoeka dat z’n eigen[ Akiem] boto begint te zinken.Kijk maar naar die driedeligpak dat door de Su belastingbetaler is betaald,zal zich elke keer weer in de spiegel bewonderen wat een transformatie hij is ondergaan in vergelijking toen hij maat een Pangie droeg;niets daarvan, dat is hun tradietsie,trouwens dat schrijf je zo in het Paramacaans hahaha.


  Maak melding
 13. Als ik NDPer was zou ik zeggen, Laat maar gaan, verloren ziel, sommigen missen het luie leven, kunnen niet meer functioneren op de normale manier (hard werken), gaan alleen voor politieke baantjes. Misschien past hij in de plannen van Brunswijk.


  Maak melding
 14. Ala alata djompo in a watra want a boto is soengo…kapting massa moordenaar no ee go jipie oe moro want ing bana dede kba.

  Wat een poppenkast in onze bananen republiek.
  Nu maar hopen dat die verdomde olie snel opgepomp wordt door die witte mannen dan kunnen we Dubai bouwen.
  Dan kunnen we weer 10 jaren feest vieren…naaien en zuipen.


  Maak melding
 15. Die ging ook op dd vlucht toen zijn rassenhaat niet meer houdbaar bleek en de Oegandees smeekte om terugkeer van de hardwerkende Aziaat zodat de Oegandees weer lekker lui op de kont kon gaan zitten. Het meest wrange aan die zwarte Idi Amin was dat geen een van zijn broeders hem onderdak wilde geven want zo zijn ze weer he.


  Maak melding
 16. Maar wacht eve hôr.
  Werd er niet gezegd dat het volk ontevreden zou zijn met de huidige regering ?
  En dat het volk gaat staken enzo ?
  En dat de NDP met 16 zetels de tweede grote partij is ?
  Deze dinges kloppen niet hôr.
  Wie zeggen deze dinges eigenlijk en wie bedoelen ze met het volk ?
  Zelfs clmn schrfstr N. R. luidt de ndklk in Starnieuws.

  //

  Akiemboto is 20 jaar lid van de NDP geweest. Hij gaat niet zomaar weg. Onder zijn leiding zijn foute handelingen gepleegd. Het enige wat hij kan doen is meewerken aan inspectie en onderzoek.

  There is a new sherrif in town and we like him.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES