Herregistratie houders dispensatie brieven voor lockdown in Suriname

2
Politie gaat 'lock down' overtreders vanaf vandaag weer oppakken
Lockdown controle in Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft vanmorgen bekend gemaakt dat er een herregistratie zal plaatsvinden van alle houders van dispensatie brieven voor de lockdown in Suriname. Dit in verband met de verscherping c.q. aangepaste methode van de controle door de Surinaamse politie

Het KPS, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), roept daarom alle houders van dispensatie brieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich te herregistreren. Dit dient te geschieden via deze website en wel vanaf 4 januari 2021 t/m 15 januari 2021.

Indien uw herregistratie is gevalideerd, wordt u opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring ontvangt u per mail. Voor de goede orde kan vermeld worden dat per 31 januari 2021 alle dispensatie brieven komen te vervallen. Bij controle door de politie zult u slechts uw identiteitsbewijs en eventueel bedrijfspas moeten overleggen.

Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.


2 REACTIES

  1. Prima.Verscherpte maatregelen zijn nodig om verspreiding van coronavirus te vertragen en de surinamers safe te houden gezien ze niet in staat zijn zelf de veiligheid van hun en hun gezinnen te zorgen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.