Acht politieagenten bureau Kwatta besmet met coronavirus

8
politie auto suriname op straat in actie

Het aantal coronabesmettingen van politieagenten van bureau Kwatta is verder opgelopen. Momenteel zijn in totaal acht wetsdienaren van het station positief getest op het gevreesde virus. Het bureau heeft momenteel te kampen met een behoorlijke onderbezetting. Een groot deel van het personeel is in thuisquarantaine geplaatst. Tot de groep behoren ook leidinggevenden.

Het bureau is zondagmiddag grondig ontsmet. Tijdens een persconferentie van de regering zaterdagmiddag werd medegedeeld dat in totaal 37 tot 40 politieagenten besmet zijn geraakt sinds de intrede van het gevreesde virus in Suriname. Korpschef Roberto Prade is een van de agenten.

Zondagavond heeft de politie iets meer dan 30 personen van een bar-dancing te Kwatta overgebracht naar de Politieacademie.


8 REACTIES

 1. Het ziet er niet best ui met het aantal besmettingen van het COVID-19 virus in Suriname.

  Politie
  Juist van de groep van agenten zou je verwachten ondanks de kans op besmetting groot is, het hen niet zo overkomen, omdat ze zich aan de COVID-19 maatregelen houden.

  Het COVID-19-virus kan je alleen maar krijgen door in contact te komen met mensen die ermee besmet zijn.
  Zouden deze agenten dan de COVID-19 maatregelen niet in acht hebben genomen. Er moet wel één of enkelen zijn geweest die onverschillig zijn geweest. In hun werk, thuis, gezin, familie, privé.

  Surinamers houden jullie je aan de COVID-19 maatregelen en verslag geen enkele moment. Spreek derden toe, die zich niet aan de maatregelen houden. Afwasbare mond- en neusmaskers moeten gewassen worden en gekookt in worden schoonwater van 100 graden Celsius. Was en kook deze dagelijks en laat ze goed uitdrogen in de zon.

  Spreek derden aan als die zich niet aan de COVID-19 maatregelen houden.


  Maak melding

 2. Zo zie je maar dat 1e lijns werkers spelen met hun eigen gezondheid terwijl het volk blijft feesten en klitten. En jammer genoeg nemen ze dit ook mee naar huis en besmetten hun gezin(nen als het uitlopers zijn).


  Maak melding

 3. Jane de Wit , dan zijn het paarse ndp gasten , want die blijven feesten , en hebben lak aan de covid regels , , we zien en horen het hier ook in de buurt , , maar het mooiste is ze zetten van die feesten ook nog filmpjes op facebook en andere media , dus domme gasten toch.


  Maak melding

 4. Jane de Wit, als je wil zien dat slechts de donker zwarte personen zich niet aan de regels houden, dan zie je dat ook, voor het gemak vergeet je dat ook helder witte figuren als minister Grapperhaus en licht bruine figuren als Santokhie zich niet veel.van die regels aantrekken als dat hen goed uitkomt.


  Maak melding

 5. Wat ….hou je koulo bek dicht….kom persoonlijk naar tjalta bar in commewijne …dan zalj zelf zien of het NDP mensen zijn….joe kaolo rat….zijn die mpp VHPers die dat doen want oma opa tante dada didi en walo ka zitte in de hoogste college can staat….wat komj me zegge met mpp…joe mpp


  Maak melding

 6. hé paarse rat gio , voel jij je aangesproken oekel , , zit je te zuipen in die tralala kroeg , neem er nog een paar , dan houdt jij ook je bek dicht , , en glaasje op laat je rijden hé gio , , of kruip jij ook achter het stuur , we zullen de EBS waarschuwen dat er weer palen worden omvergereden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.