50 nieuwe COVID-19 gevallen, momenteel 407 actieve cases

1
coronavirus-covid-19-test-in-suriname
Testen op coronavirus in Suriname

In Suriname zijn er de afgelopen 24 uur weer 50 nieuwe COVID-19 besmettingen bijgekomen, na in totaal 150 keer testen. Dat blijkt zondag 3 januari uit de update van de cijfers op de officiƫle COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het afgelopen etmaal zijn er ook mensen genezen en wel 42 Het aantal actieve besmettingen is daardoor op dit moment gestegen naar 407. Het aantal personen dat opgenomen is in de Surinaamse ziekenhuizen bedraagt 77. Dat is 1 meer dan gisteren.

De meeste nieuwe besmettingen zijn nog steeds in Paramaribo (37) en Wanica (14). De komende dagen worden cruciaal als het gaat om nieuwe besmettingen. Dan wordt het effect van de afgelopen feestdagen, waaronder kerst en oud op nieuw, namelijk goed zichtbaar.


1 REACTIE

  1. Om een goed oordeel te kunnen vellen of de gevallen meer of minder zijn, is overzichtelijker wanneer het in percentage wordt uitgedrukt:
    50 gevallen op 150 testen geeft aan dat het om 33% gevallen gaat. 85 gevallen bij 250 testen geeft ongeveer het zelfde percentage aan. In getallen is het gedaald maar niet als het aantal gevallen tegenover aantal testen wordt gedeeld. Ik denk is beter % te vermelden achter gevallen om te oordelen of gevallen meer, minder of zelfde is gebleven. Just an Idea !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.