Overleden bestuurder Afobakweg is 33-jarige gouddelver

6
Overleden bestuurder Afobakweg is 33-jarige gouddelver
Het lichaam van de man is uit de auto gehaald en wordt afgevoerd.

De man die vanmiddag om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval op de Afobakaweg is de 33-jarige Peter Saakie, van beroep gouddelver. Hij reed vanuit Brokopondo met een zwangere vrouw en twee kinderen richting Paranam vermoedelijk met hoge snelheid. Ter hoogte van mast 38 verloor hij de controle over het stuur en raakte van de weg.

Hij botste vervolgens tegen een betonnen beschoeiing en kwam op z’n zij terecht met de auto. Saakie heeft ter plaatse het leven gelaten. De drie mede-inzittenden werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De omgekomen man zat bekneld en moest door manschappen van het Korps Brandweer Suriname uit het voertuig gehaald worden. Het voertuig wordt in beslag genomen voor onderzoek:

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. RIP Peter! Sterkte aan de nabestaanden!
  Die klep van die lijkenwagen is ook niet in goeie staat het moet met een sstok open gehouden worden. #houtjetouwtje


  Maak melding

 2. Glenn zou hem geadviseerd hebben om van de drank af te blijven. Helaas kan hij het advies van Glenn niet meer navolgen. Dom om zo hard , 155 mph, met kinderen en een zwangere vrouw te rijden.


  Maak melding

 3. Binnenkort loopt er geen mens meer in Suriname
  Ze gaan allemaal heen door drank,berovingen,jaloezien,drugs, en dat klein beetje helaas door COVID-19


  Maak melding

 4. @Jan je bedoelt dat er straks weer 400.000 of minder inwoners in Suriname zullen zijn als het zo door blijft gaan. Sterkte nabestaanden. Soso lobi.


  Maak melding

 5. Dan heb je dus ook geen hersens in je hoofd als je met een zwangere vrouw en kind zo hard rijd. Wel de duivel zat hem achterna en heeft hem ook ingehaald.šŸ™


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.