zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameNPS: in 2021 focus leggen op gezamenlijke doelen

NPS: in 2021 focus leggen op gezamenlijke doelen

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de aanvang van het nieuwe jaar heeft de NPS deze boodschap voor alle Surinaamse burgers: 2020 was voor velen een zeer bewogen jaar; de verkiezingscampagne gevolgd door de COVID-19 pandemie. Een situatie die niet alleen in Suriname, maar wereldwijd grote impact heeft gehad op zowel het sociaal-maatschappelijk als financieel-economisch vlak.

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft waargenomen hoe de potentie van burgers door deze situatie niet optimaal benut kan worden. Dit legt op alle gebieden een domper op grote delen van het volk. Het is een feit dat de individuele welvaart en die van het land ook door deze gezondheidscrisis ernstig worden belemmerd.

De NPS gelooft echter in de kracht van het Surinaamse volk. Wij zullen waken voor een gezonde samenleving. Gezondheid is het kostbaarste waarover een mens kan beschikken. Dit moet gekoesterd worden, zodat wij na deze Covid-golf kunnen werken aan de verdere productie, de verdiencapaciteit en groei van het land en volk.

Suriname heeft de potentie om in de toekomst te behoren tot één van de welvarendste economieën in Zuid-Amerika. Om dat te bereiken, hebben wij een gezond volk nodig.

De NPS heeft u nodig om samen te bouwen aan een welvarend Suriname. Veel is in het naaste verleden, tijdens de vorige regeerperiode, verkeerd gegaan, maar wij blikken vooruit.

De NPS kijkt naar de mogelijkheden die er voor ons liggen om grote en mooie ontwikkelingsprojecten te realiseren. Met zijn allen moeten wij in het nieuwe jaar focussen op collectieve doelen. Doelen die onder andere gericht zijn op een gezond volk, herstel van de economie, het terugbrengen van waarden en normen, ontwikkelingen binnen het onderwijs, de financiële sector, veiligheid, bevorderen van het ondernemerschap en de ontwikkeling van het binnenland. De cultuur van Suriname moet er één zijn van natievorming; niemand is meer of beter dan de andere. Samen gaan en moeten wij het doen voor een beter Suriname, aldus de voorzitter van de NPS Gregory Rusland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Jou doel is,dat de nps leden jouw blijven steunen als partijleider. Voor de rest interesseert het je geen ene moer wat er met hett volk gebeurd.
  Jij rusland staat erbij, samen met die andere paljas van pl, en kijken ernaar,jullie hebben geen ene moer in te brengen.
  Ga je hard maken voor het wijzigen van het kiesstelsel, want is onkan dat kleine dorpjes dnaleden kunnen voortbrengen om mede te beslissen in het besturen van het land. Over een jaar of twee zal je aan de zijkant staan en verder kijken hoe die andere paljas vd abop het over neemt samen met de ndp.
  Jou familie heeft ook helpen meestelen gedurende al die jaren en dan wel jouw broer andy en je vader. Je zal hier en daar ook op slinkse wijze je vermogen hebben vergaard.
  Komt een eind aan op zekere dag, en hoop dat die dag komt voordat die oude lijken vd ndp hun ogen sluiten.


  Maak melding
 2. ” …
  De cultuur van Suriname moet er één zijn van natievorming; niemand is meer of beter dan de andere. Samen gaan en moeten wij het doen voor een beter Suriname
  … ”

  Helemaal mee eens !
  Suriname heeft talent ! Hier moeten wij leren trots op te zijn en dit moeten wij leren te waarderen.
  Wij moeten ons niet laten ontmoedigen door doemdenkers, racisten en politieke oplichters.

  Suriname heeft genoeg inspiratiebronnen.
  Kijk maar naar bijvoorbeeld de bekende Surinamers als Jorgen Raymann, Gerda Havertong, Ruth Jaccot, Humberto Tan, etc.
  Speciaal voor de racisten; Zie hier dat vele bekende Surinamers geen Hindoestanen zijn.

  Meer Surinamers kunnen buiten Suriname hun talenten wel ontwikkelen. Dit heeft te maken met de politieke aanslag van de jaren ’80 die bekend staat als de sergeantencoup. Want Surinamers die hun dromen waar wilden maken kregen in Suriname de kansen niet meer.
  En kozen voor de wijze woorden”
  “Daar waar het mij goed gaat, is mijn vaderland”.

  Maar ook in ons eigen Suriname hebben wij mensen wonen die hun doelen nastreven en weten te bereiken. Biggi Boy bijvoorbeeld en Damaru die zelfs een hit heeft gemaakt met de bekende Nederlander Jan Smith.

  Onze president is ook een Surinamer als jij en ik die op zijn manier en op zijn tempo heeft gekozen om president te worden. Hij is gekozen door het multiculturele volk vanwege zijn kwaliteiten en capaciteiten.
  Het maakt niet uit wat jouw ras of cultuur is, jouw inzet bepaald wie jij wordt !

  Ja, ik maak onderscheid.
  Ik maak onderscheid tussen Dom-Suriname en Slim-Suriname.

  En of jij chirurg of schoenmaker wilt worden dat is jouw keuze maar wees daar trots op.
  Een natie heeft elk talent / beroep nodig.

  Gado de wi fesimang. Krakti !


  Maak melding
 3. Suriname heeft genoeg inspiratiebronnen.
  Kijk maar naar bijvoorbeeld de bekende Surinamers als Jorgen Raymann, Gerda Havertong, Ruth Jaccot, Humberto Tan, etc.
  Speciaal voor de racisten; Zie hier dat vele bekende Surinamers geen Hindoestanen zijn.————

  Para express, je slaat weer door met je propaganda, teveel nieuwjaarsborrel op, deze mensen zijn Nederlanders en geen Surinamers.

  Ja, ik maak onderscheid.
  Ik maak onderscheid tussen Dom-Suriname en Slim-Suriname.
  ———
  Para express, waarom onderscheid maken, als ik je goed heb gevolgd dan bedoel je met dom-Surinamers, de aanhangers van de NDP, wat ga je doen met dom-Suriname, ga je net als meneer Hitler deze NDPers massaal uitroeien?????
  “Met een paar borreltjes op komt de waarheid vaker aan het licht”


  Maak melding
 4. Gregory haalt de verkiezingen 2025 niet, want iemand die door list en bedrog zichzelf overeind wil houden zal maar een kort bestuurlijk leven beschoren zijn. Ik hoop dat de kritische massa binnen de NPS in opstand komt en deze zakkenwasser de laan uitstuurt.
  Gregory is totaal ongeschikt. Hij heeft geen wervingskracht. Zijn doel is de kieswet te veranderen, zodat hij in het machtscentrum kan komen. Dat zal niet lukken, want Brunswijk zal geen medewerking verlenen aan het veranderen van de kieswet.


  Maak melding
 5. @Pony: Wil je deze gasten, incluis Roue Verveer, Norali enz a.u.b. NOOIT MEER een inspiratiebron noemen, zeker niet voor de SurNeds? Het zijn stuk voor stuk gasten die toen het erop aan kwam hun afkomst hebben verloochend, met uitzondering dan van Umberto! Ze zijn altijd voor eigen belang gegaan en hebben altijd de agenda van de witte mensen voor ze uitgewerkt, overigens zouden ze anders allang in vergetelheid zijn geraakt.


  Maak melding
 6. Van die hoogmoedige partij van Aaron is niets overgebleven. Waar is trouwens al die miljarden ontwikkelingsgeld naar toe? Het moet ergens in de NPS kas hangen.


  Maak melding
 7. Een pessimist ziet altijd ergens iets negatiefs of een probleem.
  Het is gewoon zijn mentaliteit !
  Over verstandsverbijstering gesproken.
  Zou het toeval zijn dat ze allemaal lid zijn van dezelfde partij ?


  Maak melding
 8. Zet hem op NPS!
  Deze voorzitter is een rustige man, net als zijn leden. Alleen maar ‘nette’ mensen, geen grote bek, geen opschuif, geen demagogisch gebral.
  De NPS heeft sowieso meer stemmers dan bijvoorbeeld de Abop. Een gemêleerd gezelschap die een gruwelijke hekel heeft aan populisten.
  Ik pleit voor een verandering vd zetelverdeling. Suri is jarenlang bewierookt door populisten, het heeft niet gewerkt. Tijd voor anderen die doordacht, met kennis en passie het land willen ontwikkelen.


  Maak melding
 9. Hahahaha mensen, nederland heefd geconcludeerd dat natie vorming in Suriname mislukt is en een failed state is .een land vol smokkelaars , en ander soortig tuig
  natie vorming hoezo? met aparte scholen voor bepaalde bevolkings groep hoezo natie vorming als een creolle niet in een straat kan wonen waar over het algemeen hindoes wonwen, somethings wrong in this state. Omdat jullie aan de vooravondt staan van de volgende fase van uitbuiting en zelfverryking doet men alsof er niks aan de handt is en wordt de ndp als een soort rode lapje gebruikt voor de stier ,maar de tydt zal het leren. want wees eerlyk.
  Niet een ieder is Blindt of oneerlyk.


  Maak melding
 10. Hahaha
  Pony, je kan duidelijk niet verder nadenken dan tot waar je graast.

  Het gaat er niet om wat ik ga doen. Ik heb mijn keuze al gemaakt.
  En zoals een bekende gezegde luid:
  Waar je mee omgaat word je mee besmet.

  Het volk kiest ook voor Slim-Suriname.

  Alleen de eenkennige paarse papegaaien zoeken nog hinderlijk aandacht.
  Wat gaan zij doen ? Willen zij ook slimmer worden of blijven zij dom-Suriname vertegenwoordigen.

  Ook jij kan kiezen. Krakti !


  Maak melding
 11. hé parse ratten luci-en-k…. , pony , rbrowny met y , , stelletje uilsratten , , en zoals hij denkt die dagga vieze schijtluis , denk jij dat over twee jaar jou klote partij ndp, samen met de abop het stokje zal over nemen , zeker door een coupe hé , , jouw droom komt niet uit , want eind 2021 is in ieder geval de ndp opgedoekt , bouta in het gevang en ook de rest van de ndp boeven , en bouta zal dan spoedig zelfmoord plegen , met hetzelfde koord van die sportbroek waarmee hij Roy Horp heeft vermoord , en jullie zullen daar in Nederland in het riool duiken , want jullie zullen door de rattenvanger van Hammellen daar heen gedreven worden .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES