VIDEO: Automobilist dood na eenzijdig verkeersongeval op Afobakaweg

2
Bestuurder dood na eenzijdig verkeersongeval op de Afobakaweg
De Surinaamse brandweer verleende assistentie bij een aanrijding aan de Afobakaweg in januari 2021.

Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Afobakaweg in Suriname, zijn vanmiddag één dode en 3 gewonden gevallen. Nabij mast 38 raakte een auto van de weg en eindigde op z’n zij langs de weg zoals op de foto te zien is.

De bestuurder heeft ter plekke het leven gelaten. Drie andere inzittenden, een zwangere vrouw en 2 kinderen, werden per ambulance naar de Spoedeisende Hulp gebracht.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname hebben assistentie verleend om de inzittenden uit het voertuig te halen. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plekke en bezig met onderzoek naar het ongeval.

UPDATE: De man die vanmiddag om het leven kwam bij een eenzijdig ongeval op de Afobakaweg is de 33-jarige Peter Saakie, van beroep gouddelver. Hij reed vanuit Brokopondo met een zwangere vrouw en twee kinderen richting Paranam vermoedelijk met hoge snelheid. Ter hoogte van mast 38 verloor hij de controle over het stuur en raakte van de weg.

Op onderstaande foto de plaats waar het ongeluk gebeurde:

De gewonden worden afgevoerd.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.