vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid66 nieuwe COVID-19 gevallen na 188 keer testen, verwachtingen somber

66 nieuwe COVID-19 gevallen na 188 keer testen, verwachtingen somber

-

Does Travel - naar Suriname

De COVID-19 cijfers van het aantal besmette mensen in Suriname vertonen op dit moment een zekere mate van stabiliteit. Er is daarbij echter geen sprake van een daling. Dat blijkt ook uit de update op zaterdagavond: de afgelopen 24 uur hebben we te maken met 66 nieuwe gevallen die geregistreerd zijn na 188 keer testen.

Hoewel de cijfers stabiel zijn waarschuwde minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zaterdagmiddag dat de verwachtingen voor de komende week somber zijn. “We komen uit een feestweek van Kerst en Oud op Nieuw en ondanks ons advies waren er toch wat feesten. De verwachting is dat meerdere mensen de komende tijd ziek kunnen worden” aldus de minister.

Er wordt ook hierop geanticipeerd want de capaciteit op de verpleegafdelingen wordt vergoot van 103 naar 168 bedden. Ook wordt de isolatie capaciteit uitgebreid met Residence Inn als extra locatie. Daardoor komen maximaal 150 plekken beschikbaar.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. hé schijtluis luci-en-k…… , , dit waren de sponsoren van je baasje bouta met zijn ndp boeven bende , maar die worden ook nog aangepakt , de regering had ze nog niet moeten open stellen ,, maar onder druk van de ndp , die lapzwansen , , trapt de regering er weer in , regering een van jullie hoofdtaken moet zijn , direct alle paarse ndp-ers en aanhang oppakken , , een snel recht toepassen , en zorgen dat alle gestolen gelden terug komen ten behoeve voor het volk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES