vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie66-jarige man van Guyanese afkomst is eerste Surinaamse verkeersdode van 2021

66-jarige man van Guyanese afkomst is eerste Surinaamse verkeersdode van 2021

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gisteren bij een eenzijdig verkeersongeval om het leven kwam aan de Ringweg-Noord in Suriname, is de in Guyana geboren 66-jarige Poran Ajodhia. Bij het beschrijven van een bocht kwam hij met zijn auto terecht in de boomskreek.

Het slachtoffer wilde zaterdagmiddag 2 januari vanuit de Ringweg Noord, de Nieuwe Charlesburgweg inslaan toen het mis ging. Een ooggetuige meldt aan de Surinaamse krant De Ware Tijd dat de bestuurder veel moeite had met het beschrijven van de rechtse bocht.

Met zijn Toyota Prado kwam de man langs de kreek. Hij probeerde nog te corrigeren, maar het voertuig kantelde en belandde in de Boomskreek aldus dWT.

De auto kwam op z’n kop terecht in de kreek (foto onder). De ooggetuige sprong de kreek in en wist de man met de hulp van omstanders uit de auto te krijgen, maar het was te laat. De bestuurder had het leven reeds gelaten.

Poran Ajodhia is de eerste verkeersdode van het nieuwe jaar 2021 in Suriname.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
  1. Wat is aan de hand met de autos in Suriname.De meeste krijgen de neiging om te gaan vliegen.Komen misschien alleen afgekeurde auto,s uit Japan naar Suriname?
    Of kunnen de mensen geen auto rijden , of hebben ze hun rijbewijs gekocht zonder examen te doen.Ik ga dit aan dhr.Prado vragen.


    Maak melding
  2. @ Dimitri “gefeliciteerd”?
    Wij hebben allemaal een familie en wat je niet leuk zou vinden voor jouw en jouw familie is zeker niet leuk voor anderen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES