vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Surinaamse ex-minister betrokken bij aanrijding met EBS stroompaal'

‘Surinaamse ex-minister betrokken bij aanrijding met EBS stroompaal’

-

Does Travel - naar Suriname

Deze auto raakte op nieuwjaarsdag zwaar beschadigd nadat de bestuurder tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) knalde. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een auto van de Surinaamse ex-minister Martin Misiedjan.

Het eenzijdig ongeval gebeurde vrijdag rond 14.00u aan de Javaweg te Reeberg project. De bestuurder zou vanuit Santigron zijn gekomen. Hij verklaarde dat hij moest uitwijken voor een andere auto en zijn auto richting de berm stuurde.

Hij raakte daarbij een stroompaal die in tweeën brak en eindige met zijn voertuig in de goot, zoals op de foto te zien is. Niemand raakte gewond bij het ongeval.

De buurt was enige tijd verstoken van elektriciteit. Monteurs van de EBS moesten eraan te pas komen om de schade te repareren.

UPDATE: Misiedjan zegt tegen de Surinaamse site SUN dat hij niet onder invloed van alcohol verkeerde, zoals op social media wordt gesuggereerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Het eenzijdig ongeval gebeurde vrijdag rond 14.00u aan de Javaweg te Reeberg project. De bestuurder zou vanuit Santigron zijn gekomen.

  Er wordt geen naam genoemd van de ex-minister, maar het bericht geeft wel aan waar hij vandaan kwam, nl; Santigron.
  Zie:
  De bestuurder zou vanuit Santigron zijn gekomen. Hij verklaarde dat hij moest uitwijken voor een andere auto en zijn auto richting de berm stuurde.

  Hierdoor wordt een tip gegeven in welke richting men moet kijken en met een zekerheid waarschijnlijkheidsgrens zou kunnen weten wie het is of zou kunnen zijn.

  Waarom wordt het volk niet geïnformeerd wie het is?


  Maak melding
 2. Heeft ie een naam? Niet dat t zo interessant is, maar Jan met de Pet wordt met naam of initialen aan de lezer gepresenteerd. Duss……..Of heet ie gewoon Aloekoe Domus , Zie door de wolken?

  Dan nog.


  Maak melding
 3. De waterkant noemt de standard vragen/antwoorden deze keer niet op.Zeker op een akkoordje gegooit.
  De naam:dronken:rijbewijs:enz.niet genoemd.


  Maak melding
 4. Ik moet echt lachen om die reacties 😅🤣😆.

  Passant, Santo dorp zegt eigenlijk niets. Die persoon kwam net terug ve wasie, net als de rest v suri op 31 dec.

  Willen jullie het echt weten dan kun je Ricka, de fotograaf bellen of de buurt die uren zonder stroom zat, of de EBS reparateurs.

  Maar…, je kunt ook de reacties op WKN Facebook pagina bekijken. Daar staat mie-sjie-djan.

  Suc6


  Maak melding
 5. Was het 1 van de auto’s die ze voor een prikkie hebben gekocht. Dan hoef je niet zo zuinig te zijn op je heilige koe. De gestolen heilige koe.
  De arme man in Su zou zich deze slip op de weg niet kunnen permitteren.


  Maak melding
 6. Ongelooflijk, is de ex-minister geen mens, is de ex-minister volmaakt, elk mens kan een fout maken in het verkeer, er gebeuren zoveel aanrijdingen per dag maar deze moet door de media onder een vergrootglas geplaatst worden.
  Ongelooflijk.


  Maak melding
 7. Klopt Passant, dat was ‘Sire.

  “Ex-minister Misiedjan: Ik heb geen schrammetje opgelopen.
  Ik heb geen schrammetje opgelopen en bovenal ben ik kerngezond”, zegt ex-minister van Justitie en Politie, Martin Misiedjan, in gesprek met SUN. De ex-bewindsman is gistermiddag rond 14.00 uur betrokken geweest bij een verkeersongeval op weg naar Reeberg. Volgens Misiedjan kwam hij vanuit Santigron. etc etc.


  Maak melding
 8. Ik geloof Misiedjan op zijn woord dat hij moest uitwijken voor een Auto maar wat ik niet geloof van deze Leugenaar is dat het Onmogelijk is een EBS Paal door midden te Breken met een Snelheid die op dat weg is toegestaan de Politie beambten moeten hun onderzoek beter onderbouwen want gezien het Schade aan de Auto is er behoorlijk hard gereden of deed de snelheidsmeter van de auto het Niet


  Maak melding
 9. die paal was al goed aan gevreten door de houtluizen , was deze paal in goede conditie dan was het anders afgelopen met die ex min. en had hij misschien niet dit verhaaltje kunnen vertellen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES