zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge vrouw (21) op klaarlichte dag door mannen ontvoerd en verkracht

Jonge vrouw (21) op klaarlichte dag door mannen ontvoerd en verkracht

-

Does Travel - naar Suriname

Een jonge vrouw in Suriname is deze week op klaarlichte dag het slachtoffer geworden van een brute ontvoering en verkrachting door meerdere mannen. De 21-jarige D.A. verklaarde dat ze te voet was en rond 11.00u werd aangereden door een rood gelakt voertuig, waarin volgens haar meer dan vier mannen zaten.

Het slachtoffer moest onder bedreiging van een vuistvuurwapen een vloeibaar middel innemen, waarna ze haar bewustzijn verloor. Wat er daarna met haar gebeurde merkte ze pas, toen ze na een tijdje op de kruising van de Wicherstraat en de Hofstede Crullaan werd gedumpt door de mannen.

Ze voelde pijn in haar onderbuik en werd door ingrijpen van omstanders, per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische hulp. Na onderzoek kwam naar voren dat de Surinaamse vrouw door de mannen moet zijn verkracht.

De politie van Centrum heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

36 REACTIES
 1. Deng mang dja eej gie mannengre sjing jongo,..na torie deng noh abi mek deng doe deng san dja….we plejj fa gucci gang nanga crown maar we frede foe tjant……kot a bana daj gie ma mek a njaming


  Maak melding
 2. saka saka dagu’s , gewoon doodstraf weer invoeren. wordt met de dag erger in Suriname.
  welke oplossing moet je anders vinden dan de zwaarste straf toepassen.


  Maak melding
 3. Hoeveelste keer moet ik nog schrijven, harde straffen en langdurig in gevangenis houden dit soort gespuis, minister van justitie ontslaan en eentje neer zetten die hard optreed, de minister van justitie die nu zitten is een slapelul, de criminaliteit verhard, zo moet ook de straffen voor deze dagoes verharden, die minister die nu zit die kan alleen vergaderen en bla bla bla bla bla


  Maak melding
 4. Weet niet precies wat er in Suriname allemaal gebeurt. Moord, doodslag, verkrachtingen, verdrinkingen, verkeersslachtoffers. Hieraan zullen er wel meerdere factoren debet aan zijn. Maar moeten we niet gaan overdenken als we de ministerie van Justitie niet hebben weggeven aan een zwakke minister??? Zwak, niet capabel, intellectueel heel zwak, weinig daadkracht en drive om orde op zaken te stellen in Suriname.


  Maak melding
 5. Ene Glenn heeft het nodig gevonden om zijn lul verhalen over de Taliban te ventileren. Deze idioot likt liever de aars van zijn blanke vrienden af. Kijk kaolo you lege ede vraag je eerst af of zoiets in Afghanistan voorkomt dan pas moet jij je kwebbel over de Taliban open doen Glenn!


  Maak melding
 6. Ik zeg: de doodstraf is geen straf want omdat de executie aan regels is gebonden. Een ter dood veroordeelde sterft humaan maar zijn of haar slachtoffer(s) zijn vaak door een pijnlijke onzekere tijd gegaan.
  Ik ben dus meer voor de Marteldood in het openbaar door nabestaanden en gekozen burgers die hieraan verplicht zijn deel te nemen. Bij de laatste groep horen ook misdadigers die zelf ook zitten voor moord. En om Santo Boma te ontlasten moeten alle gedetineerden die 1 of meer moorden hebben gepleegd en minimaal 12 jaren kregen in het verleden opnieuw berecht worden en allen deze martelveroordeling krijgen.
  Mensen moorden in Sur iname te snel en vaak wreed en krijgen een tje poti straf. Oja en verjaring leeftijd geestelijke/lichamelijke toestand of gratie spelen niet meer mee. Joe kiri dus joe o dede wreed.


  Maak melding
 7. PAS OOK EEN MEISJE MEEGENOMEN EN GEDUMPT OP NOORD. DOOD. DADER WORDT BESCHERMD DOOR POLITIE. ZIJN NAAM MAG NERGENS BEKEND WORDEN.

  NU ALWEER DIT.

  WEL IK HOOP DAT HET KIND WEET WIE ZE ZIJN.

  CHAN GEEF ZE DE DOODSTRAF. OOK DIE VENT DIE HET ANDERE KIND VAN 16 HEEFT VERMOORD.

  VOER DE DOODSTRAF IN BIJ ZULKE DELICTEN.

  AMOKSI DEUGT VOOR GEEN METER. TOCH BLIJFT DEZE KLUNGEL AANZITTEN.


  Maak melding
 8. Moksimeti en vp deugen niet .Beiden zo snel mogelijk vervangen .Als de daders gevonden zijn,ze bij elkaar vast binden ,overgieten met benzine en door de slachtoffer in de brand laten steken en op youtube zetten.


  Maak melding
 9. Herken je de waarden en normen van deze regering aangevoerd door de aartsbedrieger Chan die tegenwoordig heersen? Moord, doodslag, verkrachtingen, brandstichtingen, roof….vul het rijtje maar aan. Als een regering crimineel bezig is, zal het volk dat ook doen! Chan e set ing…..MIJN MARS!!!


  Maak melding
 10. No commend over deze vrouw, in afwachting vh onderzoek.

  In mijn optiek gaat het niet om de straffen. Begin bij de oorzaak.
  Tijdens de jaarwisseling is er 6 keer geschoten, op huizen en personen. Wie is hiermee bezig?

  De focus moet gericht zijn op de veiligheid en gezondheid. De ontwikkeling moet even wachten. All hands on deck.
  En aub niet die man in die oversized blazers en gouden tand, hij durft niet eens tegengas te geven aan brunswijk. Gebakken lucht.

  Teveel wapens in omloop, lijkt Texas wel daar. De opdracht ligt nog steeds bij die korpschef? Misschien kan hij het volk uitleggen wat hij hieraan gaat doen.


  Maak melding
 11. Sterkte dame !

  // === //

  Afschuwelijk, om woest van te worden !

  Wat is het beleid van Amoksie en zijn plan van aanpak ?
  ABOP heeft geen visie en ook geen daadkracht om corruptie en criminaliteit aan te pakken. Zij hebben Hoefdraad en zijn handlangers ook al laten lopen.

  JusPol moet onder leiding van NPS of beter nog JusPol moet onder leiding van VHP !

  We zijn nu halverwege de urgentiefase.
  Voordat we kunnen beginnen met de stabilisatiefase moet er een strak
  No Nonsense Plan Corruptie- en Criminaliteitsbestrijding in werking zijn.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 12. Deze mensen moeten berecht worden.
  Mensen denk na, straffen in het openbaar!! Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat wraak nemen niets goed maakt bij slachtoffers. Denken jullie nou echt dat een fatsoenlijk mens de trekker kan overhalen om een dader te executeren. Als het voorval net gebeurt is wel ja, dan gebeurt het in een vlaag. Maar als men de kans krijgt om iemand neer te knallen als ie berecht zou worden dan kan je dat echt niet. Omdat je die waas niet voor je ogen heb en omdat fatsoen de overhand neemt bij jou.
  Amerika zou een misdaadvrij land moeten zijn met al die hele strenge straffen, maar het tegendeel bewijst.. De grootste seriemoordenaars lopen daar rond. En die hebben minstens 15 doden op hun geweten.


  Maak melding
 13. Maar natuurlijk ParaExpress, Justitie naar de VHP, want dat is nog het enige obstakel voor de alleenheerschappij van de VHP voor wat betreft wet en recht. Jullie hebben al geprobeerd de leiding te vervangen met mensen die op jullie lijken, daarna hebben jullie geprobeerd de benoeming van de recruten, die voor het overgrote deel niet op jullie lijken, tegen te houden. Ook daarin haalden jullie bakzijl. Dus nu roep je maar gewoon PRIET-BORSU wat het etnische VHPplan is!! Wel, Ronnie is dom, daar twijfelt niemand over, daar zijn we het over eens. Maar
  zo dom, dat hij zijn eigen hachje zou riskeren, is hij niet.


  Maak melding
 14. Wat doet het pijn he Lucien dat Suriname niet door zwarte fascisten geleid wordt! De fascistische beweging NDP heeft 10 jaar lang Suriname uitgezogen en het land failliet gemaakt. Dat er nog steeds strontzakken van jouw soort zijn geeft te denken. Maar ach het was ook jouw soort dat de slavernij mogelijk maakte.


  Maak melding
 15. Is duidelyk dat dit niet door de beugel kan,maar om het een etnische isseu van te maken ?
  mensen laten we toch het verstandt laten leiden en niet onze woede.
  hoe zuur dan ook, we hebben een recht systeem die hier gepast zal reageren
  voorop gesteld dat dit onacceptabel is en ik criminaliteit niet goedt praat maar ik op onze rechtsysteem vertrouw .elkaar lopen opjutten met barbaarse gedachten heefd geen zin.


  Maak melding
 16. Dit is duidelijk het product die deze regering heeft mogen erven van de criminele NDP regering die de afgelopen tijd de scepter in Suriname hebben gezwaaid. Deze criminelen zijn in het milieu die de NDP heeft geschapen opgegroeid, en komen bewust, misschien ook aangestuurd tot wasdom.
  Opgegroeid in een milieu van roof, bedriegerij, zakkenvullerij, het vernietigen van staatseigendom, misbruik maken van door de staat gegeven macht om te roven, de ondermijning van alle vitale instituties van de rechtstaat, hoererij op het hoogste niveau de afgelopen tijd (denk aan de betrapte directeur van de belastingdienst in de auto), roof van de kasreserve tegoeden, teveel om op te noemen. Zie het milieu waarin deze criminelen zijn opgegroeid. Het zijn de wrange paarse vruchten van de NDP die deze regering nu moet plukken.
  Doodstraf zou niet werken??? Bestudeer dan de geschiedenis van de Romeinen. De executie van misdadigers om ze aan de kruis vast te nagelen. Een langzame en gruwelijk dood en afschrikwekkend. De Romeinen hebben dit geperpectioneerd en heeft toen wel gewerkt. Het verleden zou in deze het heden een handje kunnen helpen.


  Maak melding
 17. Paul@@ Ik zie dat de DAROE verkeerd is gevallen in her nieuwjaar. Niet teveel zuipen kerel. Graag verhuizen naar Afghanistan Paul. Ik kom je graag uitzwaaien


  Maak melding
 18. @ Lucien Karwafodi2 januari 2021 At 15:14

  Een intelligentere opmerking had ik niet verwacht. Je maakt wel duidelijk dat je zeer selectief en bekrompen leest en jezelf verkeerde beelden voorspiegelt.
  Jij neemt het op voor ABOP, omdat Brunswijk de enige is die de achterdeur voor de NDP open houdt. En jij weet zolang ABOP JusPol in beheer heeft zullen de criminele leiders niet worden opgepakt, iets wat jij en al die andere Bouta-lovers juist willen. Jullie willen eerder veiligheid voor de criminelen die Suriname hebben vernietigd dan veiligheid voor Suriname en het volk.
  Het gaat mij om een veilig en beter Suriname, NDP heeft al bewezen de oorzaak te zijn van alle ellende en ABOP heeft nu al enkele maanden JusPol onder hun beheer. Elke ministerie heeft al bepaalde doelen bereikt behalve JusPol. Als jij daar etniciteit de oorzaak van wilt geven dan is dat de kwaliteit van jou intelligentie. Jij bent gewoon een racist in hart en nieren. Heel veel sterkte daar mee.


  Maak melding
 19. @ Lucien Karwafodi2 januari 2021 At 15:14

  Jij maakt je duidelijk geen zorgen om wat de dame in kwestie heeft meegemaakt. En de ernstige toename van barbaarse criminaliteit. Voor Bouta-lovers is alleen het belang van Bouta belangrijk. En Bouta-lovers weten dat als VHP JusPol in beheer krijgt dan is het over en uit voor de beruchte criminele kartel dat zich schuil houdt onder dekmantel NDP.

  Gelukkig heeft Dom-Suriname maar 1 leider. Maar het is heel jammer dat het binnenland ook maar 1 leider heeft en niet meer.


  Maak melding
 20. & Glenn hadden jullie BL maar de kracht en eer gevoel van 1 Afghaan dan had ik voor jullie soort nog respect kunnen opbrengen. Maar Surinamers hebben nooit voor hun vrijheid hoeven te vechten want ze zijn onafhankelijk zonder een bloed vergieten. Mooi dus stop die handen van je maar in he zwarte poepert! Zwarte Yapyappies


  Maak melding
 21. Paul,@@ Hoe ziet een zwarte aap eruit? Heb naar jezelf in de spiegel.gekeken ? Ik denk dat de zwarte aap meer op jou lijkt😂😂😂😂 Weet jij hoeveel slaven zijn doodgegaan in Suriname? Denk je dat de slaven zomaar zijn gevlucht voor de blanken? De Surinaamse geschiedenis bestaan niet alleen uit de Hindoestaanse Surinaamse geschiedenis kakkerlak…Pfff. Je racistische bullshit gelul moet echt bij eigen soort doen DAROE boy.


  Maak melding
 22. @ Lucien Karwafodi2 januari 2021 At 15:14

  En wat bedoel jij met ” op jullie lijken ” ??

  Jij weet niet hoe ik eruit zie en wat mijn achtergrond is, hier zal jij ook nooit achter komen. Toen ik goed sprak over Brunswijk leek ik op iemand als hem en nu niet meer. Jij bevestigt dat Bouta-lovers racisten zijn. Gasten met een kronkel in hun kokosnoot.

  Ik gun elke Surinamer. Voor mij is de kwaliteit van een persoon belangrijker dan het uiterlijk. Ik laat me niet leiden door populistische raddraaiers met zogenaamde charisma.


  Maak melding
 23. Kijk zwarte yapyappie Glenn dat is het verschil met jouw soort! Jullie vluchten altijd maar weg terwijl de Afghaan de strijd aangaat. Slappeling lekker blijf je waar je hebt aap!


  Maak melding
 24. @ParaExpres: Over pijn lijden gesproken, kijk nar jou VELE reacties op het luttele feit over het VHPplan dat ik heb aangehaald. Ik heb je duidelijk op je pikje getrapt. Zo kennen we jullie natuurlijk al heel lang. Het moment dat je je betrapt voelt en de waarheid wordt gepresenteerd, gaan jullie al schuimbekkend in de aanval. Het bekende rijtje wordt weer langsgelopen, Bouterse, NDP en slavernij. Je bent een echte loser. Kom eens met iets nieuws! Of is het een compilatie van frustratie na eerdere comments van mij op verschillende topics? Maar de geschiedenis zal zich van jullie ontdoen.


  Maak melding
 25. Overigens, noem eens de per ministerie bereikte doelen eens ParaExpress! Verlicht ons eens met info die naar het schijnt alleen jij ziet of kent. Ga naar de markt of waar dan ook, onder het volk en vraag ze naar die bereikte doelen, de ervaren verbeterd leven onder deze paljassen van de VHP , ABOP, PL en NPS en kom dan terug met je hersenspinsels.


  Maak melding
 26. Lucien Karwafodi2 januari 2021 At 23:03

  Blijf maar in je waan en doem beelden.

  Als jij eenmaal begrijpt wat jij zelf schrijft dan zie je wat voor loser jij zelf bent.


  Maak melding
 27. Paul@@@ Je hebt het weer fout. Je bent heel slecht in de Surinaamse geschiedenis. Je hebt blijkbaar tussen de koeien geen geschiedenis les gehad. Trouwens.. Ik ben trouwen heel licht van kleur, maar je mag mij voor zwarten uitmaken hoort!..Niks mis mee. Jij bent zeker blank onder je voeten 😂😂 Trouwens je hebt ook bruine en witte apen domme zuiplap..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES