vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoogste politiechef Suriname besmet met coronavirus

Hoogste politiechef Suriname besmet met coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse korpschef Roberto Prade is een van de in totaal 40 agenten van het Korps Politie Suriname, die besmet zijn geraakt met het COVID-19 virus. Dat werd vanmiddag tijdens de persconferentie van de Surinaamse regering duidelijk.

In de wandelgangen werd al gefluisterd dat Prade besmet zou zij, omdat hij deze week een aantal bijeenkomsten liet schieten. Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie gaf vanmiddag op een vraag van een journalist aan dat Prade inderdaad positief is getest.

Hij is momenteel niet aan het werk. Amoksi gaf niet aan wanneer de korpschef zijn werkzaamheden hervat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Laat de heer Piqué, onze nationale overschreeuwer en notoire roeptoeter met zijn grote kwebbel voor u komen zorgen. Dan zal deze achterlijke baboon zelf ondervinden hoe erg het virus is.


  Maak melding
 2. SCHIPPER
  2 januari 2021 At 20:53
  ..ZE..WIILEN..HEM..WEG..HEBBEN..
  HET..VOLK..HEEFT..HET..ALLANG..DOOR..
  (ONDER..HET..MOM..VAN..COVID-19)

  En jij moet nog sneller iets aan dat stotteren doen. Hap minder lucht.


  Maak melding
 3. Deze NDP loyalist en corruptelling moet weggezuiverd worden. Deze figuur is geen aanwinst en heeft geen enkele meerwaarde voor het korps. Heeft een negatieve waarde. Alle boeven onder de vlag van de NDP worden beschermd en hebben of hij zorgt voor een vluchthaven voor hen . Denk je dat je met deze zogenaamde korpschef geen boeven kan vangen. Nee, beschermeling van al die NDP boeven in Suriname.


  Maak melding
 4. Deze ziekte is geen grap meer hoor! Gisteren zag ik op het nieuws een item dat in de oudjaarsnacht een zieke benauwde man werd binnengebracht op de SEH hij gaf toestemming om hem te filmen ging zelf in bed liggen werd geintubeerd en naar de cohort afdeling gebracht. Later op de avond/in de nacht kwam hij te overlijden.


  Maak melding
 5. Woensdag vroeg een patiënt mij waar een bepaalde collega is, of die ziek thuis was met corona. Ik zei dat ik dat niet weet en hoop dat het haar goed gaat en niet ziek is. Ik wist wel dat zij al enkele weken COVIDbesmet thuis zit, maar vindt het verstrekken van dit medische informatie en anderen dan belanghebbenden, familieleden vallen onde beroepsgeheim. Daarom verbaas ik me elke keer weer dat dit medium en anderen zich de vrijheid toemeten getroffenen met naam, toenaam en functie (overigens selectief) aan het publiek te presenteren. Ik zei het al, de normen en waarden vervagen onder dit regiem in ijl tempo!


  Maak melding
 6. Normen en waarden worden tijdens dit regime hersteld. Alle normen en waarden zijn tijdens de NDP regeringen verkracht. Immoraliteit en verlies van alle normen en waarden waren leidend tijdens de NDP regime. Zie de richting welk het land opging. Richting een slecht geregeerd Afrikaans land of Haitie. Net zo als de leiders van de NDP. Stelen, bedriegen, de boel besodemieteren, het volk laten verpauperen, knollen voor citroenen verkopen, land belast met zoveel schulden, moedwillige vernietiging van staatseigendom, etc. etc.


  Maak melding
 7. hé luci-en-k…… , wat een lul verhaal , paarse eikel , , denk je echt dat jij een belangrijk persoon ( sorry rat) bent , , jij bent een oen , deze regering is geen regiem , , dat was wel die regering van jou baasje , want dat regiem is door twee derde van de bevolking weg gestuurd , of gelooft jij het nog niet , paarse rattenluis .
  ga samen met je holmaatje schipper , die chinezen helpen met het baggeren van de Suriname rivier , die door jou baasje werden aangesteld , en het is een wurgcontract , dus deze regering zal die chinezen wegsturen , , die hadden ook nog niets gedaan omdat die bouta niet betaalde , en het geld gebruikte voor zelfverrijking .


  Maak melding
 8. Au, auwww, wat een pijn bij de VHPtrollen na elke comment die ik plaats. Zie hoe ze over elkaar heen buitelen om met gescheld en beledigingen te trachten mij een weerwoord te geven. Allemaal inhoudsloos gescheld van inhoudsloze losers op een politiek gestuurd forum! Zelfs zalig Bakolie van Nickerie had toen al een hoger niveau dan deze varkens.


  Maak melding
 9. De govid-19 staat aan de kant van de goede mensen en gaat ons helpen om alle slechterikken/boeven / crimineel consessie houders/verkrachters/moordenaars/ rovers/goudzoekers met kwik, op te ruimen.


  Maak melding
 10. ha-ha-ha luci -en-k…….. , jij leest niet , of jij kunt niet lezen paarse droplul , , we zijn geen vhp-trollen of van een van de coalitie partijen , we zijn hier om jullie achterlijke ndp aanhangers , kontenlikkers van bouta , en de ndp het vuur aan de schenen te leggen , omdat jullie samen met de ndp , ons land Suriname hebben vernietigd , en jullie moet verdwijnen zodat de schade die jullie hebben aangebracht , de nieuwe regering enigszins kunnen herstellen , en jullie ratten zullen best ndp trollen zijn en gestuurd worden door faya pepre , maar ook deze onzin kramers worden aangepakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES