maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCorona update: 1 dode en 67 nieuwe besmettingen op nieuwjaarsdag

Corona update: 1 dode en 67 nieuwe besmettingen op nieuwjaarsdag

-

Does Travel - naar Suriname

Op de eerste dag van het nieuwe jaar 2021 is er weer een coronadode in Suriname genoteerd. Het aantal overleden personen is hierdoor gestegen naar 123. Het aantal nieuwe besmetting in de afgelopen 24 uur bedraagt 67.

Dat blijkt op nieuwjaarsdag, vrijdag 1 januari 2021, uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het afgelopen etmaal is 245 getest. Het totaal aantal besmette personen op dit moment bedraagt 403.

Opvallend is dat het aantal ziekenhuis opnamen weer is gestegen. Op oudjaarsdag waren er 32 personen in het ziekenhuis en volgens onderstaande cijfers op nieuwjaarsdag 67. Het aantal personen op de IC is ook toegenomen met 2.

Zaterdag 2 januari zal weer een persconferentie worden gehouden over de COVID-19 situatie in Suriname, waarbij deze cijfers zeker ter sprake zullen komen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Was te verwachten minister is medeverantwoordelijk hij had voor die dagen van kerst en oud op nieuw een total lock D moeten doen en de regels niet versoepelen want memsen zijn koppig en lappen de regels aan hun laars. Nu moet het verplegemd personeel en alle actoren die in deze sector werken het te verduren krijgen. Er word geen rekening gehouden met deze werkdrukte ze hebben ook een gezin en familie.
    Was de regering bang voor opstootjes van mensen uit de gemeenschap. We hebben toch een leger en politie om ze in bedwang te houden. Nu zitten de betrokken met de gebakkem peren helaas door een ondoordachte beslissing.


    Maak melding
  2. @Jos: Het Surinaams leger en Surinaamse politie kan alleen tegen beschaafde mensen optreden en macht tonen. Denk maar aan de staking van BvL toen een ME met bijna 16 zwaar gewapende agenten kwam opdagen om een ongewapende vakbondsleider te komen arresteren, alsof die man een staatsvijand was. Of, zoals ze Curtis met geweld in een laadbak hebben gesmeten en ook nog slagen hebben toegebracht. Wanneer ze met de minder beschaafde soort te maken krijgen, kruipen ze met hun staart tussen de benen weg. Tigri sab’ pe eng kras’ eng go. Dus, verwacht niet veel van de gewapende machten in SU.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES