44-jarige Ricky tijdens vechtpartij doodgestoken

7
44-jarige Ricky tijdens vechtpartij doodgestoken
De 44-jarige Ricky Ong-Aban

De man die gisteravond om het leven kwam op de hoek van de Romestraat is de 44-jarige Ricky Ong-Aban (foto). Hij liet het leven na een vechtpartij met M.K. Beide mannen liepen hierbij verwondingen op.

Op oudejaarsavond kwamen de twee elkaar tegen en kregen een woordenwisseling over een eerdere kwestie. Deze woordenwisseling mondde uit in een vechtpartij. Ong-Aban liep daarbij verschillende verschillende kap en steekwonden op en zakte neer op de berm (foto).

Een vriend van het slachtoffer liep eveneens verwondingen op en werd door ambulancepersoneel behandeld. De verdachte melde zich even later ook met verwondingen aan bij de Spoedeisende Hulp. Hij is na behandeling aangehouden en in verzekering gesteld. Het lichaam van de overleden man is in beslag genomen.

Een houwer die in de directe omgeving van het ontzielde lichaam werd aangetroffen werd ook in beslag genomen.


7 REACTIES

 1. waarom moet men altijd messen en houwers gebruiken , deze mannen zijn mietjes , je kunt toch ook zonder die wapens een robbertje vechten en door moeheid wordt het opgelost ,en zo vallen er geen doden .


  Maak melding

 2. Langdurig achter slot en grendel zetten, hard optreden naarchinees Iraanse of amerkaanse systeem, zo denken deze agoe ach over een paar maanden ben ik vrij?


  Maak melding

 3. Waarvoor plaats men altijd de foto van het slachtoffer,plaats ook van de verdachte hij is gevaar voor het volk.dus take care.of als ik hem in de gevangenis tegen kom dat ik weet met wie ik te doen hebt


  Maak melding

 4. Zelfs gorillas in een dierentuin gaan vriendelijker met elkaar om dan Surinamers onder elkaar waar moord en doodslag aan de orde van de dag is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.