20-jarige doodgestoken na vechtpartij tussen Guyanezen

6

Dit is de 20-jarige Norris Dundas Vanderstoop. Hij kwam dinsdagavond bij een steekpartij in Riverclub te Leonsberg ter plekke om het leven. Twee mensen raakten gewond.

Volgens de Surinaamse politie ging het om een vechtpartij tijdens de lockdown, tussen twee groepen vissers van Guyanese afkomst in Suriname. Waarover het gevecht ging is nog niet duidelijk.

De politie heeft tientallen mensen verhoord maar weet nog steeds niet wie de dader is. Alle opgebrachte personen werden na het onderzoek heengezonden. De dader is nog voortvluchtig.


6 REACTIES

 1. Nog een heel leven voor zich en dan dit ! Ik heb het eerder gezegd die uitlanders behalve de Haïtianen dan zijn een vloek voor dit land.ze vallen onze vrouwen lastig, schijnen de hele dag naar ze en doen geen flikker ! Geen aanwinst voor Suriname!


  Maak melding

 2. Wederom is dit niet de laatste, rip jongeman, te ye sie soema e fetie, no bemoei kar schowtoe yere, de persoon die boos is kan in zijn boosheid veel ellende veroorzaken,


  Maak melding

 3. Valt toch op dat er veel meer incidenten zijn waarbij buitenlanders allerlei rotzooi uithalen in het land.
  Maar ja, soms/ vaak lopen ze er ook bij alsof niemand ze iets kan maken en dat ze eigenaar zijn van het land.

  De economie is zo goed als kapot maar toch zijn er buitenlanders die hier (grof) geld verdienen. In de toekomst zal de Surinamer veel meer Spaans, Portugees en Mandarijn of Kantonees spreken. Aan de Anamoestraat (klein Brazilië) is Portugees al standaard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.