Vanaf nu ook boete voor lockdown-overtreders in Suriname

14
De politie treedt op tegen lockdown-overtreders.
De politie treedt op tegen lockdown-overtreders

De Surinaamse politie heeft woensdagavond een aantal lockdown overtreders bij pompstation GOw2 aan de Coesewijnestraat meegenomen. Rond 20.15u was er een enorme drukte bij het pompstation, van automobilisten die nog wilden tanken terwijl de lockdown al ingetreden was.

Personen die niet in het bezit waren van een bewijs van dispensatie moesten plaats nemen in een bus, waarmee ze overgebracht werden naar het Politie Opleiding Centrum (POC). Daar kregen ze een boete voor de overtreding.

De politie in Suriname is woensdagavond namelijk begonnen met het beboeten van deze lockdown overtreders. Een overzicht van boetes staat onder het filmpje:


14 REACTIES

 1. Mensen doen maar. Winkels zijn open. Mensen rijden over straat. Deze president heeft geen enkel gezag. Het worden zware jaren en het volk gaat de straat op. Al snel denk ik.


  Maak melding

 2. @Robles
  De president kan er niks aan doen dat die oenen zich zo gedragen.Moet hij ze soms allemaal aan hun handje vasthouden als kleuters.Dit heeft niks met het gezag van de president te maken.Deze mensen hebben een gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel en dicipline.Hoop dat een fikse boete ze een beetje laat nadenken over hun gedrag.


  Maak melding

 3. Het heeft niks met de president te maken. Mensen zijn lastige wezens. Ze kunnen heel wat cellen alvast beginnen vrij te maken, want velen gaat het niet betalen.


  Maak melding

 4. Robles, je moet ‘gezag voor’ of ‘angst voor’ niet met elkaar verwarren. De lockdown overtreders hebben geen angst voor de huidige president omdat ze weten dat wanneer ze nu opgepakt worden, ze de volgende dag niet hangend aan het koordje van hun sportbroek gevonden zullen worden. Ook hoeven ze niet zo bang te zijn dat ze irrationeel op de vlucht zullen slaan, waarna de politie genoodzaakt is ze op de vlucht dood te schieten.


  Maak melding

 5. Eerste coronaboetes in suri.
  Volgens waterkant, deelt de suri politie de eerste boetes uit. NU.nl

  Wkn staat hoog in de (internet)ranking, vwb Surinaams nieuws.
  In 2021, graag strenger selecteren op reacties, mijn aanbeveling.
  Democratie betekend niet onzin uitkramen, ook niet in suri.
  Fakenews is in 2021 uit!


  Maak melding

 6. Ik wens alle Surinamers overal ter wereld een zalig uiteinde en een gelukkig nieuwjaar en voorspoedige 2021 toe.

  De vaccins tegen het COVID-19 virus zij de oplossingen. Ondanks de vaccins zouden de Surinamers zich nog aan de COVID-19 virus moeten houden, tot dat een ieder van Noord-Zuid, Oost – West op het Surinaams grondgebied is gevaccineerd. Uw nuchtere verstand gebruiken en volhouden. Tai Hori Libi De.

  Ook zullen na februari 2021 verlichting komen financieel, economisch, sociaal voor de Surinamers in Suriname, aldus Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi van de republiek Suriname.

  Wij Zullen Het Samen Moeten Doen. Elkaar vertrouwen, ook de huidige regering moeten we vertrouwen om de uitdagingen die er zijn in de gestelde doelen te realiseren voor de Surinamers en de republiek Suriname.

  Doe Goede Daden, Dat Telt en zet U Beste Beentjes Voort

  Vertrouwen Op Eigen Kunnen

  Samen Werken, Samen Sterker Voor Suriname, door Surinamers

  Vrede Zij Met U Allen En Maakt U Het Beste Van En Ga Voor Uw Doelen.


  Maak melding

 7. De vaccins tegen het COVID-19 virus zij de oplossingen.

  Ondanks de vaccins zouden de Surinamers zich nog aan de COVID-19 virus maatregelen moeten houden, tot dat een ieder van Noord-Zuid, Oost – West op het Surinaams grondgebied is gevaccineerd. Uw nuchtere verstand gebruiken en volhouden. Tai Hori Libi De.


  Maak melding

 8. niet gelezen? in amerika is een verpleegster gevaccineerd en vlak daarna kreeg ze covid.
  zo goed is dat vaccin nu.
  worden hele rare spelletjes gespeeld in de wereld momenteel.
  laat eerst de regering zich maar inenten met die rommel… zien wij vanzelf wel of het wel zo goed werkt.
  en die boetes?? waar gaat dat geld blijven met een corrupte politiemacht?
  en hoeveel van die politieagenten zullen zich om laten kopen om een lockdown overtreder te laten gaan bij betaling van 200srd cash ofzo??
  strax zitten er een stuk minder mensen op poc… niet vanwege de boetes… maar vanwege omkoping van politie.
  kijk alleen maar naar dat belachelijke verhaal van die inspecteur van munder… dat is dan je politie…. treurig gewoon


  Maak melding

 9. Een boete is niet de oplosing omdat het grootste deel geen boete kan betalen.
  men zou deze mensen gewoon een paar dagen aan moeten houden, desnoods door een wetswyziging,dan weet je zeker dat men zich daarna niet nog eens in de fout gaat. dit is de simpelste oplossing voor deze Probleem


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.