maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan zwaargewond na val uit bak van pick-up

Man zwaargewond na val uit bak van pick-up

-

Does Travel - naar Suriname

Deze man is woensdagmiddag zwaar gewond geraakt in Suriname, nadat hij uit een bak van een pick-up viel. Het ongeval gebeurde in de vooravond aan de Fredericiweg te Nickerie. Het slachtoffer stond in de bak toen de chauffeur een manoeuvre maakte. Hij viel hierdoor uit de bak en kwam met een smak op de weg terecht.

Na dit voorval gaf de bestuurder gas en ging ervandoor. Het vermoeden bestaat dat hij het voertuig onder invloed van alcohol bestuurde. De gevallen man was niet aanspreekbaar en werd per ambulance vervoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Hij is daar in kritieke toestand op de IC opgenomen.

Volgen bronnen in Nickerie is de doorgereden bestuurder later aangehouden door de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. DE NICKERIANEN ZOEKEN HUN HEIL DEZE DAGEN IN SOPHIE ALCOHOL.

  DIT OM ALLE RIJSTVERLIEZEN EN PROBLEMEN TE VERGETEN.

  HET IS OOK VERBODEN OM MENSEN IN EEN BAK VAN EEN PICKUP TE VERVOEREN. MITS DEUGDELIJK AFGESLOTEN EN OVERDEKT.

  MAAR DEZE BABANAKOES WETEN NIKS


  Maak melding
 2. @ Konyo , ik heb het over safety belt en jij over Seatbelt. Weet je het verschil niet ? Naast het reservewiel is de safety belt bevestigd. Dan praat ik over de nieuwere modellen pak hem beet zei tante Greet begin jaren 2000 z


  Maak melding
 3. Zo te lezen was er geen plaats meer. Dus drie man in de cabine van de pick-up en deze ezel mocht in de laadbak . Hij werd als vee vervoerd . Zelfs een koe bind je vast of je hebt een kooi constructie . Volgens mij ala deng bhaaiwa beng droengoe .


  Maak melding
 4. Daru maakt veel kapot! Ik wens alle trollen, ondanks jullie misselijkmakend gedrag, alle oprechte forumleden en reageerders, een goede jaarwisseling en een goed 2021 toe!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES