Bestuursdienst waarschuwt met intrekken vergunningen zaken die toch open zijn

5
Bestuursdienst waarschuwt met intrekken vergunningen winkels die toch open zijn
Archieffoto: Binnenstad Paramaribo tijdens lockdown.

Ondanks de vele waarschuwingen van de bestuursdienst van Paramaribo Noordoost is gebleken dat enkele winkels in de binnenstad van Paramaribo, op Oudjaarsdag wederom hun deuren open hebben voor het publiek. De bestuursdienst zal genoodzaakt zijn deze vergunningen in te vorderen.

Ingevolge de Surinaamse Wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand (S.B. 2020. No. 151) (S.B. 2020 no. 161, zoals gewijzigd bij beschikking d.d 15 december 2020 Jno. 20/07488) kunnen er sancties worden getroffen door het betalen van een boete.

Deze sancties gelden ook voor de zuurgoed – worst, chips, schaafijs verkopers en schoenmakers in Suriname voor het dragen van een mond en neusbedekking.


5 REACTIES

  1. Bestuursdienst waarschuwt met intrekken vergunningen zaken die toch open zijn.

    Bestuursdienst moet doen wat van haar verwacht wordt, waar regels worden overtreden.


    Maak melding

  2. Klopt Sammy the Queen , maar als die winkel toch open is of op een kier , lokt dit klandizie aan , natuurlijk is de klandizie ook fout , maar die winkeliers/verkopers zijn wel de hoofdschuldigen , het zou terecht zijn deze dat hoofdschuldigen voor een bepaalde tijd hun vergunning kwijt raakt .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.