Opnieuw dode bij steekpartij in Suriname

7
Het lichaam van het slachtoffer op straat.

De derde dodelijke steekpartij in minder dan 24 uur in Suriname: Bij een steekpartij te Kwatta is aan het eind van de middag weer een persoon om het leven gekomen. Het zou gaan om een man die het slachtoffer is geworden van een steekincident aan de Jagdeiweg.

Wat er zich heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Volgens de eerste berichten gaat het om een ruzie tussen twee neven waarbij een het leven op straat heeft gelaten. De verdachte is reeds aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek.


7 REACTIES

 1. Sranang frusteer ding laatste day dies
  Ja wat kunnen we anders doen koers op 18.50
  Unleaded 11.34
  Sang ie wan moro
  Tog jo jere ding dalijk is de voorig regering schuld
  Me mars wo pina ien 2021


  Maak melding

 2. Mensen no bemoei, horen zien zwijgen, te ye sie wang sani, sa ne go yoe aan, loekoe wang tra zee
  Mensen zijn net duivel, messen trekkers voor heel langere tijd achter slot en grendel zetten??en laten werken, voor de staat ok,sommige mensen hebben een verkeerd opvoeding gehad, geen discipline en krijgt je dit soort toestanden, suriname moet een harde beleid voeren, en no soso taki takie, gewoon hard optreden, geeft de politie recht foe wiep ding koullo dagoe, die het leven zuur maakt van een andere, no bemoei wat je niet aangaat ok,be safe


  Maak melding

 3. De criminelen moorden elkaar uit.Ze zijn goed bezig.Zo blijven er minder moordenaars over in Suriname.We kunnen straks na de corona pandemie veilig vakantie gaat vieren in ons mooie Suriname.


  Maak melding

 4. Dat Surinamers vooral in de kuststrook van Suriname waar ze in huizen wonen blijven mag van hen verwacht worden dat die binnen blijven gelet op het COVID-19-virus.

  Van Surinamers (Marrons, Inheemsen) die in kampen in dorpen blijven en afhankelijk zijn van hun kostgrond, jacht en visserij kan met dat moeilijk in het Amazoneoerwoud van Suriname verwachten. Die mensen hebben een heel andere structuur van leven. Het oerwoud daar moeten ze het van hebben. Daarom zal de overheid de maatregelen tegen het COVID-19-virus van het oerwoud van Suriname toch anders voor deze Surinamers moeten maken. Zaken als mondkapjes, 1,5 – 2 m afstand van elkaar, handen goed afwassen met water en zeep en goed wassen met water, enz. als in de stad Paramaribo, kuststrook mag hetzelfde zijn, maar de overheid zal voor deze mensen gelet op dat ze hun eten en drinken dagelijks uit de natuur en kostgronden moeten halen wel degelijk rekening mee houden.

  Deze mensen zijn tribale volkeren en leven ook anders dan mensen in de stad Paramaribo, de kuststrook van Suriname. Dus van deze mensen moet men ook niet verwachten dat ze ‘s-avonds en nacht als ze naar eten moeten gaan zoeken, op jacht moeten zijn ze binnen in hun kampen in de dorpen te houden. Zo ja, is de kans heel groot dat ze van de honger en dorst om komen. Ijskasten hebben deze mensen niet om groenten, vis, vlees voor enige dagen in op te slaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.