zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan door jongen doodgestoken tijdens vechtpartij

Man door jongen doodgestoken tijdens vechtpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een steekpartij in Suriname is vanmiddag één persoon om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten gaat het om een volwassen man die tijdens een vechtpartij is doodgestoken door zijn stiefbroertje van 10. Dit gebeurde aan de Deepakweg, een zijstraat van de Vierkinderenweg (foto).

Bij de vechtpartij zou de jonge dader de oudere man met een mes in de borststreek hebben gestoken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de verdachte reeds is aangehouden en afgevoerd door de politie.

De politie kreeg de melding van het voorval rond 13.00u en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld. Bij aankomst constateerde het ambulancepersoneel dat het slachtoffer het leven reeds had gelaten.

Verschillende diensten van de Surinaamse politie zijn momenteel nog ter plekke bezig met het onderzoek.

UPDATE: 10-jarige jongen steekt 33-jarige man dood!

Nog geen 24 uur geleden was er ook al een dodelijk steekpartij tijdens een massale vechtpartij te Riverclub, waarbij een jongeman om het leven kwam:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Het is bijna niet te bevatten dat een 10 jarige jongen een man van 32 neersteekt met de
    dood tot gevolg iets zat deze jongen zo dwaars dat hij zich moest wreken ik ben benieuwd wat naar voren zal komen tijdens het onderzoek wel jammer dat hij tot deze daad is overgegaan ik hoop dat hij hulp krijgt aangeboden en zulks handeling nooit meer zal doen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES