dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman doodgestoken bij massale vechtpartij te Riverclub

Jongeman doodgestoken bij massale vechtpartij te Riverclub

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een massale vechtpartij dinsdagavond te Riverclub in Suriname, is een jongeman om het leven gekomen. Familie van het slachtoffer laat aan de redactie van Waterkant.Net weten dat de man genaamd Brian, door een messteek om het leven is gekomen.

Naast het overleden slachtoffer zijn er meerdere gewonden, waarvan een ernstig. De vechtpartij vond rond 20.00u plaats bij de bar annex zwembad van Riverclub. Daar was een groep van circa 30 personen, voornamelijk Guyanezen aanwezig.

Waar de ruzie over ging is niet duidelijk. In verband met het onderzoek zijn een paar mannen door de Surinaamse politie overgebracht naar het bureau.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Deze tent direct sluiten !!! De eigenaar een fikse boete geven en alle bezoekers paramaribo helemaal schoon laten vegen , alle verwaarloosde percelen schoon laten maken. Dit scheelt de overheid enorm veel geld en ellende en de eigenaren van de percelen opsporen en bij hun de gemaakte kosten verhalen. Het opgehaalde geld doneren aan de oude van dagen die het al moeilijk hebben.


  Maak melding
 2. In de jaren 70 vd vorige eeuw was. Riverclub, de club to be met oa discotheek Blue Bell. Dit soort misdaden was daar uitgesloten.

  Jammer dat dit nu daar gebeurd is,

  Moge zijn ziel in vrede rusten.

  Sterkte aan de familie toegewenst


  Maak melding
 3. Passant
  Ik heb deze tijd ook mogen meemaken. Kaan wel zeggen dat het daar fijn vertoeven was op de zaterdagavond na eerst een bezoek aan Blauwgrond.
  Dansen op de zwoele soul muziek en de latijns amerikaans muziek.
  Ja maar toen waren de jongemannen en de jongedames wel van andere klasse en vanuit huis een betere begeleiding en opvoeding.
  Sjieke tent was het, je kwam er om plezier te maken.
  Maar eerlijk is eerlijk er werd soms ook gevochten maar wel eerlijk met kofoe, wapens waren taboe.


  Maak melding
 4. Paul 30 december 2020 At 08:01
  Losgeslagen baboons !
  ___________________________________________
  _________________________________________
  Nee dus want zijn achternaam en die van zijn wenende famile klinkt moksi snesi
  RIP Brian sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding
 5. Maar Passant in de jaren ’80 was dat over en kon je gewoon een kamertje huren voor een middag. Ik heb hier veelvuldig gebruik van gemaakt. haha. goeie ouwe tijd
  De huidige tijd hier in Dord racisme. Er liep al een onderzoek naar racisme binnen het politiecorps en gisteren hebben ze het weer bewezen. Bakra’s ik ben genoodzaakt hier te blijvenanders was ik al weg, maar het is een smerig huichelachtig volk


  Maak melding
 6. lafaard dre die je bent , waarom ben jij genoodzaakt om daar te blijven , hier moet je helpen om Suriname weer op te bouwen , of geniet je daar van een uitkering , wat je hier in Suriname zeker niet zal krijgen , en als je wat tegen dat volk hebt daar ( Surinamers , Antilanen, Marrokkanen , Turken , Bengalen , Chinezen , en nog vele andere nationaliteiten , en die paar witten daar nog ) , of ben je bang ergens anders voor , of faalangst , om niet hier te komen in Suriname , vertel zal ons eens benieuwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES