vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman (24) bekent dumpen lichaam vermist meisje (16) langs goot

Jongeman (24) bekent dumpen lichaam vermist meisje (16) langs goot

-

Does Travel - naar Suriname

De 24-jarige aangehouden jongeman A.I. heeft bekend dat hij het ontzielde lichaam van de vermiste 16-jarige Shweta Jethoe heeft gedumpt langs een goot aan de Brokaatweg. De verdachte verklaarde dat hij haar had geklapt, waardoor zij viel en kwam te overlijden. Toen hij merkte dat zij niet meer leefde, heeft hij haar lijk gedumpt aan de Brokaatweg.

Het slachtoffer was sinds vrijdag 18 december als vermist opgegeven door haar familie in Suriname, nadat zij uit huis was vertrokken en niet was teruggekeerd. Die plaatste op zondag 20 december al een bericht op Facebook waarin gevraagd werd om naar haar uit te kijken.

Er zijn camerabeelden waarop te zien is dat het meisje in de auto van de jongeman stapt. Vermoedelijk zou hij seksuele handelingen met haar hebben gepleegd. Hij had na zijn aanhouding reeds toegegeven dat hij haar heeft opgehaald. Een familielid van de verdachte heeft hem gebracht naar het politiebureau, nadat de familie van het slachtoffer reeds diverse zaken had uitgezocht.

Het ontzielde lichaam van de het 16-jarige meisje werd op maandag 28 december aangetroffen door een 12-jarige jongen die bezig was bladeren te zoeken voor zijn moeder. Het verkeerde in verre staat van ontbinding. Het lijk is in beslag genomen voor obductie om de exacte doodsoorzaak te weten. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

15 REACTIES
  1. Ik zou deze moordenaar ook een flinke klap op zijn misvormde kop willen geven en dan wil even kijken of hij het overleeft. Staat hij niet op san dump ik hem op de belt.


    Maak melding
  2. Deze maatschappij begint gek raken. Zou de dader ook bij zijn moeder, zusjes en oma klappen? Deze psychopaat moet per direct levend verband worden als middel voor executie.


    Maak melding
  3. Hoe kun je als leek, je ben geen arts, beoordelen dat het meisje is overleden.
    Ik denk dat deze jongeman willens en wetens
    het meisje heeft vermoord
    en hulp heeft onthouden
    en tegelijkertijd proberen bewijs te laten verdwijnen
    en indien sex heeft met haar heeft bedreven hij een minderjarige heeft “verkracht”

    Zal niet moeilijk zijn om hem “levenslang” te geven als je alle jaren van iedere zaak bijelkaar optelt


    Maak melding
  4. Heel triest wat dit meisje overkomen is, gelukkig is de dader opgepakt. Ook heel naar dat een onschuldig teer kind geconfronteerd wordt met een lijk op deze manier.


    Maak melding
  5. Onderzoeken of er nog meer verdachten zijn, zodat ze allemaal en/of de huidige verdachte maximaal vervolgd worden.

    De normen en waarden in Su zijn allang weg daarom passeren dit soort berichten steeds vaker de revue.
    Ook de normen en waarden moeten in Su opnieuw opgebouwd worden. De regering die hiervoor oog heeft zal de eerste zijn die het gehele kapotte plaatje wil herstellen/opbouwen.


    Maak melding
  6. DIE JONGEN LIEGT. HIJ HEEFT HAAR ERGER GEDOOD.

    STRONTZAK. ZET ZIJN NAAM OPENLIJK LAAT IEDEREEN WETEN. WAT IS A.I. PUT ENG MA PANG PANG NENG A KAULO SAKA SAKA DIDIBRIE.

    SKOP ENG KAULO BAL BOS A NO LAW AI LAW


    Maak melding
  7. BEN BENIEUWD WIE HET IS. DIE AGENTEN WERKEN MEE MET SPELLETJES. TEK TJOEKOE FOE NO PUT NENG.

    DIT IS CRIMINELEN HANDEN BOVEN HET HOOFD HOUDEN. DE POLITIE SPEELT HET SPEL MEE.

    AMOKSI SLAP. A MAN NE POMPOE. BRAVO SOEKOE WAN TRA BOENG MAN JERE.\
    AMOKSI NAA BAL.


    Maak melding
  8. De moderator meet de één keer in inches en de andere keer in centimeters oftewel met twee maten als je scheldt of kracht termen gebruikt dan wordt je reactie wel geplaatst oftewel CENSUUR


    Maak melding
  9. Ik snap niet waarom mensen hier op WKN komen klagen of alles beter weten waarom bespreken jullie het niet thuis of in de café of met vrienden of zijn jullie zo zielig en eenzaam of jullie stellen niks voor zielige poepe jantjes met een grote mond dat zijn jullie buiten luistert niemand naar jullie gekletst jullie worden zeker uitgelachen


    Maak melding
  10. Mijn moeder zij wel eens , er lopen meer gekken buiten dan binnen, hoe kom je er in godsnaam achter dat je met een gek heb te maken en vermoord wordt.
    Zeer triest.


    Maak melding
  11. Er zijn camera beelden waarop te zien is dat het inderjarig meisje in de auto van de volwassen verdachte stapt. Daarna werd ze niet meer gezien en door haar familie als vermist opgegeven. Meer dan 10 dagen wordt de verdachte niet door de politie aan de tand gevoeld. Pas nadat haar lijk ontdekt werd, wordt de verdachte opgepakt, ondervraagd en dan pas bekent hij haar vermoord te hebben. Kan iemand mij uitleggen waarom de politie de verdachte niet eerder heeft opgepakt?


    Maak melding
  12. Maar is toch normaal in Suriname . Heb bijna een 1.5 maand geleden een aanklacht gedaan bij Opa Boeli over een 6 jarige meisje dat misbruik word maar tot op heden is er niks gedaan . Toen ik daar kwam werd ik gelijk door die koeli agent die dacht dat hij zo geweldig is gelijk als een crimineel behandeld . Volgens mij is hier in Suriname pedofilie toegestaan en heb ook het idee dat die agenten daar bij Opa Boeli ook pedos zijn . En dan willen dat dit kut land vooruit gaat . Dream on Pedro dream on


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES