411 lockdown overtreders in kerstweekend aangehouden

13
Meer dan 200 lockdown-overtreders overgebracht naar Politieacademie Suriname
Archieffoto aanhouding lockdown overtreders

Het Korps Politie Suriname heeft dinsdag bekend gemaakt dat verschillende politie-eenheden, in het kerstweekend van donderdag 24 december tot en met zondag 27 december, in totaal 411 lockdown overtreders heeft aangehouden en heeft overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie. 

Onder hen waren er 71 vrouwen. Het gaat merendeels om mensen die huisfeestjes organiseren en of zij die, langs de openbare weg, genieten van muziek uit hun voertuigen. Verder werd er ook geconstateerd dat de lockdown overtreders de nodige maatregelen, waaronder het dragen van een mondkap niet in acht nemen.

De Surinaamse politie blijft een dringend beroep doen op de samenleving om de maatregelen in acht te blijven nemen.


13 REACTIES

 1. Kali madjoe…..joe mpp…..kom naar je koulo hindoestaanse varkens kijke hier op tjalta bar in commewijne, dan komj me zegge of ze werken….joe mpp dagoe,…..hindoestaan is maar n volk en gern GOD…joe kaolo


  Maak melding

 2. @Kali Madjoe: Lockdown is van 19.00u tm 05,00u Mijn lijkt het dat de volgens jou niet hindostanen buiten de lockdown uren hun zaken/werk doen Maar die dame met die rode top in die short lijkt me ook niet iemand van bv Sunny Point ze is wel een recidiviste want elke keer is ze erbij. Aan haar outfit te zien werkt ze niet op kantoor nu jij weer.


  Maak melding

 3. Gio,you mislukte hoeren zoon.Jij staat ook op de foto,Jouw ras wil niet werken ,alleen als slaaf gemaakt en met sweepslagen gaan jullie volk werken.Anders door roven en stelen en moorden komen jullie volk aan geld.


  Maak melding

 4. Waarom worden deze gasten niet een aantal werkenden tewerkgesteld om percelen, begraafplaatsen, Goten in Paramaribo schoon te maken. Snap niet dat niemand daarop is gekomen. Er ligt op vele plekken troep en genoeg percelen die overwoekerd zijn. Maar uitslapen in een stoel en dan gewoon naar huis schrikt niet af


  Maak melding

 5. Regering Santokhi doet alles om de surinamers te beschermen en in leven te houden maar de surinamers overtreden de regels als of ze geen zin hebben in leven te blijven!
  Regering Santokhi leg de overtreders een flinke boete op en of geef ze desnoods enkele maanden gevangenisstraf.


  Maak melding

 6. Als de president zegt geen boetes opleggen omdat hij begrijpt dat de mensen vrijheid willen hebben wat wil je dan hebben wat het gaat gebeuren. Een avond op het terrein van de politie is ook voor hun (overtreders) een avondje uit. Ze zitten met groepen bijelkaar geven tories de avond gezellig doorbrengen, is de avond zo voorbij. Waarom is de president geen voorstander van boetes opleggen? Omdat hij ook met zijn kroeg de regels overtreden, is het antwoord. Met die uitspraak van de president in TV programma van RBN is ook een klap in het gezicht van de minister van Volksgezondheid, die wel voorstander is om boetes op te leggen. De minister die zijn best doet om zaken goed aan te pakken, maar de baas stemt niet mee. Laat de overtreders die de boetes niet willen ok kunnen betalen, de straten van Paramaribo is schoonvegen voordat ze naar huis kunnen gaan.


  Maak melding

 7. opmerking: maar die dame met rode top
  De meeste creoolse dames lijken nu op donkere chinezen, vandaar!.­čśŤ
  Ik zeg nadrukkelijk donkere ipv zwarte
  Love it


  Maak melding

 8. De pres bespeert zijn tegenstaanders munitie door tegen boetes te zijn want ze gaan hem aanvallen en denken dat hij het boetegeld persoonlijk krijgt.


  Maak melding

 9. goede reacties hier van Ray en Boni , eerst een boete geven (1000 SRD ) en dan een taakstraf de volgende dag van 5:00 uur tot 17:00 uur , bermen en goten schoonmaken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.