Weer een persoon overleden aan gevolgen COVID-19, 35 nieuwe besmettingen

1
Archieffoto: coronadode in Suriname.

De afgelopen 24 uur is er in Suriname weer een persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Hierdoor is het totaal aantal doden gestegen naar 120. Ook zijn er 35 nieuwe gevallen geregistreerd. Dat blijkt maandagavond na de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het totaal aantal mensen dat sinds de start van de wereldwijde corona pandemie, in Suriname is geregistreerd als besmet is de 6.000 gepasseerd.

De Surinaamse overheid is redelijk tevreden met de gang van zaken met betrekking tot de COVID-19 besmettingen in het land. Hoewel er sprake is van een stijging van een aantal gevallen, is de overheid content met de wijze hoe de stijging plaats vindt. Vandaar dat er besloten is om geen total lockdown in te stellen.


1 REACTIE

  1. Logisch minder testen minder positieven. Minister van Gezondheid laat voortaan lockdown overtreders boeten. Terwijl Pres bij een TV programma heeft verklaard, mensen niet te boeten omdat hij begrijpt dat de mensen vrijheid willen hebben, je kan ze niet op de bon zetten laat ze maar een avond door brengen op het politie terrein is al voldoende als straf. Let op minister van volksgezonheid zegt dit keer niet de regering, maar hij heeft afgestemd met colega minister van Justitie om de overtreders te boeten. Wat voor een comedie. DNA vergadering opgeblazen omdat ze als voorbeeld moeten dienen niet meer dan 5 mensen in een locatie. Terwijl de voorzitter van de asemblee eerder heeft verklaard DNA vergadering moet doorgaan wat er ook gebeurt omdat het valt onder essentiele categorie, shame. Power play onder leden van de regering. Is altijd zo, niet alleen bij deze regering. De ene maakt een wet en de andere breekt de wet. De president moet voorbeeld geven, maar hij heeft zelf aantal keren de regels overtreden. Eerst de fout begaan en dan excuses aanbieden. Vandaar dat hij geen voorstander is om boetes op te leggen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.