Inspecteur wil agenten die hem in bezopen staat filmden aanklagen

53
Inspecteur dient klacht in tegen agenten die hem in bezopen staat filmden
De inspecteur werd gefilmd toen hij in de politieauto werd meegenomen en toen hij in een cel werd geplaatst (rechts)

De politie-inspecteur, die afgelopen weekend in bezopen staat werd gefilmd, gaat een klacht indienen tegen agenten die deze films volgens hem hebben gemaakt. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vanmorgen. Volgens de inspecteur is zijn privacy enorm geschonden door deze actie van zijn collega’s.

Hij snapt sowieso niet waarom er gefilmd werd toen hij overgebracht werd naar het politiebureau. Dat wordt ook niet gedaan als gewone dronken burgers naar het bureau worden overgebracht, schrijft Times. De inspecteur was in slaap gevallen in een geparkeerde auto aan de Kwattaweg. De politie die werd gealarmeerd trof een stomdronken inspecteur aan en nam hem mee naar het bureau.

Van het voorval verschenen twee filmpjes online: eentje waarbij de inspecteur in een politieauto wordt geplaatst en een ander filmpje waarin te zien is dat hij in een cel wordt gezet. Met name dat laatste filmpje laat zien dat er door een collega agent gefilmd moet zijn, omdat burgers niet op die plek mogen komen.

In het eerste filmpje wordt ook de naam van de inspecteur ook genoemd, notabene door een agent zelf. De filmpjes gingen flink rond en zijn hieronder te zien.

Het is overigens niet de eerste keer dat de desbetreffende inspecteur met alcohol op, in de fout ging. Vorig jaar zou hij eigendommen van een burger hebben vernietigd toen hij in beschonken staat achter het stuur zat.

Bekijk ook:

53 REACTIES

 1. Dat moet hij zeker doen want hij is als burger opgebracht en het recht kent geen uitzonderingen. Openbare dronkenschap van een burger niets meer niets minder en hij is een recidivist en moet netals ieder ander behandelt worden.
  De filmpjes zijn dossiermateriaal en bewijsstukken. Er is nergens geweld gebruikt. Als hij een doorsnee burger was was het er zeker anders aan toe gegaan.


  Maak melding

 2. Inspecteur is boos. Laat hem maar lekker boos zijn. Het zou helpen om hem op cursus te sturen. Heb je het idee dat je inspecteur ben, dan moet je niet drinken en op straat gaan, maar lekker thuis blijven en je gedragen.


  Maak melding

 3. Van mij mag hij een leven hebben, hij mag van mij ook zuipen echter, hij moet niet daarna achter het stuur gaan zitten. Of vind je dat normaal gedrag kopaat?


  Maak melding

 4. natuurlijk mag die man dat… maar hij heeft gekozen voor een functie bij de politie…. een voorbeeldfunctie… dus hij heeft zelf de keuze genomen daarvoor.
  daarom past dit gedrag totaal niet bij een inspecteur, en totaal niet acceptabel.

  @rat idioot
  geloofwaardigheid van de politie? na dat voorval met hem vorig jaar durf jij het nog over geloofwaardigheid te hebben?
  de filmer wie het ook is, heeft er goed aan gedaan om dit te filmen zodat deze agu er niet weer mee wegkomt zoals vorig jaar.
  niemand staat boven de wet.. en blijkbaar kan deze man niet met alcohol omgaan, dus behoort deze man al zeer zeker geen leidinggevende functie te hebben.
  deze zuiplap tast de geloofwaardigheid aan van de politie, niet de filmer.
  dit trieste figuurtje behoort gewoon ter plekke uit zijn functie gezet te worden.
  hij is ook opgepakt toen hij in een geparkeerde auto zat?? wilde hij gaan rijden?
  ook zie je bij de politie in beeld nergens een mondkap? of handschoenen?
  ter voorkoming van besmettingen?

  dit hele filmpje met al zijn aspecten zegt genoeg over het politieapparaat van suriname.
  triest, onverantwoordelijk en totaal geen gezag voor wat dan ook.
  en dat moet de burger beschermen?? laat me niet lachen


  Maak melding

 5. Hij zou zijn collegas, die hem filmden, dankbaar moeten zijn dat ze dat gedaan hebben voordat hij zichzelf of een ander doodgereden had. Om zijn eigen woorden te gebruiken; hij heeft m.p.p.in zijn hoofd om zo bezopen aan het verkeer deel te nemen.


  Maak melding

 6. Elke advocaat pleit deze man vrij.

  Zoals ik eerder schreef, dit is een overgenomen bericht, en niet alles is vermeld.
  Dat de inspecteur dronken was klopt. Maar in dit artikel staat niet beschreven dat deze man stilstond langs de weg. Groot verschil.

  De inspecteur slaapt zijn roes uit, enkele zogenaamd overijverige rekruten vinden de auto verdacht, stappen uit en randen de halfslapende man aan, nemen foto’s en plaatsen dit op Facebook.

  “Meneer de rechter, vanuit plichtsbesef stond ik langs de weg. Ik had geen dienst en kon nergens terecht vanwege de lockdown. Ik heb mij verkeken op de tijd, mijn wel gemeende excuses.”

  Jij nu!


  Maak melding

 7. Eerst de juiste stappen volgen. Filmen was helemaal niet nodig geweest. Zonder het filmen zou hij toch in de cel belandt zijn. Het filmen was dus overbodig en voor de gemiddelde burger alleen maar afschrikwekkend. Heus niet de eerste agent die betrapt wordt. Heus niet de laatste. Waar het omgaat is dat door deze handeling van de filmer, het korps in een kwaad daglicht gesteld wordt. De gevolgen gaat de politie-inspecteur zelf moeten ondergaan, echter was het niet nodig geweest de boel te filmen en te verspreiden. Vooral niet door een collega. Er zijn immers kanalen waar je gebruik van kan maken überhaupt het zover moet komen dat je de privacy van deze agent aantast, tevens de schijn laat wekken alsof iedere agent zich zo gedraagt. Nog steeds doen agenten hun stinkende best. De aanhouding is niet gelijk aan het filmen. Het filmen paste gewoon niet. Ik ken niet het hele verhaal, maar als jij je roes zit uit te slapen achter het stuur is dat wat anders dan daadwerkelijk deelnemen aan het verkeer. Maar hoe dan ook. Het filmen van deze actie ,dat hoort niet.


  Maak melding

 8. Als deze zuiplap de eerste keer dat hij zoiets geflikt had al was ontslagen dan zou dit niet nog een keer zijn gebeurd. Voor veel lichtere vergrijpen is men zijn baan al kwijt, nu niet.
  Ongelooflijk? neeehhhhh niet in Suriname, niet onder bouterse daar mocht alles
  Dan zijn er hier ook nog een aantal zwakzinnigen, mongolen die deze man in bescherming willen nemen, die hem de hand boven het hoofd willen houden.
  Ik hoop dat zodra hij weer achter het stuur zit een dusdanige aanrijding veroorzaakt dat jij en je familie in het ziekenhuis belanden. Helaas is er geen plek ook geen medicijnen want er zijn panden gekocht.
  Ik kan er met mijn pet niet bij dat deze zelfde mongolen en meer van dit gespuis ook pleiten
  voor het vluchten zoals boefdraad heeft gedaan in plaats van de rechter zijn werk te laten doen.
  deze idioten willen een land, een natie zonder gezag, ze willen wanorde.
  Wie met uitzondering van criminelen en zwakzinnigen willen zoiets nou?
  Maar het zijn niet alle ndpers hoor, slechts enkelen
  triple r niet te verwarren met triple C status waarin boefdraad en bouterse het land in hebt gestort
  het zijn onze eigen mongolen
  rob rbro en rob de mindere zijn voorkeur gaat uit naar robless
  en papikiratiki


  Maak melding

 9. =Prive mag een ieder doen wat hij of zij hebben wilt, maar het filmen van iemand in een bepaalde situatie moet echt gestraft worden, omdat dit gewoon niet kan.

  De pg zal bepalen welke straf deze meneer zal krijgen!!!

  Het respect is ver te zoeken bij sommigen. Wanneer een van hun famileleden of kind het zelfde zal overkomen zullen zij dan pas gaan inzien dat dit gedrag niet kan.


  Maak melding

 10. hij gaat een klacht indienen net als adhin net als boefdraad. ze hebben een grote bek omdat ze weten dat ze fout zijn en zich geen houding weten. net als die ongeschoolden die gelijk klaar staan met hun vuisten of met scheldwoorden. gewoon een stel mongolen met een hele grote bek.
  KEIHARD STRAFFEN
  Als dit niet gebeurd dan geeft het een verkeerd signaal af aan de agenten en een ieder in de samenleving; zuip maar je krijgt een standje . klaar


  Maak melding

 11. Deze agent heeft de verkeers regels overtreden door bezopen achter het stuur te zitten. U bent een voorbeeld figuur. Het volk kijk naar u. En dit is de tweede keer. Dus sta voor de consequenties in en niet zeuren.


  Maak melding

 12. Straf, welke straf, whahaha.
  De inspecteur was dezelfde ochtend weer thuis.

  Meneer neem maar mevr nibte, die krijgt iedereen vrij, geen haan die er naar kraait terwijl het om miljoenen gestolen geld gaat.

  En ohh ja, de inspecteur die in zijn vrije tijd had gedronken, bleef in zijn auto slapen, omdat hij als geen ander weet dat je auto wordt gesloopt tijdens een lockdown door dieven die onaanraakbaar zijn. Nog een stukje pleidooi.

  Altijd verder kijken; 5xW


  Maak melding

 13. Zo te zien was hij in zijn prive tijd en niet in diensttijd. Dus op dat moment doet het niet terzake dat hij inspecteur is. Hij was dronken en kon een gevaar op de weg vormen daar moet hij de gevolgen van inzien. De agent die filmde was nuchter en moest beter weten.
  Het is zeker niet professioneel van agenten om een voorval te filmen en op Facebook te zetten.
  Deze inspecteur heeft het recht om de filmer aan te klagen.

  Maar alle handhavers, leden van veiligheidsdiensten, leden van de regering en politiek maar ook bijvooreeld docenten moeten wel weten dat zij voorbeeldfiguren zijn. Zij worden net als topsporters op de voet gevolgd dus is het in hun eigen belang om ten allen tijden dus ook na werktijd professioneel en voorbeeldig te zijn.

  Werk mee aan een beter Suriname. Krakti !


  Maak melding

 14. Ik heb door dat we geen geld hebben. Maar politieagenten kunnen best wel met body cams beginnen te lopen zodat we bepaalde zaken wel vanuit hun vizier zien en dat bepaalde zaken worden vastgelegd, beschermd zowel de burger als de agent indien hij zijn werk naar behoren doet.


  Maak melding

 15. Eerst kijken of we eens zijn met de volgende zaken:
  is de man dronken J/N
  was hij in functie J/N
  was hij aan het rijden J/N
  was hij een gevaar voor de openbare orde J/N
  Had hij zijn dienstwapen bij zich J/N
  Hoe hebben de collega’s hem gevonden, zijn ze getipt J/N
  Zou er sprake kunnen zijn van een gerichte actie omdat hij de reputatie heeft van drinker J/N
  is hij op een correcte manier aangepakt door zijn collega’s J/N
  is het gangbaar (protocol) dat zo iets moest worden gefilmd en met welk doel J/N
  moesten de collega’s deze film niet intern houden J/N
  is de man bewust beschadigd J/N
  is de man in de toekomst te handhaven als inspecteur J/N
  indien wel te handhaven dan ook bekend maken onder welke voorwaarden

  na een goede assessment kan de leiding van de Politie kijken, wat kan, wat mag en wat ethisch verantwoord is aan maatregelen tegen deze inspecteur.

  zand er over is hier geen optie en buiten proces afhandelen ook niet.
  de SPB (drs. Raoul Hellings) dient zijn belangen ook te behartigen toch?


  Maak melding

 16. ” …
  De inspecteur was in slaap gevallen in een geparkeerde auto aan de Kwattaweg.
  … ”

  Het is tot zover nog geen strafbaar feit.
  De vraag is wanneer zou hij verder rijden. Maar aan de andere kant zou hij ook berooft kunnen worden.
  Het is goed dat de agenten hem netjes hebben behandeld en hebben meegenomen. Alleen filmen en op FB plaatsen dat is wel fout.
  En wat heeft het met vorig jaar te maken ?
  Geeft dit aan dat hij 1 keer per jaar rond de feestdagen zijn daroedrinkgrens opzoekt ?

  Hoe zou jij het vinden wanneer jouw gedrag op FB wordt gezet ?

  Behandel een ander zoals jij zelf behandeld wilt worden. Krakti !


  Maak melding

 17. Maar waarom zat hij dronken in die auto? Met welk doel? Wist hij wel dat hij stomdronken was en geen plaats mocht nemen achter het stuur van een auto rijdend of stilstaand?
  Wij weten vanachter onze pc niet wat er zich heeft voorgedaan voordat hij werd aangehouden. Heeft hij geen bedreigingen geuit naar anderen die de sterke arm hebben ingeschakeld? De agente vraagt steeds waar zijn gong is. In zijn liederlijke staat zegt hij mi no e wakka nanga gong! Soso lee!
  Hij verzette zich nog flink voor zijn insluiting.
  hij kan beter medische hulp vragen om vast te stellen of hij geen hersenschudding heeft want hij heeft een paar keren zijn kop flink tegen die muur gebonkt. Na de 1e keer was hij ff flink dizzy.
  Mijn vraag is nog steeds wat Belfort hierop te zeggen heeft hij kan gewoon weer vrijuit spreken want de dronken agent bd lijkt op de president iets waar Belfort een neus voor heeft om te bashen terwijl de plichtsgetrouwe agenten op hem lijken.


  Maak melding

 18. By the way, hij zat niet achter het stuur maar op de achterbank.

  Aan de reacties te zien praten sommige nuchtere mensen meer koeterwaals dan bezopen mensen.

  Krakti !


  Maak melding

 19. Hij stond weliswaar langs de weg en ik weet zeker dat hij daar niet gebracht is door zijn collega’s om zijn roes uit te slapen.
  En Suriname heeft geen zelfrijdende auto.


  Maak melding

 20. Het is heel belangrijk en principieel dat deze diender een daad stelt. De collega moet gedisciplineerd worden zodat hij deze streek nooit meer flikt met een collega. Het is aan de rechter om te bepalen of de privacy van de inspecteur zijn geschonden. Mijn inziens moeten de sociale media in Suriname aan banden worden gelegd. Deze collega heeft met boos opzet zijn collega aan de schandpaal genageld. Ik zou er geen moeite hebben als hij dit gedaan zou hebben met Santokhi, Gajadien, Jogi, Etnel, Somohardjo, Rusland of Brontosaurus.


  Maak melding

 21. @glenn, waarom denk je dat ik wit ben? Omdat ik Paul heet? Nou domme jongen Somohardjo van Pertja Lehur heet ook Paul en is hij wit? Alleen achterlijke primaten zitten nog vol met vooroordelen.


  Maak melding

 22. IK weet het niet. Als ik moe zou zijn/dronken/niet op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen, zou ik mijn roes willen uitslapen op de achterbank van de auto. Auto welke netjes geparkeerd staat aan de weg. Wat is daar mis mee.
  Ik weet ook dat wat ik doe heel onverantwoord bezig ben. Mij ladderzat vol zuipen.
  Heb het gevoel dat er andere dingen spelen. Dat men bewust deze man hebben gebruikt om niet alleen hem te beschadigen, maar ook om alle hoog geplaatste mensen die bij Justitie te werken zoals de PG te beschadigen. En ook om de president te beschadigen.
  Wat had men gedaan als de politie inspecteur op de filmer leek en op de agenten die hem opbrachten ? En zou lijken op de corrupte leiding van SPB??
  Zouden ze zo’n film ook viraal laten gaan? Ik zou ze aanklagen.


  Maak melding

 23. Is dit Suriname???? Ik dacht even dat het Rusland was! Hahahaha!! Openbare dronkenschap is strafbaar! Als politieagent in of buiten functie, in het openbaar dronken zijn is laakbaar en behoeft stevige straf/disciplinaire maatregelen! Ben je een recidivist en is dat algemeen bekend, waardoor je het imago van het korps schaadt, dan vindt ontzetting uit de functie en mogelijk ontslag plaats! Heb ik niet zelf verzonnen hoor, voordat jullie hier weer met z’n allen over gaan balken!


  Maak melding

 24. Deze zogenaamde politieagenten die een van hun collega zogenaamd veilig hebben gesteld door hem, te filmen en door de bejegening en de zogenaamde zorgelijke woorden van de vrouwelijke politieagent zijn pur sang racisten. Ik vraag mij in nog steeds af. als deze politie inspecteur kroes haar had, zouden ze de video viraal hebben gestuurd. En als deze inspecteur op hun had geleken en op Hellings hadden ze dat gedaan.
  Wat ze hebben gedaan is strafbaar.
  Ik weet niet als het in Suriname strafbaar is om in een geparkeerde auto langs de weg je roes zit uit te slapen. Ik denk het niet.
  In deze staat zou deze man nooit aan het verkeer hebben deel kunnen nemen. En als mijnheer zijn roes uitslaapt om bewust niet deel te nemen aan het verkeer, wordt hij door zogenaamde, vriendelijke agenten (de vrouwelijke agent, hoop dat ze weet dat ze bij ons door de mand valt, want het is allemaal nep bij haar), opgebracht ter ontnuchtering in een politiecel. En dat sturen deze kroesharige politieagenten viraal. Hoop dat ze door hebben dat het een misdrijf is, wat ze hebben gedaan. Die hufters zullen wel ontkennen dat ze de video viraal hebben gestuurd.


  Maak melding

 25. Sing Sing, doe rustig!! Een zuiplap is nog geen reden voor een paniekaanval en gebrabbel dat kant nog wal slaat! Jullie voelen waarschijnlijk de nattigheid en zien overal al spoken. De nattigheid hebben je maatjes zelf veroorzaakt hoor en iedereen heeft ze door!!


  Maak melding

 26. Volwassenen moeten verantwoord met social media omgaan !!!
  Men moet heel goed beseffen wat de impact kan zijn van verkeerd gebruik van social media !!
  Vooral sensatiezoekers zijn onverantwoord en kunnen zeer schadelijk zijn.

  In deze moderne digitale tijdperk is het een must om “digitale sociale vaardigheden” aan te leren.

  Zijn er geen psychologen die de “digitale psychologie” en de relatie met de echte wereld onderzoeken ?

  We have a job to do. Krakti !


  Maak melding

 27. BEVOEGDHEDEN DER POLITIE
  Artikel 11
  BEVOEGDHEDEN TEN AANZIEN VAN PERSONEN EN ZAKEN
  1. Tot de bevoegdheden van de politie behoort, onverminderd hetgeen daaromtrent
  in het Wetboek van Strafvordering en ander wettelijke regelingen is bepaald:
  a. het verwijderen van personen van de openbare weg of andere voor het publiek
  toegankelijke plaatsen, indien die personen aldaar een gevaar voor hun eigen
  veiligheid of voor die van anderen opleveren, dan wel op openbare orde
  verstoren;
  b. het nemen van de nodige maatregelen ten aanzien van dieren, stoffen en
  andere voorwerpen, welke een gevaar voor de openbare veiligheid of voor het
  verkeer opleveren.
  2. Personen, die krachtens het bepaalde in het eerste lid onder a zijn verwijderd,
  kunnen door of vanwege een officier van politie onverwijld naar een voor hun
  tijdelijke bewaring geschikte plaats worden overgebracht. Zij worden in vrijheid
  gesteld, zodra geen gevaar als hierboven bedoeld dan wel verstoring van de
  openbare orde meer is te duchten. In geen geval worden zij langer dan gedurende
  een tijdvak van vier en twintig uren opgehouden, tenzij binnen dat tijdvak door
  het bevoegde gezag krachtens enig wettelijk voorschrift hun voortgezette
  vrijheidsbeneming is gelast.
  Analyserend kan het volgende worden gesteld:
  A. Vormde hij een gevaar voor zijn eigen veiligheid, of voor anderen danwel hij de openbare orde verstoorde. Hierop moet als eerste een antwoord worden gegeven;
  B. Indien hij verwijderd is moet hij ingevolge de opdracht van tenninste een inspecteur van politie vanaf de rang van 3e klasse naar een geschikte plaats worden. overgebracht. Dus de manschappen en kaderleden zijn onbevoegd om die betreffende inspecteur in het cellenhuis te plaatsen ter ontnuchtering. Volgens dit artikel is dat een prerogatief van een officier van politie, dus een inspecteur can politie 3e klasse of hoger.


  Maak melding

 28. Politieman Militair of politicus ben je 24/7 Bij de eerste 1 spreekt men over BD of ID. Maar ik heb een andere torie gehoord waar ik nu alles van wil weten nl — wie heeft de piraat van Fort Zeelandia besmet en wanneer en bij welke gelegenheid? Is Winetou ook besmet of is zij de spreader?
  Ik heb nog wat chloor bruistabletten voor ze die het goed doen in die witte vriend van me met die zwarte bril.


  Maak melding

 29. hé luci-en , , het zijn toch praktijken , die als muziek in je oren klinken , paarse stink rat , dus doe normaal eikel .

  die agenten die gefilmd hebben bij het aanhouden van die drankorgel collega , deden dat goed , , maar dit bewijs materiaal is voor de rechter , , en je moet het niet op sociaalmedia plaatsen , , of deze agenten ( misschien wel bouta lovers ) wilden dit bewust onder de aandacht brengen ( paarse streken).


  Maak melding

 30. Wat een Ophef omtrent een Politie inspecteur doe zich helemaal heeft laten gaan met de Flessen Whisky en tot besef kwam dat het beter was zijn auto a/d kant te zetten dan door te rijden er is niets fout wat hij heeft gedaan gewoon bij de feiten blijven het is de Overijverige Colega Agent die buiten zijn boekje is gegaan hij heeft zijn Colega in verlegenheid gebracht en is Onverantwoordelijk te werk gegaan men moet deze Agent als een verrader zien wat dat titel heeft hij zeer zeker verdient wanneer plaatsen ze een foto van de werkelijke dader die dit op zijn geweten heeft Nogmaals die Inspecteur heeft net als Menige Inwoners van Suriname een gezellige bijeenkomst mogen meemaken en heeft zich laten gaan sinds wanneer is dat strafbaar


  Maak melding

 31. Zoals ik al eerder vermeld…

  Dit soort mensen mag niet getolereerd worden in het korps !!!
  Men moet vaker bij dit soort mensen een uc laten afnemen want een voorbeeld voor de jeugd is hij totaal niet.
  Dr zijn genoeg agenten die onder invloed hun werk doen….dit is niet nieuw in suriname!

  En elke keer weer word er voor dit soort mensen een uitzondering gemaakt….strip die zuiplap van zn titels want dit is ronduit belachelijk.

  Het korps heeft al geen goede naam.


  Maak melding

 32. Luciën 29 december 2020 At 21:31

  Ik ben het volledig met je eens. Bepaalde figuren zoals politici, agenten moeten beseffen dat ze OOK in hun vrije tijd een functie bekleden die het niet toelaat dat je dit soort achterlijk heden uithaalt. Er kan maar 1 sanctie zijn dat is ontslag.
  Toen pakiritigri eerder dit jaar schreef dat bouterse en adhin uitspraken deden buiten hun hoedanigheid van president en vice president moest je de figuren hier horen.
  Dus deze man wwerkt 10 uur per dag of zo en moet dan een voorbeeld figuur zijn dan moet hij de eer van het corps uitdragen, na die tien uur mag hij zich klem zuipen, gaan rijden met zijn auto en uiteindelijk in slaap vallen op de achterbank. We mogen dankbar zijn dat hij geen levens heeft genomen. Misschien had hij niet alleen gedronken, maar had hij ook andere middelen gebruikt. Als je dze apel niet uit je fruitmand haalt zal de rest van het fruit ook verrotten
  Een schande
  als de minister van Justitie niets doet dan is hij een grote klootzak.
  Zelf de agenten vindn het schandalig dat er in het verleden niets is gebeurd dat er werd gezegd laat maar, zand erover. Klagen als klokkeluider dienen helpt niets, want de vorige minister deed niets en deze ? ook niets? dan moet het maar via sociale media.

  ad.nl/dordrecht/dordts-gezin-doet-aangifte-van-racisme-tegen-politie-na-arrestatie-camerabeelden-bevestigen-het-verhaal~a16ef186/


  Maak melding

 33. @RobG

  “Ik zou er geen moeite hebben als hij dit gedaan zou hebben met Santokhi, Gajadien, Jogi, Etnel, Somohardjo, Rusland of Brontosaurus.”

  U meet heel duidelijk met twee maten.
  1>> Het komt mij uit is OK.
  2>> Het komt mij niet uit is niet OK

  Krijgt u geen hekel aan u zelf.

  Over de casus zelf:
  1>> De inspecteur heeft een voorbeeld functie zowel in functie als buiten functie.
  2>> Hij was extreem dronken
  3>> De optredende agenten trachten hem met rust en beleid zijn vuurwapen af te nemen. Hij was een gevaar voor de omgeving en zichzelf.
  4>> Het is dan vrij logisch dat indien mogelijk een dergelijk incident geregistreerd wordt. Het betreft immers een leidinggevende.
  5>> Dat de opnames op het internet terecht gekomen zijn is fout.
  6>> Als de inspecteur een recidivist is en wraakzuchtig kan zijn is het niet verwonderlijk dat het filmpje op het internet staat.

  Het is niet prettig echter, deze inspecteur is wellicht een rotte appel die het makkelijk gemaakt heeft met hem af te rekenen.

  Eigenschuld dikke bult. Dat hij zich niet heel bescheiden opstelt zegt heel veel.

  Verder u hoeft niet te verwachten dat u van de aangehaalde heren dit soort beelden te pakken krijgt.
  Suriname is aardig op weg met de grote schoonmaak beste RobG.


  Maak melding

 34. Wat een bs

  Deze man heeft een voorbeeld functie !!!

  Het is een schande dat hij dronken is ..hij is voor deze functie echt niet geschikt ,kinderen zien dit tieners zien dit criminelen zien dit !!!
  Zulke mensen zijn slachtoffers van criminelen die hen omkopen.

  Surinaamse agenten zijn door en door corrupt stelen verkrachten dealen moorden corruptie …bijna elke dag word er wel een agent betrapt op aannemen van geld ,of om de andere kant op te kijken!!!

  Degene die verklaren dat het kan of mag moeten niet klagen als ze worden overvallen omdat agenten dronken of high zijn…kan ook zijn dat de politie info doorspeelt aan criminelen.
  En dan 50/50
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.