woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGevonden lijk is van 16-jarig vermist meisje, 24-jarige man aangehouden

Gevonden lijk is van 16-jarig vermist meisje, 24-jarige man aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Het lijk van een jonge vrouw, dat gisteren werd gevonden langs een goot aan de Brokaatweg in Suriname, is van de 16-jarige Shweta Jethoe. Dat melden diverse Surinaamse media. Het meisje was sinds 18 december als vermist opgegeven door haar familie. De politie heeft een 24-jarige man aangehouden.

Shweta was volgens haar familie sinds vrijdag 18 december vermist. Die plaatste zondag 20 december al een bericht op Facebook waarin gevraagd werd om naar haar uit te kijken. Ze was die vrijdag van huis vertrokken en niet teruggekeerd, aldus de familie.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zijn er camerabeelden, waarop te zien is dat het meisje in de auto bij de 24-jarige A.I. instapt. Hij heeft toegegeven dat hij haar heeft opgehaald. Een familielid van de verdachte heeft hem gebracht naar het politiebureau, nadat de familie van het slachtoffer diverse zaken reeds had uitgezocht meldt de nieuwssite.

Het ontzielde lichaam van de 16-jarige werd maandag 28 december aangetroffen door een 12-jarige jongen die bezig was bladeren te zoeken voor zijn moeder. Het verkeerde in verre staat van ontbinding en is in beslag genomen voor obductie.

De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek. De 24-jarige man wordt verdacht van een zedendelict en moord/doodslag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Wie is deze monster nauw weer??We hebben rovers, moordenaars en dieven in het land op allerlei niveaus en nu krijgen wij pedokillers erbij.

  Ophangen deze gek.


  Maak melding
 2. Je brengt je kind groot niet met de intentie dat ze op zo’n afschuwelijke wijze aan haar einde komt. Aan de andere kant blijken er moeders te zijn die monsters op deze wereld brengen. Hoop dat deze hond het niet levend afbrengt in de gevangenis. Zal vanavond voor je bidden dame. Hoop dat er na dit leven nog een paradijs bestaat/is. Hoop dat je ziel rust krijgt en zou vragen dat je ziel het licht volgt.


  Maak melding
 3. Rip meisje, dit verdien je niet, het volgende ouders praat openlijk met je kinderen om erger te voorkomen, tegenwoordig lopen alleen beesten in deze wereld ovzoeken naar slachtoffer,
  Praat met je kinderen om erger te voorkomen ok,
  Wat een trieste nieuws zeg??mensen no doe lauw dan, want a srif sani e ji wang bigie probleem, later jo spijt, spijt komt na de zonde??


  Maak melding
 4. Shit man, echt een triest verhaal. Sterkte aan de familie leden. Er is al zoveel leed dit jaar en moet je dit nog overkomen. Die klootzak die dit heeft gedaan moet branden. Justice voor haar familie!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES