Lockdown overtreder met drugs aangehouden

4
Lockdown overtreder met drugs aangehouden
Foto: Korps Politie Suriname.

De politie in Suriname heeft zojuist deze foto vrijgegeven van de 23-jarige J.L. die op 1ste kerstdag aan de Drambrandersgracht werd aangehouden voor het overtreden van de lockdown regels. De man bleek ook nog drugs bij zich te hebben, meldt de Surinaamse politie zojuist.

J.L. die samen met anderen de Lockdown uren overtrad, gooide bij het zien van de politie zijn persoonlijke spullen over een schutting. De handeling van J.L. kwam verdacht over bij de wetsdienaren, waardoor er een onderzoek werd ingesteld.

De wetsdienaren constateerden dat J.L. zijn autosleutel, een telefoon en een verpakking die niet duidelijk zichtbaar was over de schutting had gegooid. In de verpakking zat er een blok hasj. Zowel de verdachte J.L. als de drugs werden overgedragen aan de rechercheurs van de Narcotica Brigade.

De drugs heeft een gewicht van ongeveer 98 gram. Bij de voorgeleiding gaf J.L. aan dat de drugs niet aan hem toebehoort. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, aldus de politie.


4 REACTIES

 1. Als hij de kans krijgt moet hij vluchten. hij krijgt volgens de zwakzinnigen papiritingi en robles geen eerlijk proces. daarom is boefdraad volgens ze dan ook gevlucht.
  Hoe bruin willen ze het hebben deze bruinwerkers


  Maak melding

 2. Zelfs een lockdown kan de boevenbende en hun praktijken niet tegenhouden.
  Lockdown of geen lockdown, de boevenbende gaat door met zijn criminele aktiviteiten.


  Maak melding

 3. Wanneer dringt het tot Suriname door dat hasj en marijuana ‘poptji patu’ drugs zijn? Toen ik de kop las dacht ik dat deze lockdown overtreder echte hard drugs zoals alcohol, heroine of cocaine bij zich had.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.