Lijk jonge vrouw aangetroffen aan de Brokaatweg

5
Lijk aangetroffen aan de Brokaatweg
Het lijk is in beslag genomen voor obductie en wordt afgevoerd.

In Suriname is vanmiddag het lijk van een jonge vrouw aangetroffen aan de Brokaatweg. Rond 15.00u kwam de melding binnen bij de Surinaamse politie. Het lijk, dat in verre staat van ontbinding was, werd aangetroffen door een 12-jarige jongen die bezig was bladeren te zoeken voor zijn moeder.

Het lichaam is in de Brokaatweg voorbij pand 131 langs de goot aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er vermoedelijk sprake is van een misdrijf. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plekke bezig met het onderzoek.

Op de foto die zojuist door een verslaggever van Waterkant.Net is gemaakt, is te zien hoe het stoffelijk overschot wordt afgevoerd. Het lijk is in beslag genomen voor obductie.


5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.