Dodelijke steekpartij op 1ste kerstdag om vrouw

10
Dodelijke steekpartij op 1ste kerstdag ging om een vrouw
Het slachtoffer de 41-jarige Dinesh Chitan (foto)

De steekpartij op 1ste kerstdag, waarbij de 41-jarige Dinesh Chitan (foto) om het leven kwam door messteken, ging om een vrouw. Dat blijkt uit het voorlopig onderzoek van de Surinaamse politie. Daaruit is naar voren gekomen dat de 40-jarige verdachte R.E. een relatie had met een vrouwelijke buurtbewoner. Vermoedelijk viel dit niet in goede aarde bij het slachtoffer, meldt het Korps Politie Suriname zondag.

R.E. liep kort voor het gebeuren voorbij de woning van het slachtoffer. Bij die gelegenheid schold Chitan de voorbij lopende buurman uit, waardoor R.E. de woning van het slachtoffer bekogelde met stenen. Chitan kwam de straat op en ontstond er een vechtpartij tussen de mannen op de kruising van de Gelepesi- en de Andijviestraat.

R.E. die een scherp voorwerp bij zich had, haalde dat tevoorschijn en bracht Chitan enkele steekverwondingen toe op het lichaam. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp dat in het lichaam van het slachtoffer vastzat eruit. Na de daad verliet de verdachte R.E. de plek en meldde zich kort daarna bij de politie en werd aangehouden.

Wetsdienaren van het politiebureau Munder en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het lichaam van Chitan, die geen teken van leven meer vertoonde, ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens de verdachte werd hij vaker gemolesteerd door het slachtoffer. Het scherp voorwerp werd in beslag genomen door de politie. Het ontzielde lichaam van Chitan is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte R.E. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek aldus de politie.

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Ai baja…..Poenta, poenta wani kiri mie. Lieve Hugo…..na een tijdje krijgt deze Poenta weer een andere “ eigenaar” en het slachtoffer ( Chitan ) krijgt de eeuwigen rust. Dader de bak in, gratis vreten en over een paar jaar weer verder met zijn leven. Klinkt komisch maar is de realiteit. Go dinki a tori.


  Maak melding

 2. Jongen ,jongen ,in deze dure tijd zich druk maken over een vrouw. Vrouwen komen en gaan. Volgens mij is de tijd allang voorbij dat mensen tot de dood bij elkaar blijven. Je trouwt om te scheiden. Overigens is het niet aan te bevelen een scherp voorwerp uit het lichaam te halen. Laat dat over aan de instanties. Je kunt wel het bloeden proberen te stelpen. Triest hoor ,zeer triest. R.I.P.


  Maak melding

 3. pakiratigri
  Volgens mij is de tijd allang voorbij dat mensen tot de dood bij elkaar blijven. Je trouwt om te scheiden.

  😝 pakiratigri
  Je trouwt om te scheiden is zeker te weten iets van deze tijd, indien je dat bedoeld, daarin heb je gelijk.
  “vroeger” was er geen sprake van hoppen van de ene …… naar de andere ……
  “vroeger” was scheiden een schandvlek op het blazoen van de familie.
  Maar pakiratigri
  Er zijn wel degelijk huwelijken, uit liefde, die nog stand houden.
  Je kunt stellen dat mannen net roofdieren zijn en hoppen van de een naar de ander en dus niet monogaam kunnen leven, terwijl dit nagenoeg niet voorkomt bij geen roofdieren bijvoorbeeld de duif en de zwaan en de stonka en de blauwtjie 😑


  Maak melding

 4. En dat zou de basis principe van een man moeten zijn. Dat houd in dat je niet met een ander man moet vechten om een vrouw en de tweede is ,niet vechten met een man om geld. Ze hebben me ook opgelicht in Suriname toen ik mijn beveiligingsbedrijf daar had. Ik ben niet boos geworden en ben gewoon weg gegaan. Wat is het resultaat daarvan? Het stikt van de rovers, hebzuchtige corrupte politieke leiders,en op geld beluste mensen daar. Het is één grote ROVERSBENDE geworden.


  Maak melding

 5. Dus meneertje ging met een steekwapen naar zijn vriendin? Je zal maar zo’n vriend hebben.
  Vrouw je bent ontsnapt, voor hetzelfde geld had op jou ingestoken omdat je eten niet smaakte. Ga hem nooit opzoeken in jail en verhuis.


  Maak melding

 6. Nee je bent niet boos geworden maar je hebt wel een grote trouwma aan overgehouden je blijft maar zeuren en treuren dat je failliet bent gegaan en het onderwerp is

  Dodelijke steekpartij op 1ste kerstdag om vrouw

  En niet over jou probleem dat je failliet bent


  Maak melding

 7. Dit keer kan die zelfse vrouw het ook doen met haar nieuwe partner….ano ala mannengre na wang…a eerst volgende ohw kier joe mpp….dan jo jere mannen zijn laag….maar als de vrouw vreemdfaan terwijl hun man hard werken is het niet laag……soeting mpp


  Maak melding

 8. De vrouw waar.het om gaat, was niet ter plekke aanwezig toen die twee idioten met elkaar begonnen te vechten. Het slachtoffer had, zover als ik het begrepen heb, geen recht om jaloers te zijn op zijn buurman en die vrouw en buurman zijn vrij een verhouding te hebben met wie ze willen. De buurman die het slachtoffer vermoordde was echter fout om het huis van die andere idioot te bekogelen. Waarom de vrouw, in de berichtgeving, er met de haren bijgesleept wordt is mij niet duidelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.