zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutodieven wilden gestolen voertuig naar spuiter brengen en verkopen

Autodieven wilden gestolen voertuig naar spuiter brengen en verkopen

-

Does Travel - naar Suriname

De Recherche van regio Oost heeft op maandag 21 december de twee autodieven, R.S. en M.C., beiden 28 jaar aangehouden. De mannen worden ervan verdacht op zondag 29 november een auto die geparkeerd stond voor een woning aan de Rauweweg in Moengo te hebben weggenomen, meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde B.L. deed op 29 november aangifte van diefstal van zijn voertuig op het politiebureau te Moengo. De aangever verklaarde aan de politie dat twee manspersonen zijn voertuig hebben gestolen. Het onderzoek in deze zaak werd toen overgedragen aan de Recherche van regio Oost.

Na bekomen informatie stelde de rechercheurs een onderzoek in en werd het voertuig op maandag 21 december aan de Afobakkaweg in het district Brokopondo teruggevonden en middels een sleepwagen verplaatst naar Paramaribo. R.S. en M.C. werden bij die gelegenheid aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Bij de voorgeleiding heeft M.C. aangegeven dat het voertuig naar een spuiter zou worden gebracht, waarna het verkocht zou worden. Het tweetal is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

8 REACTIES
 1. @Wat
  ik vraag me af wat jy op dit rubriek wil bereiken, want je kom met zinloze opmerkingen of beledigingen, nog geen enkel redelyke of verstandig e opmerking waar genomen van jouw.
  Dit terwyl jy een ieder een bepaal kleurtje geefd en voor van alles uitmaakt.
  geen enkel politiek party kan jou opvattingen delen,gelukkig niet want blykt dat je een barbaar bent en die horen hier niet thuis. mischien zou je het in holywood kunnen proberen


  Maak melding
 2. browny met y , paarse strontvlieg wij hoeven niets te bereiken hier op WTK , maar geven reacties op lui zoals jij , die geen zinvol woord hier plaatst op WTK , , en wat heeft USA hier mee te maken , , zo laat je zien dat geen enkele reactie van jou droplul enig waarde heeft , , dus je roept het op je zelf af , , maar dat snap jij niet hé paarse rat , , ja paars is de enige kleur die jij ziet als kleurenblinde , maar vele partijen zijn het met ons eens dat paars dit land compleet vernietigd , , en geloof ons dat in de tijd van de slavernij iedereen blij was dat die paarse machthebbers er nog niet waren , maar nu lijken die paarse stront partij ndp met zijn volgers een barbaarse partij te zijn , dus paarse strontvlieg rbrown go home.


  Maak melding
 3. Jullie reageren niet op het artikel maar op mij, ik weet dat ik yaalfouten maak, maar ik reageer altijd op het artikel niet op mensen hier, aldus de mongool rbrown


  Maak melding
 4. Deze mannen moeten vluchten, ze krijgen volgens robles en papirtingi geen eerlijk proces. daarom is het volgens deze mongolen ook slim dat boefdraad is gevlucht.
  hoe bruin willen deze bruinwerkers het hebben


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES