Auto vliegt over de kop en belandt in schutting

9
Auto vliegt over de kop en eindigt in schutting

Opnieuw een zwaar, eenzijdig verkeersongeval in Suriname. De bestuurder van deze auto vloog zondagavond rond 23.00u over de kop en belandde met het voertuig in een schutting van een woonhuis. De ravage was enorm zoals op de foto’s te zien is.

De automobilist reed over de Livornoweg, komende vanuit Beekhuizen en gaande richting de Indira Gandhiweg. Door nog onbekende oorzaak raakte hij met het voertuig van de weg en vloog over de kop.

De auto belandde uiteindelijk in een schutting van een woonhuis. De bestuurder raakte gewond en is per eigen gelegenheid naar de Surinaamse Spoedeisende Hulp (SEH) gegaan.

Hieronder nog een foto van de ravage:

Bekijk ook:


9 REACTIES

 1. Is dat de nieuwe trend op eigengelegenheidt naar de eerste hulp, ik dacht dat je niet mag vertrekken op eigen gelegenheidt dit is niet oke ,als de persoon komt te overlyden heb je veel uitteleggen


  Maak melding

 2. Hoe is het mogelijk dat deze chauffeur op het tijdstip van de lockdown op straat racede , over de kop ging en als klap op de vuurpeil OP EIGEN GELEGENHEID naar de SEH werd gebracht. Waar kwam het voertuig, waarmee hij naar het ziekenhuis gebracht werd, vandaan? Ook bij mij aan de Kwattaweg raced gedurende de lockdown een auto, zonder knalpot, op en neer door de straat, maar de agenten van politie post Derde Rijweg slapen rustig verder.


  Maak melding

 3. Waarom gaan ze op eigen gelegenheid naar de SEH?
  Omdat ze onder de drank en drugs zitten.
  Dus…. rijbewijs intrekken niet mogelijk.
  Dit moet per direct verboden worden.
  Er zijn toch gloednieuwe ambulances.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.