zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal COVID-19 gevallen voor de tweede dag lager

Aantal COVID-19 gevallen voor de tweede dag lager

-

Does Travel - naar Suriname

Na een aantal dagen van stijging, is het aantal nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname sinds de verscherping van de maatregelen voor de tweede achtereenvolgende dag omlaag gegaan. Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Er zijn de afgelopen 24 uur 40 nieuwe gevallen bijgekomen. Een dag eerder waren dat 58, terwijl er de dagen daarvoor sprake was van 65, 76 en 70 nieuwe gevallen. Met deze ‘lagere’ cijfers lijkt een mogelijke total lockdown voor oud op nieuw van de baan.

De afgelopen 24 uur is 233 getest. De meeste besmettingen werden geregisterd in Paramaribo (26), Wanica (9) en Commewijne (4).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Of mensen met griepverschijnselen melden zich niet tijdens de kerst omdat ze niet in het Wanica willen zitten. Ik zou even de feestdagen afwachten. Daarna komt alsnog de explosie vrees ik.


  Maak melding
 2. robles jij hoopt op een explosie hé paarse rat , , maar wij hopen dat jij in die explosie terecht komt , en ratten worden niet geholpen , die hebben honderden virussen bij zich , dus …….. .


  Maak melding
 3. Er moet niet onderschat worden want als dit niet hard word aangepakt dan mag j wel rekenen dat vanaf midden januari volop covid patiënten binnen gaan komen en dat ook met grote cyfers .dus de regering moet nu wel niet slap handelen.1jaar geen oud op nieuw vieren gaat niemand dood!!blyf thuis vier thuis met j gezin en al.


  Maak melding
 4. Boefdraad tegen de rechter meneer de rechter edelachtbare, ik was ivm corona in quarantaine ik wist echt niet dat ik in persoon moest verschijnen
  de doktoren zeggen zelf lock down dus ik lock down. ik ben het trouwens niet eens dat bouterse moet lock up


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES