Oude vete tussen twee buurtbewoners leidt tot dodelijke steekpartij 1ste kerstdag

7
Oude vete tussen buurtbewoners leidt tot dodelijke steekpartij
Een houwer die in de directe omgeving van het ontzielde lichaam werd aangetroffen is in beslag genomen door de Surinaamse politie.

De steekpartij met dodelijke afloop vrijdag rond middernacht aan de Selderiestraat te Charlesburg, is het trieste resultaat van een oude vete tussen twee mannen die in dezelfde straat wonen. De bewuste avond kregen de twee mannen een woordenwisseling met elkaar.

Dinesh Chitan (41) zat op balkon en Regilio E. (40) liep op straat. Volgens de buren werd de woning van Dinesh bekogeld door Regilio. Dinesh bewapende zich met een houwer en liep de verdachte tegemoet op de kruising van de Selderie- en Gerpesistraat in Suriname.

Er ontstond een vechtpartij waarbij Regilio snijwonden opliep en Dinesh verschillende steek en snijverwondingen. Het ambulancepersoneel constateerde dat Dinesh geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood ter plaatse vast.

De verdachte gaf zich over aan de politie die ter plaatse arriveerde. Hij werd aangehouden en naar het bureau afgevoerd ter voorgeleiding. Het lijk van Dinesh is in beslag genomen voor obductie.

Het dolkmes waarmee Dinesh werd gestoken en een houwer zijn in de directe omgeving van het ontzielde lichaam aangetroffen en in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie.


7 REACTIES

 1. Kunnen de gunnen de mensen elkaar niet meer, en waar is de politie geweest, mensen als je problemen hebt, ga niet elkaar vechten en moorden want je krijgt beiden partijen verliezen, praat met elkaar laat de politie jullie bij elkaar komen en praten, nou zie wat ervan komt, volwassenen en toch met elkaar vechten, bah boosheid moet je leren beheren, laat dit een les zijn voor een ieder, jammer voor dinesh, dat hij op deze manier aan zijn einde komt, regelio zit ook nou te denken had ik maar niet gedaan, boosheid is duivel en daar krijgt je later spijt van, rip dinesh


  Maak melding

 2. Dit is heel erg je zal er maar naast wonen.
  RIP meneer .
  Laat het niet excaleren in suriname mensen blijf kalm aub.
  Mensen lijken over de hele wereld hun verstand te verliezen en doen de gekste dingen .


  Maak melding

 3. Twee gezinnen in rouw gedompeld door 2 mensen.
  Het is de kunst om dat stemmetje te weerstaan:
  – Vandaag is de dag;
  – Me kap ing lek wan taya;
  – Me kotie strafoe.

  En kijk wat er is gebeurd?
  De één dood, de ander in de gevangenis.
  Als ze kostwinner zijn.
  Als ze jonge kinderen hebben.
  Wat doen ze de nabestaanden aan?
  Hoe vaak heeft men ze niet gewaarschuwd?

  En nu???
  A dibrie gwe lieb ding.
  Te triest voor woorden.


  Maak melding

 4. Er loopt genoeg gespuis rond in SU die het tot een gewoonte maakt om anderen te provoceren op welke manier dan ook. Aan elk geduld komt er jammer genoeg ook een eind. Dan wordt het survival of the fittest. Meestal trekken de provoceerders aan het langste eind, want het zijn nou eenmaal duivelsgebroed. In de gevangenis krijgen ze gratis te vreten met onze belastinggelden.


  Maak melding

 5. De verdeeldheid en rassenhaat die jullie van de VHP hier en via vele andere kanalen al lange tijd zaaien, werpt steeds vaker zijn vruchten af. Zie daar!! Weet wel, dat jullie het eens betaald krijgen, met wisselgeld!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.